Kocamın tiktok hesabına girdim ve geçmiş aramalarda açık twerk atan kızları arattığını gördüm izleme geçmişine baktığımda ise karşısına çıkan açık nasıl tanımlanır bilmiyorum cınsellıgı çağrıştıran kadınların zaman zaman profillerine girip videolarını baya baya izlediğini gördüm Şu an aldatılmış sayılıyor muyum? Ben aldatıldım mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKocan mı? Ne ara evlendiniz, yaş kaç? 😅
Bak güzel kardeşim eğer gerçekten evliysen ve kocan ise şöyle bir şey söylemek istiyorum
Evlendiniz ya hayatlarınızı birleştirdiniz yani onun tapusunu almadın. Sadece twerk işlediğini görmüşsün. Ama bu p*rno da olabilirdi ki bu gayet doğal aldatmak bu değil. Daha uç noktalar da var ama belli ki şu an buna kalbin dayanmaz o yüzden daha derinliklere deginmiyorum. Onu bu kadar sık boğaz edersen uzun vadede olumlu bir sonuç alamayacağına yemin bile edebilirim 😊
01 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler Bi'Bot 😘
En İyi Cevaplar
Aldatmış sayılmasa da doğru bir davranış değil. kısa vadede zararsız gibi gözükse de ileride cesaret bulup daha büyük hatalar da yapabilir. Bir erkeğin geçmiş bundan dolayı bazen önem teşkil eder. Bu konudan rahatsız olduysanız önlem alma yoluna gidin ve bu durumu düzeltmesini isteyin.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
51Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılİnanki bunu çoğu erkek yapıyor. Ben sevgilimin açık saçık kız beğendiğini gördüm. Sinirliyken kavgalıyken yaptığını söyler kendisi. Sana tek tavsiyem seni gerçekten aldatmadığı sürece küçük sorunları büyütme aklında. Kendine bakım yap kocanı mutlu etmeye çalış. Bak gerçekten bunlar çok önemli. Evlilikte huzur mutluluk gerçekten çok önemli her anlamda. Sonra kocanı al karşına sor. Ben yetersiz miyim de tatlı dille nedenini sor. Keyifli yanlızken. Aynısını ben yapsam hoşuna gider miydi diye sor. Baktın anlamıyor sen de yap. Kaslı erkek videoları izle bilerek. Gôrsün. Çünkü sen varken başkasının videolarını izliyorsa kusura bakma o da dört dörtlük değil. Sadece erkekler için geçerli değil daha güzelli varsa erkeklerin de daha yakışıklısı var. Bu özgüveni ona verme. O yaparsa sen de yaparsın unutma.
13 Yorumla- +1 yıl
Yuva yıkıcı bir tavsiye.
- +1 yıl
çoğu yapıyor diye normal olmuyor siz öylelerini buluyonuz
- +1 yıl
Taktiğin çok yanlış. Aldatma sayılır. Soruyu sorana tavsiyem ŞUTLA ONU.
Aşk İlişkileri konusunda 797 cevap paylaştı. O videolar eşliğinde mastürbasyon yaptığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam🤓 bence aldatmadır. Kimse kusura bakmasın aynısını sen yapmış olsan eşin nasıl düşünür ölç biç kendin karar ver soruya.
44 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
Videoları izleyip mastürbasyon yaptıysa tabi ki aldatma
- +1 yıl
Çünkü başka birinin bedenini arzuluyor
+1 yılya ne aldatması sacmalama.. bır tık üzer ınsanı ama normal yanı...
mesela bende oryantal ızlemesını sevıyorum... sımdı evlenınce tvde cıksa ızlesem aldatmısmı oluyorum.. sacma fıkırlere kapılma lutfen... cok basıt seylere kuruluyorsunuz00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
u +1 yılYetişkin videoları izlemek varken neden gizli saklı ve şahsî olarak paylaşılan videoları izliyor diye düşünüyorum. Bir gün aldatabilecek bir erkek profili oluştu kafam da.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyni seyi sen yapsan erkek nasil tepki verir. Sen yakisikli kasli erkeklere baksan, buyuk şeyli erkeklere baksan susup oturacagini mi saniyorsun? ne o***pulugun kalir, ne karakterin, ne kaş**gın.
20 Yorumla
+1 yıltiktok kullanıyorsa video izlemesine bile gerek yok bence.
bu bile başlı başına saçmalık. aldatma değil ancak SAÇMALIK00 YorumlaMerak etme, eminim kocan sadece kadın anatomisine ilgi duyuyordur, evlilik dışı bir ilişkisi yoktur.
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle aldatmadır arama geçmişini kendi telefonundan videosunu çekip kanıt al sonra da tekmeyi bas.
10 YorumlaBaşımı alıp haraa gidem diye ağıt yakardım sallama meraklısıymış da ben görememişim diye Allah yardımcın olsun
00 Yorumla
+1 yılAldatılmış sayılmıyorsun ama eşinin gözü dışarı kaymış ve bu bir kadın için çok gurur kırıcı bir durum.
011 Yorumla- +1 yıl
Gözü dışarı kaymak aldatma değil mi?
- +1 yıl
@Blackblue03 Değil!
- +1 yıl
Gayet de aldatmak kes sesini
- +1 yıl
@Blackblue03 Asıl sen kes sesini! Daha aldatmanın ne demek olduğunu bile bilmiyorsun.
- +1 yıl
Sen bilmiyorsun git araştır öğren insan sevdiği varken başkalarına gözü kaymaz
- +1 yıl
@Blackblue03 Başkalarına gözünün kayması aldatma sayılmaz.
- +1 yıl
Tamam senin gözün kayıyorsa allah sana da gözü kayan birini nasip etsin öyleyse utanmadan birde aldatma değil diyorsun edep ahlak namus sende 0. O zaman annen de yakışıklı erkek görünce gözü kaysın baban da açık saçık kadınlara baksın ne dersin?
- +1 yıl
@Blackblue03 Konunun benimle ne alakası var. Cahil gördüm de senin kadarını görmedim.
- +1 yıl
Başkasına bakmak aldatmak değilse kendinde yapıyorsun kişi kendinden bilir işi derler burada bir cahil varsa o da sensin tatlı kız sjsjjs
- +1 yıl
@Blackblue03 Benim hayatımda kimse olmadığı için baksam da aldatmış sayılmam.
- +1 yıl
Hayatında biri olunca da bakacaksın ki kendin diyorsun bakarım aldatmak değil diye? Allah bakın mı diyor?
+1 yılBurada bi kari koca grup yapcaz soruları görüyorum bi resme baktığı için aldattı mı diye soranları
00 YorumlaBu aldatılma sayılmaz belki bir hanlik hata olmuştur
02 Yorumla
Soran+1 yılBir anlık hata değil çünkü 3 4 kere ayrı ayrı kadınların videolarını izlemiş su reelslerde çıkan kadınlar olur ya ilgi cekmek için bir yerlerini acan onların hesaplarına baya baya bakmıs bır değil iki değil 4 5 belki daha fazla sinirden bakamadım hepsine kaldıramadım bunu
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılDaha dün bir kadın duygusal aldatma diye bir şey yoktur yazmıştı 😄
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSen varken niye onlara bakıyor ve neden geçmişi silmiyor? Bu çok onur kırıcı bir şey ama aldatma değil
14 Yorumla
Soran+1 yılÇok çok onur kırıcı hemde kendimden iğrendim ….
Cevap sahibi+1 yılSorumsuz biri demek ki
Soran+1 yılAşırı derecede 24 saat elinde telefon sevgiliyken sürekli telefondan benle konusmak isterdi bıkardım şu an 10 dk telefonu bırakması için kavga ediyoruz o derece ve bu gördüklerimde işin içine girince.. anlatamıyorum Şu an duygularımı :(
Cevap sahibi+1 yılErkolar işte hep aynı köprüyü geçene kadar ilgileri
+1 yılTüm Erkekler Yapar Bunu. Normal bişey bu. Sizde erkek hormonu olmadığı için bunu anlamanız çok zor. Biz de sizin böyle bir durumda aldatılmış gibi hissetmenizi anlayamayız mesela. Bizde de kadın hormonu olmadığı için.
01 Yorumla
Soran+1 yılYa abi avukat gibi savundunuz ha peki sizin eşiniz bir kadın olarak erkeklere ilgi duysa internet ortamında sürekli baksa düşünmezsiniz aldatmıs saymazsınız değilmi çünkü düşünmeden öldür dayak atar boşarsınız
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hayır, aldatılmış sayılmazsın Beraber seyret.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılSen kocana yapıyor musun? Adam seviyorsa ona yapmalısın ki başka yerde aramasın
00 Yorumla Başka şeyler de yaptığına yemin edebilirim ispat edemem...
00 Yorumla
+1 yılBeklenilmeyen bir davranışta bulunmak aldatmaya giriyorsa evet aldatmadır, seninle izleyebilirdi.
00 Yorumla
+1 yılKaç yıllık evlisin sen ona yap gözünü doyur ki bakmasın
00 YorumlaSanmıyorum sende git erkolarin fotolarini beğen
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bence biraz öyle ama sen onun ihtiyarcini gideremezsen aradir
00 YorumlaO tiktok saçmalığını kaldirt o telefondan bence.
01 Yorumla- +1 yıl
Tıktık adı bile saçma
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Aldatılmak için karşı cinsle karşılıklı olarak bişeyler yapmaları lazım
00 Yorumla
+1 yılSende bulamadığını başka kızlarda aramış işte bayan. Ama arkadaş ortamında hep birlikte izledilerse eğlence amaçlıdır. Tek izlediyse yavaş yavaş ilgisi diğer kızlara kayıyordur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet aldatıldın imkanı olsa daha neler yapar niye bosanmıyosun?
00 YorumlaNefsine hakim olamamıştır. bence bu aldatmak sayılmaz. ne denir biz erkeklerin hormonları bir anda nüks ettiğinde kendimizi tutmak zor oluyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılGözle yapan dayanamayan. Canlısına nasıl dayanır Ozaman bu adam yakısıklı genc olmadıgı için ve parası olmadıgı için canlı olarak aldatamıyor
- +1 yıl
Öncelikle sadece bakmak ile aldatmak olmadığını anlamalısın, yine bir erkek olarak söylüyorum ki bir erkeğin sanalda görüpte arzuladığı kişiyi gerçek hayatta görünce aynı etkiyi vermiyor (tecrübeyle sabit) bu yinede o erkeğin kişiliğine bağlıdır. yani demek istiyorum ki senin sevgilinin yaptığı şey arzu tatminidir, ve sadece bir anlıktır. bunu gerçek hayata yormak da en saçma olanıdır.
Soran+1 yılİşte sevgilim değil kocam o her insanın hayatan istekleri vardır fakat bu bence bambaşka bir şey çünkü ben bir araba değilim ki bir üst modelime baksın ben bir kadınım bende ne bulamadı anlamıyorum tamam fiziğim okadar iyi değil ama bu berbat bir his :(
+1 yılEvet sayiliyor bi sorun mu vardi aranizda onlara bakti acaba kac yilik evlisiniz sıkılmis da olsbilir belki
00 Yorumla
+1 yılAldatmak illa fiziken dokunmak sayılmaz, bir başka kadını düşlemesi de aldatmaktır.
03 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle haklısınız çünkü bu beni saatlerce ağlatı çok yetersiz gereksiz hissettirdi iğrenç bir duygu 😞
- +1 yıl
Bunu yakaladıysan daha yakalamadığın neler vardır.
Soran+1 yılNamussuzların namuslu rolü beni mahvetti artık varya inan bana sorsam şu an kendini kızdırır kavga cıkarır nr iğrenç bir durum
+1 yılAcilen twerk ogrenmelisin
04 Yorumla
Soran+1 yılKonu twerk mi? Oda acun olsun ozaman bence para harcamayı cok seviyorum da? Ben hiçbisi beklemedim bu adamdan ve bir sene oldu evliyiz bu normal mi
- +1 yıl
Ya kadınlar p*rno izliyor adamda izlemiş
çok mu? Senin diyeceğin koçaçim koçaçim beraber izleyelim ve oradaki hareketleri burada birlikte yapalim
Soran+1 yılOnu karısıyla izleyen karısını da satar bana güzel kardeşim lazım değil
- +1 yıl
Yahu ne katisin sen tam izlerken yavaşça yanına gel ve hicbisey söylemeden seviş oral seks yap çok takma bu p*rno işini neredeyse her evli yapıyor Hacı hoca dahil
+1 yılAldatmak sadece beden ile yapılmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılBende aynı fikirdeyim gözlerlede aldatabilir bir insan çok üzüldüm
Hoş değil. Gözünü doyur
02 Yorumla
Soran+1 yılAbi o kadınlar gibi olamam ki heryerleri estetik şey yani baskıcı biri istediğimide giyemiyorum sonrada böyle şeyler yaşanıyor bir kadın olarak keşke var olmasaydım ne diyim ki
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır değil kocan zevkli biri
00 Yorumla
+1 yılsen de twerk at kocana
00 Yorumla
+1 yılGüzel twerk atan mıydı aralarında?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖööff yaniiii 😒 gözüne mil çekin isterseniz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldemkki kalcadan hoslaniyor... sende twerk yap ya da kalcani dolgunlastir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatmaktirr ama artik evliya erkek kalmadi alayı sapık kabullenip evli kalcan ya da ayrilcan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılEn masumu senin gördüğün
00 Yorumla Sen de adama twerk at aramasın
01 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂😂
+1 yılSen de twerk atan erkek videolari arat
00 Yorumla
+1 yılAldatma sayılır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 580 cevap paylaştı.
+1 yılAldatmak öyle bişey değil!
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılDeğil ama yapmayacağı anlamına gelmez
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılBirazcık aldatmaya girer göz aldatması
00 Yorumla Cinsel ilişki sıklığınız ne durumda kontrol et
00 Yorumla
+1 yılgit aldat sende başka erkek mi yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Tabi ya hatta vatana ihanet gibi bir şey
00 Yorumla
+1 yılSen at gözü dışarıda kalmasın
00 Yorumla
+1 yılCinsel hayatı yoksa normal
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Aldatmak değil de onur kırıcı olmuş.
00 Yorumla
+1 yılhayır ama potansiyel var
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 559 cevap paylaştı.
+1 yılSosyal medya soft p*rno dönmüş. Kaçış yok
00 Yorumla Madden olmasada manen aldatılmışsın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 561 cevap paylaştı. sende aratmasına izin verme ona twerk at.
00 Yorumla
+1 yılNe anlatıyorsun sen ablacım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılGibiiii
02 Yorumla
Soran+1 yılGibi yok sence bu aldatmak mı?
- +1 yıl
Sayılmaz ya bu kadar sende karşısına çekici çık kopar onu öyle şeylerden
- Aşk İlişkileri konusunda 586 cevap paylaştı.
+1 yılDeğil
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 445 cevap paylaştı. Gotun küçük tur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle
10 Yorumla - Devamını Gör (17)
Devamını Gör(62)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kocam twerk atan kızların videolarını aratmış, bu aldatmak mıdır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım