Kişilik & Karakter Sevdiğiniz bir insan ne yaparsa soğursunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bir insandan sizi hangi davranışı soğutur?Birazda ciddi meseleler konuşalım 🤔🤨 Güncellemeler+1 yıl Siz alışmıssınız trol sorularıma ciddi sorunca şaşırdınız tabi konuşmayalım ya aman TAMAM 😒😏😂 Sevdiğiniz bir insan ne yaparsa soğursunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Bana yalan söylerse.. beni aldatırsa.. ihanet ederse.. 1 0 Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Genelde akılsız keyifsiz hareketlere tiltim harici herşeye açığım benimle otistik bile olabilir 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Dert paket mi çok iyi smmsmskssm Yorumla DertPaketEdition +1 yıl ajsjejsj Yorumla
Birnevideli Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Madii konular diyim mii hee söyle diyim mii fjfkkfkfkfkf bı ara senı dolandırıcam hatrlat fmfkkf 2 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Asla yapmam dediği şeyleri yapmaya başlarsa, yalanını yanlışını görürsem midem bulanır, ışık hızında soğurum. 2 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı. Hayal kırıklığına uğratır ise soğur ve uzaklaşırım.. 1 0 Yorumla
Milky7way Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 99% +1 yıl Seksice uzaklaşmak mı 🫦😂 hangi birini anlatayım ki. 😄 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kuulca uzaklaşmak yanee djdjjsjsj bi tanesini söyle yeto Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. saygısızlık ve sadakatisizlik ama davranış olarak ta sigara küfür ve çok fazla maubali olması 0 0 Yorumla
Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sürekli ilgisiz davranıp eve geç dönerse 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayattan bann sebebi djdjjd Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Bitmeyen yalanları 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Soğutur Yorumla emre00 +1 yıl Sevsem bile Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Benimle dalga geçer gibi konuşması yeterli 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı. Güvensiz davranışlar, sürekli sorun çıkarıyorsa 1 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı. Kazıklar atarsa tuzak kurarsa umursamazsa 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İki yüzlü insanlar ölsün o zaman sjnsjsjsns Yorumla bayrakmerve27 +1 yıl Amin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bana yalan söylerse.. beni aldatırsa.. ihanet ederse..
Genelde akılsız keyifsiz hareketlere tiltim harici herşeye açığım benimle otistik bile olabilir
Dert paket mi çok iyi smmsmskssm
ajsjejsj
Madii konular diyim mii hee söyle diyim mii fjfkkfkfkfkf bı ara senı dolandırıcam hatrlat fmfkkf
😂😂😂
Asla yapmam dediği şeyleri yapmaya başlarsa, yalanını yanlışını görürsem midem bulanır, ışık hızında soğurum.
Hayal kırıklığına uğratır ise soğur ve uzaklaşırım..
Seksice uzaklaşmak mı 🫦😂 hangi birini anlatayım ki. 😄
Kuulca uzaklaşmak yanee djdjjsjsj bi tanesini söyle yeto
saygısızlık ve sadakatisizlik ama davranış olarak ta sigara küfür ve çok fazla maubali olması
Sürekli ilgisiz davranıp eve geç dönerse
Hayattan bann sebebi djdjjd
Bitmeyen yalanları
Soğutur
Sevsem bile
Benimle dalga geçer gibi konuşması yeterli
Güvensiz davranışlar, sürekli sorun çıkarıyorsa
Kazıklar atarsa tuzak kurarsa umursamazsa
İki yüzlü insanlar ölsün o zaman sjnsjsjsns
Amin
Ter kokarsa
Ogklük ya o 🙁