- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Çok basit, kişi kendini belli eder. Kimi zaman bir bakış gülüş kimi zaman da bir çift söz yeterlidir tanımak için maskesi var ise yıllar da geçse nafile! 😅
Hayırlı işin acelesi makbuldür uzattıkça bozulur bozmak isteyenler olur tadı kaçar af edersin boku çıkar. Ameller niyetlere göredir. Başlangıç önemlidir..
Helal haram daire sınırları içinde evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır. En güzel aşk helal olan aşktır ve evlilik ile olur olmalıdır...00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende inan ki anlamadım hiç bir zaman çözemeyeceğim de yaşım 30 oldu sevgilimiş vs olmadı hayatımda elim kız eline bile değmedi sevilmedim bir kız tarafından tabi platonik olarak sevdiklerim oldu ama şans hiç bir zaman yüzüme gülmedi evlenmeyi aile kurmayı çok istiyorum ama nasip olmadı gerçekten çok şaşırıyorum sevgili olanlar nasıl oluyor su içer gibi ilişki yaşayanlar 2. ya da 5. Evliliklerini yapanlar varken daha flört aşaması bile yaşayamadım bence ben böyle sınanacağım
06 Yorumla
Soran+1 yılİşte cok isteyince böyle oluyo cok isteme azıcık iste
Cevap sahibi+1 yılHer ikisini de denedim bazen olmayın ca olmuyor çok mu şey istiyorum evlilik istiyorum aile kurmak ömürlük eşim olmasını istiyorum nasip diyorlar bilmiyorum bu işler nasıl oluyor çok araştırdım çok yorumlar var kimi yorumcular çaba diyor kimisi ise nasip o seni bulur diyor kime inanacağımı şaşırdım ama şu bir gerçek çaba ama şöyle bir şey da var Türk kızları zor beğeniyor tip olmayınca boş çirkini bile bakmıyor sadece annen seviyor zor bir durum yaşamayan ya da benim halimden anlamayan anlamaz ne çektiğimi bazen diyorum ben erkek ve insan değilmiyim çok zor bir durum üzülmemek elde değil yaş geçiyor ölüme bir adım daha yaklaşıyorsun ama elden de bir şey gelmiyor çok Aciz bir durumda sın ve insana çok dokunuyor. Tipini cinsiyetini seçemiyorsun aileni ülkeni seçemiyorsun koyuyor insana kısacası yaşadığın hayat kimisi dolu dolu yaşıyor sonra tövbe edip el değmemiş birini bulup çala çocuğa karışıyor ben ise sadece evleneceğim oda meçhul birini bekleyip hayat kurmayı bekliyorum oda sadece hayalimde yaşıyorum rüyalarımda mutlu oluyorum hayal kuruyorum çok acı bir durum
- +1 yıl
görücü usulü tanış ya da git farklı bir ortama gir. Ya da riek instadan kız ekle kardeşim, ekle, konuşmaya başla, centilmen erkek nasıl olunur diye aşk yeniden fatih şekercizadeyi referans al. Profilini iyi düzenle. evlenirsin ama bak nolur okumuş akıllı kız bul aptalın tekine takılma
Cevap sahibi+1 yıl@pennylen fayda oluyor mu ki instagramdan ekleyip konuşunca ben bir kaç defa ekledim ret ettiler engellediler ya da mesajlarıma hiç cevap vermediler görücü usulü olarakda çevremde yok
Cevap sahibi+1 yılDaha artık aptal ya da okumuş farketmiyor o seviyeye geldim ki göçmenle bile evlenecek seviyedeyim göçmen belki kabul eder beni Türk kızlarından umudum yok hepsi bir tane popüler erkeğe aşık olup peşinden koşuyorlar
- +1 yıl
aptal aptal konuşma mutsuz bir evlilik ve mutsuz çocuklar mı istiyorsun? Kızlar seni reddediyorsa profilin yeteri kadar şaşalı olmadığında. ilk birkaç ay kendine odaklan. spota git, özgüven kazanmaya başlayacaksın ya da balon gibi kasların şişmeye başladığnda erkekler etrafına çekilecek zaten. sen sadece onlara ulaşılamaz tiplermiş gibi davranma, sen ulaşılamazsın gibi davran. kızlara gideceksin ama önce kendine bak dediklerimi yap ve lanet profilini güzelleştir. Takip ettiklerini kontorl et kızların hoşuna gitmeyen bir halde olmasın. Eninde sonunda her şey güzel olacaktır dediklerimi yaparsan. Dediklerimi yapmak çok zor, ama her gün yaptıkça kolaylaşacaklar inan bana
Aşk İlişkileri konusunda 401 cevap paylaştı. Kadınların detaycılığı erkeklerin topmodel sevdası bitmeden sağlıklı evlilikler olmayacak. Bu kafa enteresan bir kafa nasıl hemen buluyorlar anlamıyorum. Jet hızıyla evlilik jet hızıyla boşanma. Maksat altın piyasası canlansın.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın cidden napalim ciddi mesele diye evliligi ciddiyete aldık sonuç bu milletin düğün fotoğraflarini begeniyoz.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiz 8 yıllık evliyiz ikimiz de birbirimizden çok memnunuz ama bende bazen diyorum niye o kadar erken evlendik eşim benimle aynı fikirde değil iyi yaptık erken evlenmekle diyor ama çok mühim bir karar aceleye getirilmemeli
01 Yorumla
Soran+1 yılDengine düşmüşsun demek ki ya öyle olmasaydı ki günümüzde çoğu öyle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u +1 yılÇünkü tek dertleri evlenmek olmuş maalesef :D
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılEskiden kimse detaycı değildi iki görüşmeye evleniyordu ve o evlilkler daha ömürlük oluyordu boşanmalar hemen hemen hiç olmuyordu şimdi ise artık b.. ku çıkmış durumda gbt sine kadar araştırılıyor artık devir kötü naparsın durumu bu hale getirenler utansın
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 980 cevap paylaştı.
+1 yılVar. Karşılıklı oturup konuşmak ve bu yols çıkarken ne istediğini bilmek. 3 ayda Nişan yapar 6 ayda düğün bile yaparsınız yeter ki işin içine akrabalar girmesin
16 Yorumla
Soran+1 yılNe dicez akrabalara siz kenarda durun mu 😅 aslında desem çok mantıklı geldi şu an
- +1 yıl
Annen baban bilse yeter. Çünkü bütün akrabaların nişandan çocuk yapma kısmına kadar fikirleri var o yüzden çok sıkıntı çektirirler. Herkesin fikri var herkes dediği olsun istiyor
Soran+1 yılO akrabalar kendilerine bakmaz hep karsiya laf eder bıktık
- +1 yıl
O yüzden diyorum ya. Bizim düğünler hep savaş halinde geçti
Soran+1 yılAman bi yola girsem hepsini sustururum da o kadar ilerleyemiyom
- +1 yıl
Sen de haklısın.
2 yumurta biraz un karıştır kabartma tozu vanilya yağ şeker ekleyip kekliyorlar 😅
10 YorumlaTarifi yok , onlar da çok uyustuklarindan değil, dost beni halayda görsün işte
12 Yorumla
Soran+1 yıl😅 o beyazi giyip göbek atmak şart gibi
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim evlenmem maksimum 3 ay alır. Ciddi bir yola girdiysem. Rabbım nasip ederse. 1 - 2 ay tanıma ya da bir iki görüşme evlilik. Aslında çok incelerim yaptığım işleri, detayına inerim ama bu iş daha farklı nasip işi.
19 Yorumla
Soran+1 yılFazla uzatmamak gerek elbet ama köru körüne de gitmemek gerek
Cevap sahibi+1 yılÇok fazla takıyoruz bu konuyu maalesef ve işin içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Kafanda belirlediğin bir iki konu ve genel olarak gözüme batmıyorsa. Ve kendim belirlediğim tek bir soru. Gerisi Allah'a havale. Niyetim temiz, Arzum belli. Teslimiyet bunu gerektirir.
Soran+1 yılYani bak bi bakıma haklısınız. Bazısı içtiğiniz sigaradan tutun da çalışıp calismamaniza kadar kafayı bozuyor. Bunlar bana göre sacma seyler birisi hayatina girdi diye bütün hayatimi alt üst edecek değilim ya kime ne.
Cevap sahibi+1 yılKimse Allah'i kandıramaz. Elbette onun verdiği aklı, kalbi imkan dahilinde kullanacağız. Gerisi teslimiyet. Rabbım en güzelini bilir ınşallah. Benim babam annem hiç görmediler birbirlerini ama öyle bir bağ nasip etmiş ki rabbim. Kusursuz insan yoktur, önemli olan idare edebilmek.
Soran+1 yılİdare edebilecegin insan karsindakini de insan yerine koyup ona göre davranmalı ne yazık ki bu devirde zor herkes bencil ve yataga atma derdinde ne yazık ki durum bu
Cevap sahibi+1 yılBanane devirden yahu, bedenim bu devirde sadece. Ruhum, kalbim aklım buraya ait değil. Evleneceğim nasipse bir özel insan bir kaç da çevre. Yeter de artar. Herkes gibi olmak herkese benzemek zorunda değiliz.
Soran+1 yılZaten benze demiyorum.
Cevap sahibi+1 yılEstağfurullah, şahsına ait bir itham da bulunmadım. Üslubum böyle biraz. Kırdıysam affola.
Soran+1 yılSorun yok anlıyorum
+1 yılErkenden evlenirsen şansın yüksek gec kalırsan şartlar, seçimler. Armutun sapı üzümün çöpü derken zorlaşır
06 Yorumla
Soran+1 yılHihh annem gibi konuştu 😂 armudun sapi üzümün çöpü derken simdiden sonra hic normali gelmez der kendileri
- +1 yıl
Doğru diyore valla... Çünkü bir süre sonra herkes daha bencil daha ayrıntivi ve çok şey yaşamış oluyor..
Soran+1 yılÖyle de iste kapsamli dusunuyoruz eskiden de boyleydim ben gerçi de
- +1 yıl
Biraz daralt
Soran+1 yılNapim sonradan uzulecegime basta olmasın
- +1 yıl
Haklısın.
+1 yılSana tavsiyem bekarlığin güzelse iyi bir hayatın varsa evlilik karşındaki çok iyide olsa abartılacak bir müessese değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılİnan ben de öyle düşünüyorum etrafimdaki insanlar ki ailem de evliligi çok güzel saniyo ben istemiyorum böyle iyi
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılyoo iki yoklukta kisi bulusuyor zaten belli eidyorlar hallerinden sonra hadi olsun diyorlar oluyor sonra bitiyor zaten evlilik kisa suruyor
02 Yorumla
Soran+1 yılYokluklar birlesip bir bütün oluyo demek ki
- +1 yıl
aynen oyle
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Mantık basit. "Hayat zor, birlikte sırtlayalım, el ele verirsek her işi hallederiz, tamam mı? Tamam. "
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam
+1 yılAhahah valla tarifini ben de bilemiyorum ama cidden o kadar çok evlenen çift görüyorum ki artık, valla helal olsun ajshshs
10 Yorumla
+1 yılSadece duygusal boşluktan ya da sırf evlenmek için evleniyorlar.
20 YorumlaAynı hatayı ben de yaptım artık biraz daha temkinliyim
014 Yorumla
Soran+1 yılZahmet olmasın
Soran+1 yılBeni mi alakadar edecekti tabi ki seni alakadar edecek bana ne
Soran+1 yılAllah seni bildigi gbi yapsın ya tövbe estağfurullah germe beni git burdan
Soran+1 yılAbi sen tersinden mi kalktin gecmisin acısını benden mi cikariyon zorla git buraya yorum yap diyen mi oldu
Soran+1 yılZahmet olmasın demek kabalık değil. Hakaret de etmiyorum. Anlamak istedginiz gibi anlıyorsunuz. Hayatınızda hic mi biseyleri şakaya vurmadiniz.
Soran+1 yılKimseyi terslemem ters gelmedikleri sürece yanlış anlaşılmis
Soran+1 yılOlur öyle şeyler
Aşk İlişkileri konusunda 465 cevap paylaştı. Bu aslında bı kaçış oluyo genelde bu tarz şeyler uzun ilişkileri bitmiş insanlarda olur.
04 Yorumla
Soran+1 yılSana kalmadim bak buldum birini demek istiyolar galiba
Soran+1 yılSonucu da katlanirlar
+1 yılkimi hayatından kurtulmak için kafayı uydurmuş gibi yapıyor asko 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar kötü bir durum ya yağmurdan kaçarken doluya tutulursa
- +1 yıl
genelde doluya yakalanıyorlar maalesef
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılOnu hiç anlamış değilim 2 ayda tanışıp evlenen var sonra sorunlar çıktı çıkar tabi
06 Yorumla
Soran+1 yılİste bunu nasıl kafaya aldiriyolar saçma geliyor bana. Tamam yıllardır tanidigin insan da değişebilir ama bu bambaşka bisey ters bisey söylüyor uzuyo gene de susup devam ediyor eee noldu evlenince de kavga
- +1 yıl
İşte saçma. Evlenince bide o ara yalan yanlış çocuk olursa tamam evlilik çile ondan sonra. Her insan değişir veya her insanın zorlu tarafları vardır ama evlilik bu sonuçta daha iyi düşünülmesi gereken ve daha iyi tanınması gereken bir konu.
Soran+1 yılSorun da burada iste düşünmüyorlar
- +1 yıl
Sonuçları da ağır oluyo işte
Soran+1 yılYapacak bir şey yok
- +1 yıl
Aynen
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılTabi sonrasını bilmiyorsun 3 ay sonrada boşanıyorlar
05 Yorumla
Soran+1 yılBoşanmak için bu kadar masrafa ne gerek varsa
- +1 yıl
Tanımadan bişey sevdasına evleniyorlar sonra onun heveside geçiyor
Soran+1 yılÇok kapsamlı dusunmenin yararlarini yaşıyorum
- +1 yıl
En güzeli aferim
Soran+1 yılEyvallah
Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Kafa uydurmaya gerek yok anlaşabildiğin ortak konular varsa evlenirsin çünkü her konuda anlaşamazsın
049 Yorumla
Soran+1 yılTabi her konuda anlasamayix
Soran+1 yıl😂 söz meclisten dışarı
Soran+1 yıl😂😂 bak gördün mu anlasamiyomusuz zaten
Soran+1 yıl😂 bence de bak bu konuda hemfikiriz
Soran+1 yılEvet anlaştık diye düşündüm 😅
Soran+1 yılZorunda mıyım 😅
Soran+1 yılAz kaldı kafam karışacak 😅😅
Soran+1 yılTarhana?
Soran+1 yılSeviyom napim
Soran+1 yılAy içinde biber olacak üstüne de acı dök miss
Soran+1 yıl🥺 çok degildi ama 😂
Soran+1 yılAcıktım aman konu nerelere geldi 😂
Soran+1 yılAfiyet olsun 😁
Soran+1 yılTeşekkürler 😁😁
Soran+1 yılAksama artık 😁 hava da yağmurlu mis gbi gider
Soran+1 yılİnsanin evi gibisi yok valla
Soran+1 yıl3 saatim var 🥺
Soran+1 yıl😂 ekmek parasi saat saydiriyor
Soran+1 yılHic isten kacmayi beceremen ben 😂
Soran+1 yılYani biraz öyle oluyo 12 saat doldurana kadar zaten saatle düşman oluyoz
Soran+1 yılEkmek parası napak 😁
Soran+1 yılAllah yardımcımız olsun ne diyelim
Soran+1 yılDegistircem zaten benim aklimda vi yerde o
Soran+1 yılİs arıyorum vızır vızır
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılHarbiden ya şimdiki gençlik mermiden hızlı😂
00 Yorumla
+1 yılÇoğu özenti ve biraz yaş geçince evde kaldım psikolojisine giriyorlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 373 cevap paylaştı.
+1 yılBirbirini iyi tanıdıktan ve anladıktan sonra oluyor tek tarif bu :)
00 Yorumla Bilmiyorum valla 34 oluyorum 20 gün sonra kaf dağının ardında gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEskiden sadece aa kafa yapımız şu yönden olumlu diyip evleniyorlar şimdi ise 7 sülalesini araştırıp fake hesapta takip etmeler vs bunları yapınca insan direk eliyor
00 Yorumla
+1 yılCidden ben de anlamıyorum. İki taraf içinde o kahır nasıl çekiliyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Hiç bilmiyorum, birinin benimle evleneceğini de düşünmüyorum.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Bilmem benim bu yaşıma kadar hiç sevgilim flörtüm bile olmadı yaşıtlarım hep evlendi yalnızlık benim kaderim herhalde
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanız kanabiliriz karşıdakini kendimiz gibi sanabiliriz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 309 cevap paylaştı.
+1 yılÖncesinde yıpratıcı bir ilişkiden çıkmışsa taraflardan biri genellikle böyle bir durum oluşuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla adam olanla yakışıklı olanla evleniyorlar ben de anlam veremiyorum herkesin kaderi ne güzel
15 Yorumla
Soran+1 yılBi de ne buldu acaba muhabbeti yok mu 😂
Cevap sahibi+1 yılValla bulan şanslı ama hayırlı olsun bisey demiyorum da bize de hep kendini boşaltmaya çalışan orspu cocuklsei denk gelir hiç anlamıyorum 😀
Soran+1 yılGüzel ve alımlı olmak senin suçun değil 😂
Cevap sahibi+1 yılNeden her güzel skilirmi😃
Cevap sahibi+1 yılKeşke adam olaydılar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKriterlerini ve beklentilerini aşırı yüksek tutmazsan olur
017 Yorumla
Soran+1 yılKriterlerimi ve beklentilerimi düşürünce egosundan gecilmeyen varlıklarla uğraşıyorum. Dedim birine tip önemli değil benim için anlasabilmek önemli herifin dedigi once birbirimizi görelim begenirsem konusuruz. Bu nedir yahu tanistirana da aracı olana da neyse.
Cevap sahibi+1 yılNefes alsın yeter şeklinde de düşürme tabi, benim yüksek tutmadan kastım ne bileyim işte kimisi oluyor evi arabası falanca miktar maaşı, yılda bir tatile çıksın ana babasından farklı şehirde yaşasın benim çalışmamı istemesin vs vs böyle bir dünya sadece kendi çıkarına olan ve evleneceği kişiyi "av" gibi gören kızlardan olma
Soran+1 yılYok artık daha neler.
Soran+1 yılNefes alsın yeter nedir ya öyle olsam bu soruyu sorar miyim sence?
Cevap sahibi+1 yılYahu tamam dur kızma hemen, soruyu neden sorduğunu konuşmadan nasıl bilebilirim ki? Evet karşına tam bir orman ayısı çıkmış ve bu da son derece rahatsız edici, birini sadece yüzeysel şekilde görünüş olarak değerlendirmek doğru değil ve o kişiye haksızlık. Ama senin için daha bile hayırlısı olmuş böyle bak, yüzeysel kişiliklerden yüzeysel hareketler işte. Allah gönlüne göre olanı çıkarsın karşına inşallah
Soran+1 yılCümlemize inşallah. Hayırlısı hakkimizda
Cevap sahibi+1 yılAmin. Valla kendi adıma konuşmam gerekirse ben 31 yaşına geldim ve bekârım, huy ve davranış olarak biraz seçiciyim ve kafa dengi birini buluncaya kadar böyle kalmaya devam edeceğim. Bazıları gibi evlenmek için evlenmeyi düşünmüyorum, bir eşten beklentim sadece bana yemek yapsın çocuk doğursum değil. Ne bir hizmetçi ne de hanedanlığın devamı için yeni varis aramıyorum :) en az %50 benim dünya görüşüme sahip olmalı, belli bir yaşa gelmiş insanların küçücük şeylere büyük anlamlar yükleyip o şeyler için sürekli birilerini kırıp dökmesine tahammül edemiyorum. Yaşı büyük olup kafası ergen olan tipleri sevemem
Soran+1 yılBelki küçük gördüğün şeyler onun için büyük önem taşıyordur. Bilemeyiz
Cevap sahibi+1 yılKüçük görmek değil, o derece bir kibrim yok ama boş farazi işlere fazla enerji harcamamak lazım. Misal senin annenle aynı mahallede oturmayalım, evlenirken düğünde şu kadar takı yaptır (yani affedersin kıçımızdaki donu hacze verip millete gösteriş yapmak zorundayız), çocuğuma falanca değişik isim düşünüyorum, filanca çok güzel sünnet düğünü yaptı bizde aynısını yapalım. Bu şekilde örnekler çoğaltılabilir, biz hayatı kendimiz için bizi mutlu edeceği şekliyle yaşayalım ona buna gösteriş için değil. Elbette bir toplum içinde yaşıyoruz ve topluma uygun hareket etmek gerekir ama topluma gösteriş yanlış.
Soran+1 yılİste bu kafada birini bulmak zor
Cevap sahibi+1 yılYani biraz öyle ama yapacak da bir şey yok her gün kavga edeceğim biri olacağına hiç olmasın hayatımdan memnunum şu an ama insanın iç dünyası büyük bir bilinmezlik olsa da dünya görüşü, insanlara ve olaylara bakış açısı onunla yapılacak 1-2 saatlik bir komutandan sonra ortaya çıkıyor.
Soran+1 yılYani tabiki de kavga etmektense
Cevap sahibi+1 yılE o zaman ikimiz için de hayırlısı olsun:) sizin kriterleriniz nedir biraz da siz bahsedin
Soran+1 yılBikac takıldığım nokta var o kadar pek bisey beklemiyorum sadece sehir degistirmeye pek sıcak bakmıyorum çünkü tek cocugum aileme benden baska bakacak yok
Cevap sahibi+1 yılE yani haklı ve geçerli bir sebep. Hangi şehirde ikamet ediyorsunuz? Takıldığınız diğer noktalar?
Soran+1 yılGbt atim mi 😅
Cevap sahibi+1 yılYok estağfurullah, sadece kriter sordum gbt de iç dünyamızı değil de daha çok dış alemi ilgilendiren kişisel bilgilerimiz çıkıyor :) o zaman bana müsade, iyi günler ve güzel sohbetiniz için de teşekkürler
Gizli Üye(25-29)+1 yılbende anlamıyorum ya bütün Instagram storylerim düğün kına nişan ve balayı olmuş durumda sinirlerim bozuluyo artık
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılBilmiyorum olsaydı öyle bir şey kırk defa evlenmiştik şimdiye kadar.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖnce * dolması yapıyorlar bence. Sonra da evleniyorlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende anlamıyorum ya patır kütür oluyor her şey. Evde kaldım yemin ederim 25 yaşındayım 😭😭
01 YorumlaBen bunun gerçekten büyük bir şans olduğuna inanıyorum. Bu devirde evliliği bırak bir ilişki kurmak bile zor
01 Yorumla
Soran+1 yılŞansı olmayan ben bunu beğendi 👍😅
Bende evlenmek istiyorum ama evlenemiyorum aday bulamadik
08 Yorumla
Soran+1 yılArayinca bulunmuyomus öyle diyolar
Soran+1 yıl😂😂 ay kendime buldum da tarif veriyom sanki otur bekle bakam saga sola dalma 😂
Soran+1 yılAaa böyle mi oluyor bu isler 😂😂 yok ben çalışıyorum evlenemem şu an
Soran+1 yılŞaka bi yana da Allah gönlüne göre versin inşallah ☺️
+1 yılTarifini bende bilmiyorum açıkçası şans mı kısmet mi yoksa bulmak için özel bir çaba mı gösteriyorlar anlamış değilim
00 Yorumla
+1 yılKafa uyduğu için evlenmiyolar, evlenmek için kafa uyduruyorlar
00 Yorumla
+1 yılHerkes güzelliğe baktığı için kısa ömürlü ilişkiler ortaya çıkıyor
00 Yorumla
+1 yılKafayı uydurmak mi alttan almak mi sıra evlendi desinler diye hemde
00 Yorumla
+1 yılEvet çok enteresan gerçekten de tarifi çözmek lazım:)
00 Yorumla
+1 yılGüven problemi olan ben asla evlenemeyecek olma düşüncesi 😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ben de anlamıyorum millet nasıl güveniyor.
15 Yorumla
Soran+1 yıl🤷 demek ki aşk kör ediyo 😂
Soran+1 yılEksiklikleri tamamlayanlar mi diyelim 🤔
Soran+1 yıl😂😂😂 bilemicem artık
+1 yılSonra monotonlaştı diyolar
02 Yorumla
Soran+1 yılProfilden konuyu unuttum kardeşim o ne mükemmellik 💫
Soran+1 yılOlur da profili degistirirse gelip laf etmesinler profilinde Atatürk var
+1 yılGörücü usulü ya da gömücü usulüdur o
03 Yorumla
Soran+1 yıl😅😅 tobe yarabbim neler diyolar
- +1 yıl
Acele işe şeytan karışır diye bedava mi demişler, deccal işi bu
Soran+1 yılHaklısın 🤷
Aşk İlişkileri konusunda 872 cevap paylaştı. Hakikaten ben de merak ediyorum
10 Yorumla
+1 yılDoğru soruları soran insanlar onlar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Yok evlenince de boşanıyor zaten hemen
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Valla tencere kapak ilişkisine bağlıyorum olayı 🤔
00 Yorumla
+1 yılCidden ya nereden geliyor bu şans
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Erken yaşlarda evlendin evlendin sonrası zor zaten
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBilen banada söylesin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Anlayisli sevgi dolu
00 Yorumla
+1 yılDetaylarda boğulmuyorlar demekki
00 Yorumla
+1 yılBende anlamıyorum 🤷
00 YorumlaBende bazen şaşırıyorum
00 Yorumla29 yıldır o kafay ulaşamadım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılBilemiyorum bize gelenlerde hep hainliğe geliyor
00 Yorumla
+1 yılKafaları Güzel olduğu için
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılParasi varsa onunda orası delik degilse okey
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂 ona bakilirsa ohooo bulduğu kadina o gözle bakmayacak
- Devamını Gör (32)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri