Aşk İlişkileri Sevgiliniz kafa ütüledin derse, ne yaparsınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ne dersiniz nasıl davranirsiniz?O kelimede ne demek istiyor? Alınıp küsmelimiyim Sevgiliniz kafa ütüledin derse, ne yaparsınız? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Neveragain6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 33% +1 yıl "Çok konuştun" demiş, alınmalısın. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Alındım. ya da artık normal mi basitmi bunları söylemek. Seven erkek soylermi bilmiyorm Yorumla
Dispatcher25 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 75% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bizim erkeklerimizden adam olmaz, bunu tekrar ve tekrar anlıyorum. 2 0 Yorumla
BırakÖyleKalsınnn Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı. bence dememeki çok fazla konuştuğunu ima etmiş boş konuşuyorsun demiş 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı. Küsmek ne kelime direkt yol verilmeli … çok saygısızca bir tutum hele de bir kadına 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Cok ve bos konustun bi kes sesini be kadin üfffDiyo.. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Dediğine alındım. Şimdi o haklıymış gbi yapar Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Çok sıkıyorsun ve alakasız konuşuyorsun anlamında, Konuşmalarında daha gerçekci ol. 0 0 Yorumla
rivriv516 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Eşim bu cümleyi kursa anasından emdiği sütü burnundan getiririm her konuda saatlerce de konuşsam beni dinlemek zorunda NET... 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Şimdi üste çıkıp o trip yapar ve neden böyle yapıyorsun der. Bı kelime söyledim oda bunu dedi. Hemende bişey demeye gelmiyor demekki. Yorumla rivriv516 +1 yıl Birbirini iyi tanıyan eşler sevgililer o cümlenin ne kadar incittiğini bilir eşimden söz edersek o cümleyi kullanmaz kullansada bin defa özür diler Yorumla Soran +1 yıl Dedim kirici falan gözlerime bak diyo hiçte umrunda olmadı 1 ay i geçti sevgiliyiz Yorumla
gokantemur Takip Et Master Yaş: 52 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Kalp kırıcı kelimelere hiç gerek yok ki.. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bozuldu moralim. Ama şunu anliyorum o benden eminki böyle davraniyor. Kırılmadan korksa bunu dmes Yorumla gokantemur +1 yıl Kesinlikle haklısın. Yanlış sözler bunlar. Konuşurken dikkatli konuşup kimseyi rencide etmemek gerekiyor Yorumla
Cemilclk Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Yani tavrını koy ortaya 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl bı tavir Yorumla Cemilclk +1 yıl Konuşma o kişiyle, geç cevap yaz aradığında meşgule at Yorumla
HAKANN1349 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Boş yapmışsın demek istemiş. Tavrını göster 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
"Çok konuştun" demiş, alınmalısın.
Alındım. ya da artık normal mi basitmi bunları söylemek. Seven erkek soylermi bilmiyorm
Bizim erkeklerimizden adam olmaz, bunu tekrar ve tekrar anlıyorum.
bence dememeki çok fazla konuştuğunu ima etmiş boş konuşuyorsun demiş
Küsmek ne kelime direkt yol verilmeli … çok saygısızca bir tutum hele de bir kadına
Cok ve bos konustun bi kes sesini be kadin üfff
Diyo..
Dediğine alındım. Şimdi o haklıymış gbi yapar
Çok sıkıyorsun ve alakasız konuşuyorsun anlamında, Konuşmalarında daha gerçekci ol.
Eşim bu cümleyi kursa anasından emdiği sütü burnundan getiririm her konuda saatlerce de konuşsam beni dinlemek zorunda NET...
Şimdi üste çıkıp o trip yapar ve neden böyle yapıyorsun der. Bı kelime söyledim oda bunu dedi. Hemende bişey demeye gelmiyor demekki.
Birbirini iyi tanıyan eşler sevgililer o cümlenin ne kadar incittiğini bilir eşimden söz edersek o cümleyi kullanmaz kullansada bin defa özür diler
Dedim kirici falan gözlerime bak diyo hiçte umrunda olmadı 1 ay i geçti sevgiliyiz
Kalp kırıcı kelimelere hiç gerek yok ki..
Bozuldu moralim. Ama şunu anliyorum o benden eminki böyle davraniyor. Kırılmadan korksa bunu dmes
Kesinlikle haklısın. Yanlış sözler bunlar. Konuşurken dikkatli konuşup kimseyi rencide etmemek gerekiyor
Yani tavrını koy ortaya
Nasıl bı tavir
Konuşma o kişiyle, geç cevap yaz aradığında meşgule at
Boş yapmışsın demek istemiş. Tavrını göster
Konuşmam birdaha
Ayrıl bu ne böyle