Eşim twerk videoları izlemiş, onun hayal ettiği gibi biri değil miyim?

Eşim youtubede alizade diye biri var onun butun twerk videolarını izlemiş çok rahatsız oldum ağladım bağırdım cagirdim kendisi hiçbişey demedi yapmadım diye inkar etti artık buna dayanamıyorum ne zaman telefonunu karıştırsam birşeyler izlediğini yakalıyorum boşanmak istiyorum ama babamla da aramız çok bozuk çok kötü hissediyorum kendimi anneme anlatınca annemde kendin buldun kendin evlendin ben ne yapayım kızım diyor eşim dediğim adamin gözüne hitap etmiyorum sanırım onun hayal ettiği beden yok bende ve sürekli dışarı bakıyor çok kötü hissediyorum yardım eder mısınız

Güncellemeler
+1 yıl
Konuyu annemle ve babamla paylaştım babam çocuğa hakaret ettin herkesin elinde telefon var herkes izliyor piskolojik sorunların varsa hastaneye gotureyim bu kadar kıskançlık fazla seni kapının önüne koyar o zaman napacaksın dedi ve bu şekilde boşanmanızı kabul etmiyorum öyle bişeyle gelki arkanda durayim diyor yani bana kızdı yine eşimi savundu babam annemde kendin buldun kendin cekiyosun napayım kızım diyor yani ne yapacağım bilmiyorum yine üstü kapansa yine izler yine bakar uslanmaz.
Eşim twerk videoları izlemiş, onun hayal ettiği gibi biri değil miyim?