Kendimden 22 yaş büyük adamdan hoşlanıyorum, ne düşünür benimle ilgili?

20 yaşında üniversite öğrencisiyim. Normalde Bursalıyım. 1 haftadır İstanbul'da bir otelde kalıyorum tek başıma kafa tatili yapmak istedim. Dün otelde bir adamla tanıştım. İnşaat mühendisiymiş. Toplantı için İstanbul'a gelmiş. Otelin yemekhanesine gittim aynı masadaydik. Yemeğe çok tuz attım sonra bana dönüp zayıfçacık kızsın o kadar tuz atma ödem yapar hem tuz zararlı dedi. Bende güldüm filan. Sonra konu filan acıldı adınız ne yaşınız kaç nerelisin ne okuyorsun filan diye banel sorular. Gece dışarı çıkayım dedim elimde şarap vardı arkamda belirdi. Bende sizde içer misiniz dedim sonra yok ben içmiyorum alkol dedi. O sırada üstümde mavi dekolteli bir elbise vardı çok inceledi mi vücut hatlarımı bilmiyorum ama benden baya etkilenmiş gibiydi. Kendisi ise 42 yaşında olmasına rağmen aşırı karizmatik bir adam. Tam benim beğendiğim bir tipi var. Karısıyla boşandığını ve 2 erkek çocuğu babası olduğunu öğrendim. Numarasini filan verdi. Sonra bende şakasına kapı numaranı da verseydin iyiydi diye espri yaptım sonra gülmeye başladık. Sizce ne düşünmüştür benimle ilgili?
Kendimden 22 yaş büyük adamdan hoşlanıyorum, ne düşünür benimle ilgili?