Aşk İlişkileri Eski sevgilim bana bir sürü kötü laf söyledikten sonra barışmak için çabalıyor. Siz affeder miydiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Senden daha güzeli, daha uygunu, daha vasıflısı, daha sağlıklısını reddettim bunca zaman, dedi. Bu laflar yutulur mu? Affederim Asla Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Eski sevgilim bana bir sürü kötü laf söyledikten sonra barışmak için çabalıyor. Siz affeder miydiniz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl ona senin gibi vasıfsız saygısız bir adam için bir dakikamı harcamak istemiyorum diye bir mesaj göndermen kafisonra engelle gitsin 0 0 Yorumla
Golumta Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ezici karakterini ortaya koy ve s. et.. Tek cümlede bitir. Muhtabiyeti kes. Kalplerde derin yaralar bıraktıkça yükseleceksin! 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
ona senin gibi vasıfsız saygısız bir adam için bir dakikamı harcamak istemiyorum diye bir mesaj göndermen kafi
sonra engelle gitsin
Ezici karakterini ortaya koy ve s. et.. Tek cümlede bitir. Muhtabiyeti kes. Kalplerde derin yaralar bıraktıkça yükseleceksin!
Senin bir gururun ve onurun var