AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
101Cevap
Çirkin adamın tek çaresi iyi davranmak yani adam iyi olmak ZORUNDA yani adam ne yapsın oda gerekeni yapıyor bu kadar
kendısının oz guvenı var cırkın oldugunu dusunmuyor benm gozumde de oyle ama annem ve dıgerleri..
Anladımda görünen köy kılavuz istemez ben normal şartlarda beğenemeyen bir insanım ki normal insanlar bile zor beğenir hoş herkesin gördüğü ile baktığı farklıdır bunun ile alakalı bir hikaye vardı , Günün birinde bir adam yüzmeye çıkar bir adaya doğru yüzer adaya çıkınca adada bir deniz kızı görür ve deniz kızı daha önce hiç bir erkek görmediği için ona aşık olur çok farklı gelir gözüne adam her gece evine yüzer ertesi günü geriye yüzer ve geriye gelir bu olay bir zaman bu şekilde devam eder daha sonra adam bir gün yüzmeyi bırakır aradan biraz zaman geçer ve kız merak edip kıyıya gider adam orada oturmuş kızı bekliyordur kız geldiği zaman adam farkeder ki kızın yüzünde kocaman bir ben vardır aslında o kadar zaman kusursuz zannetiği kızın suratında kocaman çirkin bir ben vardır maalesef , işte o zaman adam anlar ki aşk gelip geçiçidir , Bazı zamanlar insanlar karşılarındakilere o kadar çok değer verir ki kusurlarını ve hatalarını görmezden gelebilmektedir.
hıkayen kafamı karıştırdı
Öyle işte bende ilk seferde anlamamıştım iyi oku :) mesaj içerisinde gizli ne anlarsan anlıyana :)
Estetik bir gün kaybolup gidicek ama karakter baki... Böyle düşün herkes yorum yapar, herkes konuşur... Çünkü aşk iki kişiliktir.
peki ya annee?
Dediğin gibi annen tanımıyo. Önyargısını kırman için bir şeyler yapp
tanıştırdım iki gun beraberlerdı ve sonuç bu
baya önyargılı ya da senin gözlerin körr
o kadar kör olamam herhalde :D
ama annen beğenmemiş:D
Bende cok sinir oluyorum bu duruma. Kimseyi takma dunyanin en yakisiklisi olsa 50 den sonra isi bitecek. Yuzu guzelden bikilir huyu guzelden bikilmaz hem. Mutlu olun
Yuzu guzelden bikilir huyu guzelden bikilmaz
ne guzel bı soz
tam anımsayamamıştım orjinali şöyledir Yüzü güzele kırk günde doyarsın, huyu güzele kırk yılda doyamazsın.
Kalpler bir olduktan sonra çirkinmisin güzelmiş zayıfmış şişmanmış kısaymış uzunmuş paralıymış parasızmış bunlar hep ufak engeller engellerde beraber çok rahat aşılır.
ınsallah bu engelı de ascam
Hah işte bendede aynı sorun var sevgilimle 2 yıldır cıkıyoruz benımde annemle ablam dahil yakısmıyosunuz ayrılın dıyo. Abi seviyorum napıyım yanı aşık olduk bırkere cope atamayız ya
hah anlıyon dımı benı
Yarını düşünmeden yaşa bugünü. İnan bana geri gelmiyor. Arasandabulamıyor mutlulugu :/
:(( kıyamam kı sana
Cirkin olsun bosveeerr, onemli olan ici... Hem guzeller kendini Bisey sanip daldan dala atliyorlar...
aynen kesınlıkle elınden gecmeyen kız yok
Bana da çirkin diyen oluyor aldırmayacaksın ha daha da diyormu gidip tokatlıyacaksın diyeni bir daha diyemez hale gelir
tokatlaayamam kı :D
Başkalarını dinleme. Sen seviyorsan mutluysan çevredekilere kulaklarını tıka. Önemli olan sizin birbirinize olan saygınız sevginiz.
anneme tıkayamıyorum
sen inanıyorsan saygılı olduğuna annen ile tanıştırdıktan sonra ki düşünüyorsan annende sevecek belkide.
tanıştırdım annemle tanıştıktan sonra annem oyle dedı
O zaman birşey diyemeyeceğim fakat annelerin her zaman dedikleri çıkıyor başka bir yönünü görüp sana bu yoldan baskı yapıyor olabilir ayrılman için. Daha önce annene anlatmışmıydın arkadaşlarım böyle diyor diye?
hayır anlatmadım hıc bır olumsuz sey soylemedım acık bulmasın dıye sadece kıskanc dedım
büyük bir ihtimalle annen yanlış bir davranışını görmüştür ya da hareketini veya da konuşmasını. Belki gerçekten de kızına yakıştıramamıştır. Fakat sana tek bir şey söyleyeyim kim olursa olsun başkasını dinleme ama annenin söylediklerine sakın kulak asmamazlık yapma.
aynen o yuzden çelışlı ıcındeyım.. bı de cocugun aılesı ıyı degıl bunu soylemıştım oy uzden degıldır dıye e dusundum de
bizimde iki ayımız oldu herkes tüm arkadaşlarım aynı şeyi diyo bu tip ne dye ama aramızda öyel bir aşk varki kim ne derse desin takmıyorum sonuçta böyle mutluyuz
takma sakın kımseyı bnem gibi olma
Isallah anneni dinleyip çocuktan ayrilirsin. sonra cocuk kendini hakeden birini bulup evlenir sende iyiligini isteyen arkadaşlarının dugunlerine gidip annenle çürür gidersin
bir de inşallah demiş yaa.. ben onun yanında kimseyi dusunemıyorum
Biraz mantıklı ol lütfen çocuğa yazık etme
etmem merak etme :)
Eee peki bakalım mutlu ol
Seni seviyor el üstünde tutuyor Senin kıymetini biliyor daha ne istiyorsun :)
annemın de fıkrı degıssın ıst5ıyorum
Anne fikrini değiştir de... Ben mesela annemi çok severim herkes gibi ama bölesine sölediğin gibi (seni seviyor, el üstünde tutuyor falan) ise eğer annem in görüşünü ciddiye almazdım he der geçerdim :D
hayatı bana zehır eder ben ona he dıyıp sonradan vazgectım onunla evlencem dersem
Karakter her adam da bulunmuyor ne yazık ki..
Her şey güzel/yakışıklı olmakla bitseydi keşke..
allahtan onunla bıtmıyor
Halimiz ne olurdu düşünmek bile istemiyorum
ne güzel ya Allah bozmasın aranızı galiba çok seviyosunuz ikinizde birbirinizi, kimseyi dinleme sen mutlusun ya yeter
mutluyum da anlık mutsuzluklar bunlar
Hersey dis gorunuz degildir sister o evlenenlerinki de yakisiklidir ama seninki gibi el ustunde tutmaz
kesinlikle
Yakısıklı olsaydıda emn ol onada birşey derlerdi bizim millet böyle boş boğazdır. Herşeye bir kulp bulurlar. Siktr et
aynen bızım mıllet..
Annen senin uzulecegini bilmiyormuda öyle söylüyor hadi arkadaslarin neysede..
Sen seviyosan konu kapanir.
işte hıssedıyor mu dıye cok dusunuyorum
dış ne kazandrıck sana ben dışa önem vermem mesela sen sevyrsn kimseyi dinleme mühim oln tip değil gönülll
kesınlıkle. tesekkurler
rica ederm sevdiğini sakın üzme kimseyi takma ilişkinize bakın :)
Senin Baban Nasıl merak Edıyorum Annen Nasıl Bırını Secti Aceba... İç Gudusel Bir Tepki Olabılırmı dıye sorasım geldi..
babam yakışıklı da işte içgudusel olmsaından korkuyorum acaba bı sey mı hıssedıyor
Kıme Gore Yakısıklı... Sana Goremı Annene Goremı... ya bak kara senın annenın yasını bılmıyorum ama her zamanın bır sonu var bırgun yanlız kaldıgında sectıgın ınsanla beraber yasamaya devam edeceksın dogrular sende saklı sen karar ver...
tabıkı de ama anneme anlatamıyoru mm kii
Ahlaklı erkek Yakışıklı Erkekden 10.000 kat daha
değerlidir.. Artık seni çekemiyolar bence
her gün aldatıldıkları için..
olabılır evet :)
bir gün zor durumda kalırsan, anlarsın kime güveneceğini. o sana öğüt akıl verenler yanında olucakmı ozaman görürsün. onların dediğine bakma
sevdığıme guvencem
Seni cekemiyolardir baslarinin sozunu dinlemek gibi bir hataya dusme yakisikli olsaydi seni el ustunde tutmszdi
tabıkı dee
Güncellemeye fotoğrafını atabilir misin oğlanın. Bu arada seviyorsan etrafındakileri dinleme. İçinden geleni yap
atıcaktım da pc ye format attım bulmam lazm
annen kendisine mi alacak hahahaasıfjbaksfjn
tamam komik değil
bence ayrılma la o çocuktan sonra intihar falan eder
eder emınım
yanına yakışmıyo nedemek ya olucane sanki vitrinemi çıkıyonuz bide sankii sen pahabiçilmez bir parça oda sahte değersiz bir parça gibi demişler
evet ben paha bıçılemem :D
o benım gozumde neyse ben de onun gozunde oyum
heh öyle adam ol
eyvallah
Annen mi evlencekmiş bir sorsaydın asla ayrılma bence kimseyi takma öyle diyenler seni kıskanır genelde
olabilir bu kıskanma.. cunku msallah cok eglrenıyoruz
sende de sizin sevgilileriz gibi çakıp gitmiyor falan de
çok agır bu :D
ya sen ssevdikten sonra geri kalanınn dediğinin bir önemı var mı bırak vızıldasınlar
sinek de bir sure sonra rahatsız edıyo eger aynı oda ıcerısındeysen :)
oldur o zaman
o kişileri hiç bir yerine takma bak bir çift tanıyorum aynen dediğin gibi onlarada herkes benzeri şeyler söylüyorlardı evlendiler gerçekten mutlular sonuçta herkes sonunda yaşlanacak
ne guzel tek temenım bu yonde
Annende daha ne istiyor kızını seviyor değer veriyor işte yakışıklı olup aldatsa dahamı iyi
aynen ama yakısıklı olup aldatmayanlar da varmıs
Ya sen seviyorsan eğer gerçekten birbirinize aşıksanız, bu soruyu buraya sorman bile saçma. Çok yakışıklı biri olsa seni itin bir yerine soksa kötü davransa daha mı iyi olurdu
anlatamıyorum kı anneme. hanı en ıyı ne cevp verebılırım dıye yazdım buraya
Benim hayatım, benim seçeceğim insan bu anne de kırmadan. Ve eğer sana bir yanlışı dokunursa ben buradayım bana istediğini söyle de
bı daha derse oturup cıddı cıddı konuscam bu konuyu
bir kere kalp kırmadan kız onlara bak sonra bisi diyemezler ;)
aynen artık susmımcam
Güzellik kalptedir insanların ne dediği kimin umrunda
aynenn
ne guzel iste lavugun arayipta bulabilecegi en guzel kiz sensin demek :D o zaman lavuk seni hic aldatmaz :D
bı de artıst benden guzellerın de oldugunu dıle getırıyo :D
salak mk takma sen onu :D gotu kalkmis belli indir biraz hvasini
Sevgilini deģil anneni degistirmelisiniz. Ameliyat ettirmeden karsima getirme ne demek ya.
napim :(
Tabikide ayrilma. Eger cocukla ciddi dusunuyorsan sana bir tavsiye veririm baska care yok. Psikologa git anlat herseyi annem sevgilim cirkin diye... psikolog annenle konusup isi cozecektir.
aa psıkologu hıc dusunmemıstım
Hayali pamuk tıka kulağına ne. isin var. onlar la sen. mutluysen gerisi. önemli degil takma rahat ol herkesin sevdigi kendine guzeldir
hayalı pamuk nerden satılıyo
Odaya git takmicam kimseyi takmicam dedi 40 kere sevgilimi çok sevyrm de. kendiliğinden gelecek kulagina takilcak (:
çıks olmaz oyle
sen denılenlere kulak asma guzellıkte bırgun gıder yakısıklılıkta oyuzden akıl fıkır ruh uyusuyorsa kımseye yorum yapmak dusmez
aynen kesınlıkle katılıyorum ama etrafımdakılere anlatamıyorm
anlamasınlar bosver anlayamazlar cunku yasamaları lazım
annemın sureklı kafama kakması canımı sıkıyor anne sonucta
anne ama annen evlenmıyo ama damatla sen evleneceksın dımı?
evet ama ya ılerde ola kı benı uzerse damat ve ben demıstım derse
e diyebilir ama bu yasadıgın hayatta senın hayatın
ama dıcek :/
desın ne olacakkı ne kadar dıyebılırkı bu sekılde dusunme sonucta senın secımın
anne nasıl kulak ardı edılebılır.. ne kadar edılebılır.. bu dedıklerı dokunmasaydı konu acmazdım bıle.. o zaman da dıyecek
ozaman son karar senın ne dıyelım
Annen niye tipe takiliyo. sonucta sen evleniceksin belki.
@yarenbirsen günaydınlar efendim :P
@freepowerful gunaydiiiiin
@yarenbirsen nabıosun
@Freepowerful bisey yapmiyorum kahvalti yapip cikicam birazdan sen
bende yeni uyandım okula mı @yarenbirsen
Aynen aynrn kurs var.@frepowerful
çirkin sevgili her zaman iyidir sevdiği kızı kaybetmemek için el üstünde tutarlar ;)
öyle gibi :)
Bu işin sonunda önce o sevgilin bir süre sonrada sen daha cok üzüleceksin gibi görünüyor
işin sonu ney ki
Sen terkedeceksin bence
Ayn ya bende sinir olyrm bu duruma benmde sevgilim var arkadaşlarm sen daha güzelsin ayrıl falan diyr ama takmyrm tabikii yani tip ileride değişir ama iç güzelliği karakteri değişmez 🤫
Sevmek kabullenmektir, dış görünüş geçicidir önemli olan ic güzelliği dir seviyorsan kimseyi tinlama hayat senin hayatin ;)
aynen katılıyorum
Is ne yakisiklilikta ne de guzellikte adam gibi adam sana sahip cikabiliyor sevebiliyorsa bos koy milletin lafini napacan
annemı bos a koyamıyorm
Seviyorsan ananda babanda hikaye
kaçayım mı yanı :D
Yemin ederim aynı olay başımdan geçti. annem zamanla anlattiklarimdan dolayı sevdi ve o konuyu açmadı uzun bir süre sonra oldu bu ama.
şımdı beraber mısınız
Evet
Sevgilin çok yakışıklı demelerinden iyidir bence.. )
o bakımdan dusunmemıstım :D
Kimin ne dedigini umursama canim cunku guzellik gecicidir ama temiz ve iyi bir karakter kalicidir ^^
kesınlıkle kişilğine lafım yok
devir resmen para-yüz ikilisi arasında gidip duruyo.. garip.
benmkı anne-kalp ıkılısı
genel bir örnek verdim..
Sen benim gorebildigimi gorseydin emin ol sende asik olurdun diyebilirsin
dedıımm
Garip ne istiyolar cocuktan kine sen seviyosan devam et tabi tek sorun cocugun cikin olusu konusu ise
aynen.. mesela cenesınde gamzesı var annem amelıyat etırtmeden karsıma getırme dedı ama bence yakııyo o gamzesı ona
Hayirlisi ya sende annee espiriyle karisik babami nerden buldun falan de :) damardan gir biraz
babam yakışıklı :D
Hadiya :) annene benim fotoyu gostert bole insanlarda var de kesin evlendirir sizi :)
Estf. önemli olan iç guzellik..
yazan:organ mafyası
Mafya oldugunu tahmin etmistim birak o cocugu dermisim yorma kafani olur sizin is ben inaniyorum :)
eyvallah tesekkur edıyorum
Asiksan bunu soyleyen herkese yol ver annen dahil oyle konusmaya hakki yok cadaloz karinin
:D anne ama o :)
sen onlara aldırma canm senin kalbin onu sevdiyse diğerlerinin ne dediğinin hiç önemi yok
sevıyorum
tamam işte aldırma ne dediklerine
ınsallah :)
kimin ne dediğinin ne önemi var neden bu kadar önemsiyorsun hey allahım yaaa
aannemı daha çok onmsıyorum
Eğer sevgilini seviyorsan, pekte takmamalısın bu lafları
aşırıya kaçtı ama
Seni seviyorsa, sende onu seviyorsan. Kime ne?
anneme ne :)
Ya aslında şöyle bir olay var :D Türk sinemasında klasik vardır bu senaryo :D Oralarda hep aileleri ikna ediyorlar bir şekilde vs :D Sende yaparsın bence zamanla
o sadece flimlerdeolur :D
O zaman benim akü bitti :D
Kızsa de senmi gircen koynjna ben gırcem. Sızene kırıcı olmazsan lırılırsın
Erkeğin suratında güzellik arayan tek geri zekalı kadın milleti. '' Türk Kadınları''
He ondan hepiniz yabancılarla evleniyorsunuz
Yok evlenmiyoruz, sevişiyoruz.
yabancılar da bence surata vucuda bakıyolar
Baksada sizin kadar bakmıyorlar bence artı bakacaksanızda yakışıklılık ara o ne öyle güzel değil falan saçma cevaplar kız mı yüz güzelliği olsun kaşına gözünde güzellik arıyorsunuz. Bu dünyada tipsiz bir erkeğin en çok onuru gururu kadınlar tarafından kırılacak yer Türkiye. Bu kadar açık ve net söylüyorum.
ben bakıyomuyum
Bize ne a**kym :)))))
asıl sanane.. nıye yorum yapıosun o zman
oda arkadaşının a. m. k
hahah :D
Resim değil müzik önemli de ,)
muzık de ruhun gıdası :)
Görüntü değil hissetirdikleri anlsmında demiştim :)
ben de hısler olmazsa yaşayamazsın demek ıstemıstım :)
Sonuç: ikimizde malız asfjgsgds
bunlar hep aç karna söylenmiş boğboğaz laflardır
kesınlıkle..
insan azarlamaya başlamak lazım..
etrafımdakılerı mı
evet, yakışıklı olup kavga etseniz, aldatmalar olsa, hakaret, dayak ve daha kötü şeyler olsa bu insanlar daha mutlu olacak gibi, ne de olsa yakışmış olacaksınız gözleri rahatsız olmayacak onların...
onların gozlerı ıcın de hayatımdan olalamam :)
tamam kullan bunları azarlarken :)
evet :))