Aşk İlişkileri Sevdiğiniz insana arkadan sımsıkı sarılmak çok güzel değil mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Ben daha yaşamadım ama çok isterdim sımsıkı sarmayı ve beni de sımsıkı sarmasını🌼 Sevdiğiniz insana arkadan sımsıkı sarılmak çok güzel değil mi? Cevapla Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
SpringSun Takip Et Xper 6 Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Bunlar çok güzel çok saf ve çok samimi duygular, keşke her zaman bu saflıkta korunabilseler, 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bende aynen böyle düşünüyorum Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl dikkat et çok sıkı sarılan adamların sarılmasında kemiklerin yer değiştiriyor gibi olur 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hdjdhdjdjjd e öldürmeden tabi
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Heleki uyurken çookça huzur 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Kısmet olur umarım Yorumla
YüksekAkrepp Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 83% +1 yıl En sevdiğim şey ya arkadan sarılmak 1 5 Yorumla YüksekAkrepp +1 yıl Bu resim gibi oldu mu hiç daha önce Yorumla Soran +1 yıl Olmadı ama çok isterdim Yorumla YüksekAkrepp +1 yıl Harika bişe ya Yorumla Soran +1 yıl Ne sormak istiyorsun Yorumla YüksekAkrepp +1 yıl Burdan sorduğum zaman şikayet ediyorlar Yorumla
FakBadi48 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet benim en sevdiğim sarılma şekli 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Evet güzel 1 11 Yorumla Soran +1 yıl Pp çok tatlı bu arada Yorumla Ehlivukuf +1 yıl Evet tatlı ☺️ Yorumla Soran +1 yıl Çocuğun var mı Yorumla Ehlivukuf +1 yıl profildeki ben değilim :)bekarım Yorumla Soran +1 yıl Yok onu anladım normalde var mı diye merak etmistim Yorumla Soran +1 yıl Anladım hayırlısı olsun Yorumla Ehlivukuf +1 yıl Umarım olur☺️Teşekkür ederim Yorumla Soran +1 yıl Rica ederim :d Yorumla Ehlivukuf +1 yıl Soruna uygun bir şiir paylaşayim dedim☺️Hayaller diyorum iyi ki varlar. Yoksa nasıl sarılacaktım , Bu kadar mesafeden sana.. Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler :d Yorumla Ehlivukuf +1 yıl Rica ederim ☺️ Yorumla
Wosty Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Sevdiğimiz bir aktivitedir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yok ya ereksiyon olurum kız yanlış anlar 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Her koşulda mi gerçekten ya azıcık duygu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Peki Yorumla
ncwpnfpbwlncw Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Evet güzel jjdjdjdj 0 1 Yorumla YüksekAkrepp +1 yıl Cidden Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bunlar çok güzel çok saf ve çok samimi duygular, keşke her zaman bu saflıkta korunabilseler,
Bende aynen böyle düşünüyorum
dikkat et çok sıkı sarılan adamların sarılmasında kemiklerin yer değiştiriyor gibi olur
Hdjdhdjdjjd e öldürmeden tabi
Heleki uyurken çookça huzur
Kısmet olur umarım
En sevdiğim şey ya arkadan sarılmak
Bu resim gibi oldu mu hiç daha önce
Olmadı ama çok isterdim
Harika bişe ya
Ne sormak istiyorsun
Burdan sorduğum zaman şikayet ediyorlar
Sarılmanın her hâli güzel..
Evet benim en sevdiğim sarılma şekli
Evet güzel
Pp çok tatlı bu arada
Evet tatlı ☺️
Çocuğun var mı
profildeki ben değilim :)
bekarım
Yok onu anladım normalde var mı diye merak etmistim
Anladım hayırlısı olsun
Umarım olur☺️
Teşekkür ederim
Rica ederim :d
Soruna uygun bir şiir paylaşayim dedim☺️
Hayaller diyorum iyi ki varlar. Yoksa nasıl sarılacaktım , Bu kadar mesafeden sana..
Teşekkürler :d
Rica ederim ☺️
Güzel olurdu olsaydı sayet
Sevdiğimiz bir aktivitedir
Yok ya ereksiyon olurum kız yanlış anlar
Her koşulda mi gerçekten ya azıcık duygu
Evet
Peki
Güzel olurdu
İnsallah
Evet güzel jjdjdjdj
Cidden