Bence gayet güzel ve cekici bir kilodasin bayanlara zayiflik cok yakisiyor. Balik etli dolgun fizik igrenc bence. 1.66 boya 40-45 kg ideal bence. Gayet güzel bir zayifligin var ve güzel bir kilodasin.
Ne gibi sikintilar cekiyorsun ben cok begeniyorum ya ozelikle bazi tarz giyimler cok yakisiyor. Tabi kilo almak gerekiyorssa max 45-46 kg ondan fazlasi igrenc olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
ben fiziğe bakmam
Boyle bir Sevgilim olsaydı
Ona Her Ay 40 bin verirdim inanki Ciddiyim
Böyle Kızlara Bayılıyorum 🥰 🥰
Maddi durumum iyi Onun için Her şeyi yapardım 😍😍😍
Bu kadar zayıflık gerçekten çok fazla gibi.. Ama tahta gibi tabiri de hoş değil..
Sende haklisin. Peki boy kilo kac sizin
İğrenç buldum açıkçası bu kadar zayıflık da hastalığın başlangıç şeyi diyebilirim
Boyunuz kilonuz kac peki
158 50
44 kg ideal olmazmiydi
Gene kemikler görünüyor diyebilirim.. sağlıksız boy ve kiloya denk olmali
Bence 1.58 boya 44 kg ideal bence cok yakisirdi sana
Yok ya 50 kg beğeniyorum sorun yok benim açımdan beğenen de 50 kg beğensin beni 😂
Nerelisin peki
Plaka 31
Tew malamine bende aslen antalya dogma buyume almanya
Anladım
Kadın olduğum halde beğenmiyorum erkek olsam hiç beğenmem
Boyunuz kilonuz kac peki
Aşırı sağlıksız buluyorum bu kadar zayıflığı
Peki sizin boyunuz kilonuz kac?
Bu resimdekiler zayıf değil kürdan resmen
Sizin boy kilo kac peki
175
54
Sende cok iyisin yalniz gayet güzel ve cekici bir zayifligin var
Sağol🙏
Yas kac peki? Ve kilondan fiziginden memnumusun?
18
memnunum
Bencede olmalisin 50-54 yakisiyor. Gizliden ciksana bu arada 🤗
Neden çıkayım?
Kimseyi takip etmiyorum burada bir kişi var o benim için çok değerli onu bile takip etmiyorum kusura bakma
Ama istersen gizliden çıkayım
Olur
Çıktım
Ben bile beğenmiyorum erkekler ne yapsın
Senin boy kilo kac peki
Konu ben değilim
bu çok fazla ama zayıf kadınları beğeniyorum.
yeter bütün sayfa bunlarla doldu sorup durma
Kiskanma zayif kizlari
Kötü tabi ki
Peki sizin boyunuz kilonuz kac
166 41
Ne
Yok
Bence gayet güzel ve cekici bir kilodasin bayanlara zayiflik cok yakisiyor. Balik etli dolgun fizik igrenc bence. 1.66 boya 40-45 kg ideal bence. Gayet güzel bir zayifligin var ve güzel bir kilodasin.
Hayır bu sağlıklı bir durum değil çok sıkıntı çekiyorum güzellememek lazım bu durumu
Ne gibi sikintilar cekiyorsun ben cok begeniyorum ya ozelikle bazi tarz giyimler cok yakisiyor. Tabi kilo almak gerekiyorssa max 45-46 kg ondan fazlasi igrenc olur
Açlıktan kafam çalışmıyor çabuk hastalanıyorum ve bir çok insana göre daha zor iyileşiyorum ve bağışıklığım düşük direncim düşük
Peki doktor ne diyor bu duruma? Yemekte ne sikintisi cekiyorsun bu arada baş harf A sondada 07 olan benim kabul et.
Doktor kızdığı için gitmeyi bıraktım en son açlıktan idrarımda protein çıktı zaten
Yemek yemiyormusun? 44-45 kg yapalim seni