Evlenmeden önce aldatıldım ama yine de onunla evlendim. Ona nasıl tekrar güveneceğim?

2 sene bir birliktelikten sonra işi ciddiyete bağlamak istedik. Ama ailesi tanıştıktan sonra beni gelinleri olarak istemedi. Soğuk, sevimsiz ve saygısız bulmuşlar beni. Erkek arkadaşım o yüzden sürekli erteliyordu nışanımızı ve ben sürekli baskı uygulamak zorunda kaldım. benim ailem erkek arkadaşımı çok sevdiği için onun ailesinin rızası olmasada bizim yanımızda olduğunu ve desteğini vereceklerini söylediler. Tam bu sırada erkek arkadaşımın benimle tanışırken ve ilişkimiz başlarken aslında üç senedir kendinden 10 yaş büyük bir bayanla birlikte olduğunu ve bu ilişki biz beraberkende hep devam ettiğini öğrendim. Kadının benden benim ondan haberim yokmuş. Kadın benden önce öğrenmiş durumu ve hesap sormuş. Sevgilim ona beni sevdiğini, benimle evlenmek istediğini, ona karşı artık aşk beslemediğini söyleyerek ayrılmış. Kadın kendisine sorun çıkarmamak için bana bir şey söyleme zahmetinde bulunmadı bile. Ben çok daha sonra öğrendim ve sevgilim yemin etti. ağladı, pişmanlık duyduğunu söyledi, artık o kadını sevmediğini, sadece ona acıdığını ve o yüzden vicdan yapıp hemen bırakamadığını, ayrılamadığını, onu kırıp ahını almamak için doğru anı beklediğini vs. vs. Daha sonra haberi olmadan sevgilimin eski telefonunu bulup kadınla eski mesajları okudum, resimlerini gördüm. Bu kadın aslında önceden hissediyormuş ve bu yüzden ayrılmayı teklif etmiş benimkime fakat benim sevgilim mesajlarda yalanlamış ve kadına hep hayatımda senden başkası yok yazmış. Bunları okuduktan sonra ona beni seviyorsan ispat edersin ve hemen nışanlanırsın dedim. Ailem olur evlenmeden önce öyle kaçamaklar dedi ve karşı çıkmadı. Bana sevgisini ve samimiyetini gösterdi ve biz aynı ay içerisinde ailesinden gizli nışanlandık. Ailesi çıldırdı ilk başta, küstüler, kavga kıyamet kopardılar ama daha sonra kabullendiler. 9 ay sonra düğünümüz oldu ve bu sefer aileside geldi ve her şey yoluna girdi. O kadında galiba başka biri ile konuşuyormuş artık. Evlendikten sonra kimse evliliğimize müdahale etmesin diye başka bir şehire taşındık. Bir sene oldu evleneli ve eşim nereye giderse bana konum atar ve bir daha yalan söylemeyeceğine yemin etti. Yaptıklarından çok pişman ve utanıyor. Ama ben bazan sanki hala o kadını düşündüğünü his ediyorum. Ben daha kadını bilmeden, bana hep, kızımız olursa kesinlikle Nehir ismini vereceğim derdi, daha sonra kadının adı olduğunu öğrendim. Bir keresindede telefonda biriyle onun hakkında bilgi almaya çalıştığını duydum. Bana sadece bizi ve evliliğimizi korumak istediğini, o kadının kocamın beni seçmesini hazmedemediğini ve yalan yanlış şeyler söylediğini anlattı. Doğrumu söylüyor sizce? O kadını hala sevmesi, unutmaması mümkünmüdür acaba? Kendiside diyor zaten, ne yapayım ben on yaş büyük hatunla sen varken. Ama bazen güvenemiyorum işte elimde değil. Kusura bakmayın biraz çok uzun oldu ama nasıl kısa keserim bilemedim. Teşekkür ederim şimdiden görüş ve yorumlarınız için.

Evlenmeden önce aldatıldım ama yine de onunla evlendim. Ona nasıl tekrar güveneceğim?