Selam ✨ siz hiç daha önce sizin sevginizi, saygınızı, değerinizi hak etmeyen birini sevdiniz mi? yani sizi görmezden gelen ya da sizin gibi iyi birini hak etmeyen birinin peşinden koştunuz mu

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selam ✨ siz hiç daha önce sizin sevginizi, saygınızı, değerinizi hak etmeyen birini sevdiniz mi? yani sizi görmezden gelen ya da sizin gibi iyi birini hak etmeyen birinin peşinden koştunuz mu

Tabii ki sevdim belki de en büyük hatalarımdan bir tanesi buydu, meslek lisesi döneminde bir kızla tanışmıştım engelliler meslek lisesinde okuyorduk çok güzel anlaşmıştık ama daha sonra kızın psikolojisinin bozuk olduğunu sevgilisi olduğunu öğrendim, sonra sevgilisinden ayrıldı okuldan birden çok kişiyle sevgili oldu, sonra ben onu gerçekten sevdim duygularımı ifade ettim kabul etmedi daha sonra benimle arkadaş dost olmak istedi, sonrasında evlilik yaptı engelli olmayan birisiyle evlendi ama kendisi kas hastası olduğu için bu evliliğin uzun sürmeyeceğini hepimiz biliyorduk.
Ancak belki benimle de birlikte olsaydı yine aynı problemleri yaşayacağı için aynı zamanda Ben de engelli olduğum için sağlıklı bir ilişki şekli olamayacaktı, aynı zamanda şunu dile getirmek güzel olur ki kendisi daha sonrasında boşandı ve kendisinin bambaşka bir karakteri büründüğünü gördüm, artık ben bu saatten sonra narsist bir kişiyim benim hayatıma girecek olan kişi benim için bir bağlılık oluşturmaz flörtöz bir insanım dediği için belli bir zaman sonra ona karşı tavırlarım çok değişmişti.
sonrasında kendisini kıskanmaya başladım aynı fizik tedavi rehabilitasyon merkezine gidiyorduk orada birkaç şoför buna arkadaşlık ve sevgili olma teklifi etmiş daha sonra gittiği tedavi merkezinden de başından birtakım olaylar geçtiği için ortak çalıştığımız fizyoterapisten onu kıskanmıştım en sonunda olaylar oraddeye geldi ki ona o kadar kıskandığım için ve kalbini kırdığım için hayatından çıkmak istedi.
Burada kendisi ile ilgili sorular sordum yaşadığımız olayları anlattım Instagram konuşmalarını paylaşmak benim için büyük bir hataydı sonrasında ofiz ve terapiste benimle konuşmayı kesti yani neticede ben o insan için 17 yıllık gittiğim fizik tedavi merkezini değiştirdim ama kıymet bilmedi 15 yıldır tanıyordum kendisini ve 15 yıldır kendisine karşı duygularım vardı ama benim o gerçek duygularımı hiçbir zaman görmedi benimle dost olmak istedi en sonunda yaptığım hatalardan kaynaklı olarak da onu kaybettim.
aynı zamanda kendisiyle sanal cinsellikte konuştuk bu teklifi ben yaptım haklı olarak başlarda böyle bir şey yaşamak istemediğini arkadaşlarının ve dostluğunu zedeleneceğini söyledi ama benim en büyük hatam bu duruma engel olamadım ama şimdi düşünüyorum da belki de en doğrusunu yapmışım o kişiyi hayatımdan çıkarmakla çünkü sevgime layık olmadığını kendi ağzıyla söylemişti..
Uzun hikaye kardeşim ama evet böyle bir esseklik yapmısdım zamanında
Barıs_loneyforevir tesekkür ederim kardeşim en iyi cevap olarak benim cevabımı secmişsin 🙏🙏🙏
Rica ederim abi önemli değil 🙏
İnsan kendini sevmediği zaman bu yanlışa düşebiliyor maalesef. Ben de küçük yaşlarda böyle bir sevgiye maruz kaldım. Artık daha sağlıklı düşünüyor ve en çok kendimi seviyorum.
Görmezden gelen değil ama hak etmeyeni sevdim..
teşekkür ederim 🤗 bariscim
Rica ederim ablam 🤗
Cevap
4Cevap
Öyle bir durum olmadı. 😅 Olursada zaten o kişi aklımda kalmaz.
Daha önce hiç sevgimi, saygımı hak etmeyen birinin peşinden koşmadım. Sadece eskiden bazı insanlara gereğinden fazla değer vermiş olabilirim. Ama artık onu da yapmıyorum. 🙂
Sevgime layık olsun laik olup olmaması beni ilgilendirmiyor.
Birlikteliklerim oldu ama sevgi konusunda hayır.
karşılıklı olmuştu peşinden koşmadım. ama sonuç zırt :))
Maalesef bu benim en çok yaptığım hatalardan biri.😒
Sevgini hak etmeyenleri boş ver bence onlar kaybeder ✨
Haklısın👍🏻
Bir kere yaşadım.
Oldu ama önemi yok artık
Evet tabii ki oldu öyle bişeyler
Evet, yaptım o hatayı.
Kimseyi sevmedim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?