Yaz geldi, açıldı düğün sezonları. Yok mudur hiç, kaçıp giden gelinleri, damat adayları? 😂
Kendi düğününüzden kaçacak olsaydınız, kaçma nedeniniz ne olurdu? 💃🏻

Yaz geldi, açıldı düğün sezonları. Yok mudur hiç, kaçıp giden gelinleri, damat adayları? 😂
Kendi düğününüzden kaçacak olsaydınız, kaçma nedeniniz ne olurdu? 💃🏻

Ben hiç bir şekilde kendi düğümünden kaçmam çünkü zaten düğün yapmam. düğünleri hiç sevmiyorum. hatta nefret ediyorum diyebilirim :D ama sade isterdim her şeyi. ve zaten sevdiğim kadını da hiç bir şekilde bırakmazdım yani zorla da kimse evlendiremezdi beni zaten
Düğün de aldatıldığımı öğrenirsem kaçmam. İntikamımı alırım. Düğün de onu rezil ederim.
Düğünden kaçma sebebim ne olurdu? Düğünden kaçamam ya. Evden uzakta. Yol bilmem, iz bilmem. Şansıma küseyim.
Getirdiği sorumluluk hissi... O yüzden evlenmeden önce iyi şartlarda yaşayan ve sorumluluk getirmeyen bir hayatın varsa hayatın yine çok güzel olsada o sorumluluk hissi insanı korkutuyor.
Beni düğünümden kaçıracak tek olay o düğünü ve damat adayını istememek olurdu 😄 gerisi zor çünkü..
Cevap
4Cevap
Zorla evlendiriliyorumdur
Akıl hastanesine gitmek için kaçmışımdır..
Kaçma seviyesine geleceğime inanmıyorum, seçeceğim aday beni konuma götüreceği zannetmem
Ama velevki aldatma oldu rezil eder terk ederim
Hayır diyememe 🤣
Şaka yapıyorum tabii ki
Düğünden kaçacaksak istemiyorsak niye o ana kadar bekliyoruz
Karşımdaki kişinin aklında başka biri olduğunu anlarsam
Son anda gelen evlilik korkusu.
Cidden bu da doğru.
Düğün arifesinde aldatildigimi ogrenmek
Allah esirgesin aman aman
Amin amin
Sevmediğim kişiyle evlenmek tabi. Düşününce bşimdi düğünden önce bile kaçasım geldi. Ayyyyy🤢
Tuhaf bir soru
Zorla evlendirilmek
Zorla evlendirilince
Aksiyon çekmiştir canım
Ailem zorla evlendirirse kaçarım ahsjs
Kesinlikle maddi neden olurdu
Küçük olması...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?