Sizce babasını kaybetmiş kıza nasıl davranmalıyım?

Arkadaşlar ben çalıştığım şirkete staja gelen üniversite son sınıfa giden bir kızdan hoşlanmaya başladım aslında hiç aklımda fikrim de yoktu oradaki belli başlı yaşını almış bir kaç ablalarım ön ayak oldu neyse kızla konuştuk ettik tabi arkadaşca sonra ben açılmaya karar verdim çünkü niyetim ciddi ve klasik Türk kızının verdiği cevabı verdi peki dedim peki dedim ama kafamı hep kurcalayan şeyler oldu ve araya artık en yakın arkadaşını bulduk koyduk şu an hayatın da kimseyi istemediğini ve annesine abisine odaklı ve bu kız babasını kaybetmiş hemde zorlu bir ilişki den çıkmış çok baskıcı vs bende artık çok ümitlenmemek için kendimi geri çektim ama şöyle bir şey var kızın ilgisi var mı yok mu anlıyamıyorum sizce nasıl anlarım ya da onu kendi lehime nasıl çevire bilirim herşeyi yaptım güvense güven ilgili ise ilgi alaka ise alaka ama kız hep mutsuz hep düşünceli bir birimizi tanıyacak şekilde oturup konuşmamız da bir elin parmağını geçmez herkesle sohbet ettiği gibi benle edemiyor çünkü duygularımı biliyor mesela biriyle saatlerce sohbet edebilir ama bana gelince naber nasılsın iyiyim sen bende iyiyim bitti

Sizce babasını kaybetmiş kıza nasıl davranmalıyım?