Yok sayarsa ona verdiğim değeri sürekli olarak boşa çıkartırsa hiçbir şekilde ona duyduğum sevgiyi inanmaz ise sürekli böyle küçük görür ise ne biliyim yani ben sevgi ve değer veriyorsan o bana hiçbişe vermiyorsa ya da benim ona verdiğim yarısını bile vermiyorsa belli bir yerden sonra artık her insan soğur en büyük aşk bile biter eşit olmadığı zaman.
Sevdiğim bir insan bana kötü davranırsa ya da soğuk davranırsa ben direk soğuyorum :D anında ama mesela özür dilerse ya da bana iyi davranmaya başlarsa da yufka yürekli olduğum için ya da yengeç duygusallığı hemen ısınıyorum tekrar sanki hiç bir şey olmamış gibi. ama aldatmak ya da yalan söylemek varsa bunu affetmezdim hiç bir şekilde o kişiye tekrar güvenemem çünkü
Başka erkekle sevgili olduğunu görürsem soğurum ama tabi beni tanımıyor sa veya tanıyor benimle sevgili değil o zaman bir şey olmaz ama benle birlikte iken başkasıyla da olursa soğurum
Sıradan biriymişim gibi davranılırsa soğurdum sanırım bir tık. Dışarıdaki insandan bir farkım olmalı neticede sevdiğim insanların gözünde. Düşünceleri ve tutumları da buna göre olmalı.
benimle olam iletişimi ile başkalarına olan iletişim arasında farklılık var ise; bunu çıkarı doğrultusunda haraket eden bir insan olarak algılayıp s. dir ederim
Onun iyi değil kötü olan veya bana uyuşmayan ne yani varsa hepsini aklıma getiririm aklım zaten beni bildiğim yoldan goturur emin olabilirsin ve bana yalan söylemesi benim için onun bitmesidir yalan affedilmez..
Mesajlarıma geç cevap verirse, Görüldü atarsa, Sinir olduğumu bile bile bir şeyi yapmaya devam ederse, Kapalı olduğum halde açık fotoğrafımı isterse, Sürekli bir şeylere söylenirse, Hayatıma karışırsa…
Sözlerim hiçe sayılırsa ondan soğurum. 6 hisleri kuvvetli biriyim diyelim bir olay karşısında ne olacağını az çok biliyorum ve oluyor da sözüm dinlenmiyor ama düşündüğüm şey karşıda beliriyor.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Yalan söylediği an herkes gibi olur. Kimseden farkı kalmaz.