Aşk İlişkileri konusunda 981 cevap paylaştı. Moses Mendelssohn hiç yakışıklı bir adam değildi. Çok kısa boyunun olmasının yanı sıra, çok garip bir de kamburu vardı.
Moses Mendelssohn, günün birinde Hamburg’da yaşayan bir işadamını ziyarete gitti. İşadamının, Frumtje adında çok güzel bir kızı vardı. Moses, bu güzel kıza umutsuz bir aşkla tutuldu.
Fakat güzel kız onun çirkin görüntüsünden ürkmüştü. O nedenle, değil onun sevgisine karşılık vermek, yüzüne bile bakmak istemiyordu. Ayrılma zamanı geldiğinde Moses, güzel kızın üst kattaki odasına çıktı ve tüm cesaretini toplayarak onunla son kez konuşma girişiminde bulundu. Kızın güzelliği öylesine olağanüstüydü ki, bir an için onun cennetten geldiğini bile düşündü. Fakat kızın, başını kaldırıp da yüzüne bakmamaktaki direnci, Moses’i çok üzdü.
Güçlükle başarabildiği konuşması sırasında çirkin âşık, bu güzel kıza bir soru sordu:
-”Evliliklerin kutsal bir özelliği olduğuna inanır mısınız?”
-”Elbette.” diyerek yanıtladı güzel kız ve gözlerini yine kaldırmayıp Moses’in yüzüne yine bakmadan, kendi de ona bir soru sordu:
-”Peki ya siz? Siz inanır mısınız buna?”
Moses bir an bile duraksamadı:
-”Evet, ben de inanırım” dedi ve ekledi:
-”Biliyor musunuz? Her erkek çocuğu doğduğunda Tanrı, onun evleneceği kızı belirlermiş. Benim doğumumda da, benim evleneceğim kızı belirlemiş ve bana ‘Senin eşin kambur olacak’ demiş. O zaman ben bir istekte bulunmuşum Tanrı’dan. ‘Tanrım, kambur bir kadın bir trajedi olur. Lütfen onun kamburluğunu bana ver ve onu güzel bir kadın yap’ demişim.”
Moses’in bu sözlerinden sonra Frumtje gözlerini yerden kaldırdı, onun gözlerinin içine baktı ve elini uzatıp, Moses’in elini tuttu. Ve daha sonra da onun, sevgili eşi oldu.
Bu anlattığımız bir “peri masalı” değil, ünlü Alman besteci Mendelssohn’un büyükbabası ile büyükannesinin evlenmelerinin öyküsüdür.21 Yorumla
Soran+1 yılilk defa okudum duydum bunu :) çok güzelmiş :)
TEşekkur ederım..
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 802 cevap paylaştı. Siz mutlu musunuz? Sevgilim dedigin kisi özünde iyi karakteri saglam kisiligi yerine oturmus sana deger veren biri mi? Siz uyumu sevgiyi saygiyi aski birbiriniz de buldunuz mu? Eee daha nee biraak kim ne derse desin cok yakisikli olupta karaktari bozuk olacaginaa hic olmasin... Bir de herkesin her dedigine inanma bak sanaa yasanmis bir olaydan bahsedeyim... Benim Teyzem ve Kiz arkadasi ayrica akrabamiz oluyor kiz neyse bunlar ayni erkekten hoslaniyor... Teyzemin arkadasinin bir etegi varmis kiz onu cok seviyormus Teyzem`de kiza etegin cok güzel cok yakisiyor diye gaz veriyormus... Kiz da onu cok sIk giyermis özellikler sevdigi erkek görsün gözüne güzel gözükeyim felaan ama halbu ki etek cirkin ve hic kendisine yakismiyormus... Teyzem sirf onlar ayrilsin arkadasi erkegin gözüne cirkin gelsin diyee öylee abartiyormus... :)) Ee ne oldu ayrilmislar mi hayir simdi onlar evli teyzem baskasiylaa yani demem insanlarin her dedigine inanmaa kimisi fesatligina kiskancligina derler... Misal benim kilolu arkadasim beni gizli bakislarla süzer durur ama sana zayiflik yakismiyor kilo al der durur. :D Ben ona zayifla arkadasim kilo zararli diyemezken yanii Anne ni bilemem de cevreyi sakin takmaa... Siz mutluysaniz gerisi boss... Senin gözünde gönlünde nasil göründügü önemlidir... Seni mutlu ediyorsa seni seviyorsa sende seviyorsan daha neee... Öyle diyenlerin hepssii bir zaman sonraa bururs burus cirkinlesecekler onlar onu düsünsün. :DD Siz mutlu olmaya bakin... ;)
03 Yorumla
Soran+1 yılbiz mutluyuz bı etrafımdakıler bı de annem mutsuz :D
annemın hayalındekı damat degıl herhalde onun ıcın karsı cıkıyo ya da ıc gudulerı sınyal verıyo bı seyler hıssedıyo olsa bence de tıp ıcın bırakılmaz yanı- +1 yıl
Güzel bacim beni ailem kendi istekleri düsünceleri bencil duygulari yüzünden 16 yasinda istedikleri kisi ile evlendirdiler... Eninde sonunda bitti...2 cocugumla öyle ecnebi ülkede yapayalniz kaldim.. Olan bana cocuklarima oldu. Benim ise cocuklugum gencligim herseyim gitti... Tamam Annedir hisseder diyecegim ama bazilari cidden bu lafin ardina gizlenip kendi istedigi kisi olsun diye ugrasiyor... Aileler genelde cocuklarina kendi yasamak istediklerini yasatmaya calisiyorlar.. Ailesinin onayi gönlünü almadan yapilan evlilikler uzun sürmez hayir gelmez biter diyorlar... Eee alanlarin da ailesine boyun egenlerin de bitiyor... Benim Annem hala eski esimde gözü baskasi ile evlenirim diye korkuyor derdi o eski olan onlar ayrildim diyee bana düsman kesildi... Neyseee herseyde bir hayir vardir... insaniz hayatta payimiza ne düsüyorsa öyle böyle yasiyioruz istee kararlarini sen kendin iyi düsün kendin ver bencee...
Soran+1 yılsaol ablam Allah sana da sabır versın :(
+1 yılseviyorum diyceksin herşey görünüş mü? hurmada dışardan bir şeye benzemiyor cevizde bir şeye benzemiyor ama o kadar çok faydası var kı vucuda sen gitcen yakışıklı bir adam bulcan evlencen o adam sabahları kalktıgın da ne seni öperek ya da saçlarınla oynayarak uyandırcak nede başka bir şey yapcak tamamen sexs ten ibarret bir ilişki ama sen bu adamı seviyor sun 1.5 sene olmuş bunun soonunda ki evlilik daha duygu yüklü olcak tanışma tarihinde bir hediye yok işte evlilik yıl dönümü hediyesi süpriz ler felan nasıl diyim güzel bir şey olur gibi düşünüyorum ama kararı vercek olan sensin ben de bir kızzla çıkıyor dum kıza romantik hediyeler yapıyordum delicesine seviyordum sonra kız annesi yüzünden ayrıldı benden sonra ne oldu ilişki b*k oldu kendimi toplamam zor oldu öyle işte yani seviyorsan mutlu oluyorsan vazgeçme
01 Yorumla
Soran+1 yılzaten ayrılamam bana bu kadar deger verdıkten sonra yuz ustu bırakmam ama mılletın aklıma gırmesını de ıstemıyorum.. uzak tutmak ıstıyorum soylenenlere
+1 yılTek yapman gereken şey, bakış açının ne kadar sağlam olduğunu göstermek.
İlk olarak şundan emin olmalısın ki sen o kişiyle mutlu musun. Eğer kesinlikle memnun isen etrafdakiler sadece kendisini düşünenlerdir. Şöyle ki, onlar size "yakışmadınız" diyerek kendi göz zevklerini düşünenlerdir. İki kişinin birbirine yakışmaması ancak o iki kişi arasındaki bağın oluşmamasına, kırılmasına bağlıdır. Dışarıdan yakışmak kadar saçma bir şey yoktur. Dışarıya "bakın biz ne kadar yakıştık hadi gözünüz bayram etsin!" diye birlikte değilsiniz, birbiriniz için birliktesiniz. Bu nedenle sadece kendi göz zevklerini düşünen bu karaktersizlere sağlam bir bakış açın ve netliğinle bunu gediklerini oturtman gerekir ki bir daha lafını dahi edemesinler.32 Yorumla
Soran+1 yılsaglam anlatmıssın cok saol :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
99Cevap
Cesur ol biraz be az peşinden gidin kime bir cevap vermek zorunda değilsin Annenin kara kuru demesi onu haklı yapmaz seviyorum diyosun ayrılmak istemiyorum diyosun Buraya bunu yazmana kafanı bulanrımana falan hiç gerek yok çocuğu ilk gördüğün yerde sımsıkı sarıl.
Herkes Mecnun'a Leyla çok çirkin sen neden seviyorsun bu kadını dediklerinde siz ona ben bakamazsınız demiş.
Senin gördüğünü herkes görür ama senin baktığın gibi herkes bakamaz. Hz Mevlana.
Yeter be kızım çocuğu bırakırsan kırarım bacaklarını22 Yorumla
Soran+1 yılyok be bırıkırmıyım ama bulansın da ıstemıyorum.. herkes bırbırıne çok yakısıyosunuz dıyo bızım resmımızı gorduklerınde bı tebessum ve ses yok... kıskanıyorum da bı de bunlar da ust uste geldıgınde çok kızıyorum
+1 yılÖncelikle seni takdir ediyorum.. Bu zamanda sırf iç güzelliğe önem veren sayılı insan vardır.
fikrini soran olmadı de mesela.
Ayrıca hadi anneni anladımda en yakın arkadaşının böyle bir cümle kullanması hiç hoş değil.
Boş boğazlığın lüzumu yok de.
Sevdiğimi bile bile ısrarla bu konuyu dile getirmekten ne zaman vazgeçeceksiniz de.
De yani bişeyler susma..13 Yorumla
Soran+1 yılsusmuyorum hanı onları da etrafımdan uzaklastırmadan susmaalarını saglıcak cumleler arıyorum.. yoksa etrafımda kımse kalmıcak
- +1 yıl
Sen sert çıkmadığın sürece bunun pek mümkün olacağını sanmıyorum.
Soran+1 yıldenıcem bı dahakıne sureklı duydugum şey
+1 yılAilemin onay vermediği bir şey genelde sakat çıktı işin sonunda. Kişiliğiyle ilgili tip üzerindendi hani bazılarının yüzünden okunur ne olduğu onun gibi. Senin durum farklı tabi dış görünüşü için kimseyi küçük göremeyiz sakın moralini bozmalarına izin verme o da Allah'ın yarattığı bir kul ve öyle yaratılmış böyle bir şey için ayrılınır mı belki kısmetin o senin. Seviyor musun? Mutlu musun? Gerisine dönüp bakma bile :)
Benim annem ve arkadaşlarım bu şekilde bir baskı yapıyor olsalardı sanırım çok kavga gürültü olurdu01 Yorumla
Soran+1 yılaynen oluyo ama uzuluyorum hani.. bir de kendı sevgılılerı cok yakısıklıymıs gıbı konusmuyolar mı.. yanı ınsana sen guzelsın derken sevınmesı gerekırken ardından sevgılın cırkın demesı uzuyo be
- Aşk İlişkileri konusunda 393 cevap paylaştı.
+1 yılAdam çirkinse ve sen çok güzelsen. Bu bir gün patlak verebilir kardeşim. Gözün başka insana kayabilir. Diğerlerinin düşüncelerine katılabilirsin.
Eğer çevreden o kadar kişi sevgilinin çirkin olduğunu söylüyorsa ya gerçekten çirkindir , ya da seni kıskandıkları için böyle diyor olabilirler. Ayırmak için mutlu olmaman için.
Bu arada annelerin söyledikleri önemlidir. Hele ki kız annelerinin söyledikleri önemlidir. Kafayı çok bulandırır. Erkek için de onur kırıcıdır. Annen senin sevdiğin adamı sevmeyecek. Sevgilin de bunu hissedecek. Bir günden sonra artık senin annenle iletişim kurmanı istemeyecek ( Evlendiğinizde)
Bir çok olasılık var da şimdi yazsam okumazsın o yüzden devam etmiyorum.01 Yorumla
Soran+1 yılne guzel okuyodum :)
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılAnnene lafım yok... Ama çevrendekilere bir sor ne hakla sevgiline dil uzatıyorlar? Bahsettiğin insan benim sevgilim, farkında mısın? Diye bir sor...
12 Yorumla
Soran+1 yıltek söyledıgım ben onu sevıyorum
- +1 yıl
Olmaz öyle... Ağızlarının payını da vermelisin ^^ Yoksa asla dinmeyecek o sesler.
O kisileri direkt hayatindan cikar. Pisman olup geri donecekler nasil olsa. Bir daha da boyle bir terbiyesizlik yapamazlar. Annen zaten kabul eder sen sevdikten sonra.
13 Yorumla
Soran+1 yıletmıyo etmıyo :(
Soran+1 yılne bılım :(
+1 yılgamzesi için sakal bıraksın. kara kuruysa, spora felan yazılsın kas yapsın. sen de kimseyi takma ne olursun. bana da öyle diyen çoktu, ilişkime karışan eden laf söyleyen o kadar çoktu ki. sonuçta ben kafama taktım şu şöyle diyo bu böyle diyo ve olan bize oldu ayrıldık. sonra da herkes hah ben demiştim sana diye kına yaktılar nerdeyse. millet malzemeyi seviyor. sen seviyor güveniyorsan gerisi boş
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkur ederım :)
Kimsenin söylediklerine kulak asma onların senin aklını karıştırmalarına da izin verme eğer sırf cevrendekilerin söyledikleri yüzünden aklın karışır ayrılırsan ilerde çok pişman olabilirsin. Seviyormuş seni, değer veriyormuş bundan daha önemli ne olabilir ki.. Annene yakışıklı olup beni mutsuz etse daha mı iyi tarzında cümlelerle ikna etmeye çalısabilirsin. Şu an etrafımıza bakinca kimse kendi dengiyle sevgili veya evli değil ki ya kız çok güzeldir erkek çirkin, ya da erkek çok yakışıklı kız çirkindir. Siz mutluysanız gerisi teferruat olmalı, senin şu an fikrini değiştirecegin kişi annen olsun.
04 Yorumla
Soran+1 yılacaba bı seyler mı hıssedıyor dıye dusunuyorm
Soran+1 yılevet annm
- +1 yıl
Bunu bence açık konuşmalısın annenle eğer öyle bir şey varsa sana direkt söylemeli ama sırf yakışıklı değil diye de ilişkinizi bitirmen ne kadar doğru olur bilemiyorum. Iyice düşün bence ortada birbirinize karşı hissettikleriniz var bunlar öyle görmezden gelinip, yabana atılacak şeyler değil
Herkes kendi tercihlerini yapar ve bunun sonuçlarına kendi katlanır. Tipi değil mental yapısına bakacaksın insanın. Gerizekalı olmasındansa çirkin olmasını tercih etmelisin. Hem, çirkin diye bir şey yoktur. Az vodka vardır. Dur l*n şarteller attı bir anda. Senin söyleyebileceğin "Yav he he" diyip geçiştirmek. Umursamadığını gördüklerini gidip çocuğu dövüp ayrıl diye zorlamayacaklar sonuçta.
01 Yorumla
Soran+1 yılyok tabıkı de de neden herkes olumlu şey soylemesnkkı
Sevgili benim sevgilim. Tipine göre kimse kimseyi yargilayamaz sizde benim sevgilimi yargılamayı bırakın. İstemsizce aklim karisiyor. Yorumlarinizi kendizinize saklayın. mutlu ediyor mu? Ediyor. Seviyor muyum? Seviyorum. Sizene onun dış gorunusunden. De ve kapat konuyu sevgilin çirkin diyenlere karsi
03 Yorumla
Soran+1 yıldıyorum da anneme pek laf dınletemıyorum
Soran+1 yıliçinde dert ederse.. tansıyon hastası kırmamak ıcın de cok zorluyorum
Aşk İlişkileri konusunda 709 cevap paylaştı. bir fotonuzu koysaydin keske. Ama bence senin gorusun önemli. Tanidigim sevgilisi cirkin kendi guzel kizlar var ama hic bir zaman oblarin kararini yargilayacak bisey soylemedim sogutmak istemedim ve dogru olanda bu. anneninde arkadaalarininda saygi gostermesi gerekiyo. Tek bir laf daha edersen bir daha konuşmam seninle de cirkin diyenlere.
02 Yorumla
Soran+1 yıletrafımda ınsan kalmaz emın ol :)
+1 yılAdam gibi adam bulmak zor bu devirde, annenin dediği gibi olsun varsayalım gidip yakışıklı birisini bulsan o senin canını yakmıyacağı ne malum? Sen seviyosan hiçkimseyi görme , duyma etme sevginin peşinden git. 1.5 yıl az bir süre değil ayrıca, şimdikiler 1.5 haftalık.
03 Yorumla
Soran+1 yılaynen bı kere ayrılma muhabbetı gecmedı
- +1 yıl
geçmesinde devam et gitsin. :)
Soran+1 yılinşallah :)
Kimseyi ilgilendirmez ki. Cirkim olsun sadece benm olsun kimsenin gözü üstünde olmasın de bence.
Veya onun tipi ilişkimizin nazarı felan :D11 Yorumla
Soran+1 yılahah begendım nazarı :D
+1 yılÇirkin ne demek ya neye göre kime göre çirkin! başkaları senin onda olan güzelliği göremediği için çirkin diyorlardır! sen kafana takma bunları mutluysan seviyorsan arkasında dur! laf söylettirme ilişkine sahip çık onun güzelliğini sen görmüşsün bunu bırakma!
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen kişilik olarak çok ıyı
Canım sen begendikten sonra boşver annenin dedgide anne görüsü iste yanina yakşşın ister :) seni dsünyor ama tipinden çok karakterinin önmli oldgunu ahlakının güzel olduğunu kabellendir onlara bncee :) ve saygi duymanzi istyrum bu benim evlencgm benim bir ömür yasaycgm geçirecegim adam dee
01 Yorumla
Soran+1 yılbı gun duzgunce oturup konuşcam
Aşk İlişkileri konusunda 503 cevap paylaştı. Maalesef susturamazsın hatta bence zamanla sen de en ufak sorunda onların düşüncesine uyacaksın. Umarım öyle olmaz. Bu arada gamze ameliyat ediliyor muymuş? :)
13 Yorumla
Soran+1 yılhehe bılmıyorum ama ettırmem zaten :D
- +1 yıl
Kalsın ya güzel zaten, ünlülerde de vardı
https://static.visplash.com/i/got-cene-20976.jpg
Soran+1 yılbu kadar derın degıl onunkı :D
+1 yılAyrılmayı sakın düşünme. Anlattıklarına göre sen bayağı seviyosun. Milletin düsünceleri hic önemli değil. En cok ta annene kızdım. Sen seviyosan anlasıyosan hic bir sorun yok. Önemli olan senin beğenmen. Onlar beğense sen beğenmesen ne anlamı kalırdı bide ordan bak. Hersey sende bitiyor devam et
01 Yorumla
Soran+1 yılanneme kalsa once mo begencek sonra ben :D ciddi ciddi bu teklifi yaptı bana
+1 yılvalla knk keşke herkes senin gibi sevebilse bence sevgi tamda budurr yok yani başkasını bulunca bu kadar anlaşabileceğiniz ne malumm yanına yakışmıyor diye bişey olamaz he sevgiline söylersin kendisine çeki düzen verebilirrr ama etrafa kulak asmaaa önemli olan sevgiiii bencee pişman olabilecveğin şeyler yapmaaa knk :))))
01 Yorumla
Soran+1 yıleyvallah kank :D
gıt yakısıklı bırını bul senı mutsuz etsın onlarda mutlu olsun. tıp nedır kı ya? sen sevdıysen bu kımseyı ılgılendırmez. bu hakkı sen vermıssın onlara. hadı annene bır sey dıyemezsın de, arkadaslarına bu hakkı vermemelısın. ben onu sevıyorum bı daha bu sekılde konusmanızı ıstemıyorum mutluyum onunla dıyceksın. benım onda gordugumu sızın gormenızı beklemıyorum dıyeceksın. annene de mıllet yakısıyolar desın dıye benım mutsuz olmamı mı ıstıyorsun de
01 Yorumla
Soran+1 yıldedım anneme konustum yakısıklı bırını de bulurum ama aldatırsa benı tum sorumlusu sensın dedım
sonra ben karısmıyorum dedı ama yıne cırkın o bırak demeye decam ettı
Herifte çirkin şansı var demek ki.
Sen mutluysan kim ne derse desin. Salla gitsin.28 Yorumla
Soran+1 yılhaha :D aynen şanslı :)
Soran+1 yılçırkın olmadıgın ıcın mı
Soran+1 yılo zaman şans yolda
Soran+1 yılnasıl bir çirkinliğe sahıpsen :P
+1 yılAbo ne anneymis be senin kalbin cok guzel arkadasim sen onlara uyma devam et yoksa belki annen sana daha yakisikli bir damat adayi bulur oda ilerde evlenince ikinizinde burnundan getirir sonra belki soyle der ah kızım ah nerden seni boyle biriyle evlendirdim kara kuru gamzeli damadıma kurban olsaydım der benim hayal gucum cok kuvvetli :)))
01 Yorumla
Soran+1 yılmaşaallah :D ya teklıflerı soyluyor zaten bunun bunun oglu var yakışıklı dıye
+1 yılBaskalarinin hayatini yonlendirmesine izin verme sonucta o hayati iyisiyle kotusuyle sen yasiyorsun ayril diyenler belkide senin gibi guzel bir ask hayatida yoktur.
Bak simdi gece gece icime kurt dusurdun acaba benim kaynana olcak o cadi benim icinde kizina oyle seyler dermi ayril ondan yakismiyorsunuz felan :))01 Yorumla
Soran+1 yılder mı der bellı olmaz :D
+1 yılDünyanın en yakışıklı adamıyla olsan adam değilse yapacak birşey yok, dediğin gibi el üstünde tutuyorsa seni, seviyorsa gerçekten mutluysan kulaklarını kapat bildiğini yap, insanlar neresiyle tatmin oluyor anlamıyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılben de bılmıyorum :D
boşver takma onları bende çok güzel olmayan hatta makyajsız suratına bile bakılamıyacak çirkin bir kızla çıktım ki seviyordum etrafın dedikelri umrumda değildi seviyorsan kulaklarını kapat gözlerin onun istikameti olsun vesselam...
03 Yorumla
Soran+1 yılçıkıyomusun hala
Soran+1 yılhayatta kıyamaz bana mınnoşum :)
+1 yılYa çocuk seni seviyor mu? Sen mutlu oluyor musun? Annene laf anlatamazsın bırak. He eğer çocuk kötü alışkanlıklarıyla doluysa bunlar bahanen olsun. Ama seni seven insana herşeyi yaptırırsın iyiliği dahilinde emin ol
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen agzıma bakıyo bı sey desın de yağayım dercesıne
+1 yılAnnende diyormus kalp kirmaman gerekir. Bak diyordun ya ben seviyorum o seviyor diye annen diyorsa ayril diye vardir bir bildigi şu an mutlusun burdan bile anlasiliyor ama emin ol sonunda annenin dedigi olur o hisseder sen anneni dinle
02 Yorumla
Soran+1 yılişte bı de o var anne sözuu
- +1 yıl
Bende bilmedim simdi :D
ne ben onun ne o benim yüzümü seviyor. biz birbirimizin kalbini seviyoruz bu konuda yorumlarını kendine sakla teşekkür ederim :)
12 Yorumla
Soran+1 yılsağlaamm :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılSekilcilerdenn nefret ediyorum. Ayni durumu yaşıyorum bende sennle, cok iyi anlayabiliyorum bunlar sevginden birşey eksiltmyor ama insani sinirlendiren seyler..
Yanina yakışmıyor diyenlere cok sert olacak ama seni becermicek diyorum.. okadar ki tepemi attrdlar artık. Halbuki eli yüzü düzgün standart b tip yani. :) karakteri efendiliği s iker atar hepsini. Munasebetsizler. :D01 Yorumla
Soran+1 yılaynen aynen anlıon halımı
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkes iyi şeyler yazmış. Ben biraz şeytanı oynayım. Hadi seviyorsun evlendin diyelim. Aradan 5 sene geçecek ve aşkın tazeliğini yitirecek. O zaman durup "ya ben biraz daha yakışıklı birini bulaydım" diye pişman olma ihtimalin de var. iyi düşün iyi taşın. eminim o çocuğun aynı özelliklere sahip olup daha yakışıklısını bulabilirsin. bende de aynı sorun vardı ben ayrıldım ve unuttum. şimdi iyiki ayrıldım diyorum.
012 Yorumla
Soran+1 yılben de de aynı sorun vardı derken? kız mı cırkındı
Cevap sahibi+1 yılEvet kız çirkindi.
Soran+1 yıl1.5 senedir aşkımı yıtırmedıysem daha yıtırmem herhalde.. hala ılk gunkı gıbıyım.. kız a yazık olmadı mı
Cevap sahibi+1 yılKız da toparladı bir süre sonra. Ben yinede fiziksel gorunusu onemsiz gibi lanse eden dusuncelere cok da yapisma derim. O kadar da onemsiz degil dis gorunus. Bir denge olmasi lazim.
Soran+1 yılayrılırken dedın mı sen cırkınsın dıye
Cevap sahibi+1 yılDemedim tabii ki. Zaten bu fikir aklima duser dusmez ayrilmadim. O son donemlerde biraz daha soguktum istemsizce. Sonrada ilk gunku heyecanim yok dedim. Bunun sonu bir yere varmayacak dedim ayrildim.
Soran+1 yılaşk degıl hoşşalntıymış o zaman
Cevap sahibi+1 yılYoo deliler gibi seviyordum. Aklına kurt düşünce insanın sevgisi de tükeniyor zamanla...
Soran+1 yılkurt derken
Cevap sahibi+1 yılYani "acaba gerçekten çirkinmi"
"Ilerde pisman olurmuyum"
bunlari sormaya basladiysan iş bitti demektir.
Soran+1 yılşimdi dersın evlenırım dıye ama ılerde onumuze neler cıkar kımse bılemez. evlenenler ıkı ayda boşanıyor.. boşancakarını bılseler evlenmezler bıle.. ilerde piişman olup olmayacagımı bılemem yanı
Cevap sahibi+1 yılOyle ama ilerde seni pişman etme ihtimali olan şeyleri yok edebilirsin.
Gülümse onlara ve de ki "Aşk bu aşk biz birbirimizi gözle değil kalpte seviyoruz, ama sizin bunu anlamaniz için bir kalp nakline ihtiyacınız var" :D
24 Yorumla
Soran+1 yılwaaov begendım :D
- +1 yıl
:) zamanında benimde böyle birşey başımdan geçti bu sözümü kullandım birçok kez. Aşkı tadan ve birini gerçekten gönülden seven anlar seni, diğerlerine bir hadi yine olmadı iki kez birşeyler dersin sonrasında pek takma salla gitsin onları. Kim olursa olsun birini görünüşü ile yargılamamalı. Nice yakışıklı erkekler var yanına yakışıyor diye senin onunla bir ömür mutlu olacağın garantisi yok. Buyüzden edepli bir şekilde hadinden gelirsin sizi onayliyamiyan herkesle buna inanıyorum :)
Soran+1 yılsaglam kapaklar var sende :D
+1 yılSen seviyorsan beğeniyorsan kimsenin lafına bakma boşver desinler Allah'ın yarattığı kula çirkin desinler onların kendi günahları bu. Sen kimselere takılıp kalma cevapta verme en güzel cevap senin hala onla sevgili olman bence.
01 Yorumla
Soran+1 yılçok içten bir yaklasım teşekkure deırm
+1 yılÖncelikle seni tebrik ediyorum. Gerçekten insanlar çok değişti. Herkes tipe bakar oldu. Umarım çevrendekiler seni anlar ve susarlar. İnşallah mutlu bir şekilde devam edersiniz.
02 Yorumla
Soran+1 yıltesekkur ederımm
- +1 yıl
Rica ederim.
+1 yılÇok iyi bilirim bu durumu. Ben aptallik edip bitirdim. Eğer seviyosan annen dahi olsa birak konusun kabullenmek zorundalar hic bir sekildr birakmayacagini belirt onlara susacaklar zamanla
01 Yorumla
Soran+1 yılkıyamam ya :(
- Aşk İlişkileri konusunda 780 cevap paylaştı.
+1 yıloha be oha
ben sevıyor olsam sevgılıme cırkın dıyen herkesı döverdım bak bu sefer cıdden döverdım
anneme gelınce de durumu anlatırdım
bı zaman sonra dınlemezdım duymazdım zaten01 Yorumla
Soran+1 yılanne hısseder dıye anneye bısey demıyorum
Anneni de , çevrendekileri de takma, kime ne ki, senin mutluluğun sonuçta , başkasını ilgilendirmez, ciddeye alma, annen ve arkadaşların seni o şekilde kabul etsinler.
07 Yorumla
Soran+1 yılanneyı takma dıosun
Soran+1 yılbenim kızım benim dedıgımı kabullncek dıye dusunurse
Soran+1 yılüzülecek ama tansıyon hastası
Soran+1 yıldeneyecem :)
+1 yılSen seviyorsan buna kim karisir? bir arkadasim elalem begenmedi diye nisani atti ama adam cok iyi biriydi el ustunde tutuyodu anlattigina gore... olan sana olur iyi dusun
03 Yorumla
Soran+1 yılnısanlanmadan once dememıs mı kımse
bir de benım akrabalarım da aynı şeyı dıcek tek ıstedıgım onun kulagına gıtmesın- +1 yıl
Arkadaslarinin gazina geldi. Sen gercekten seviyorsan ve dogru kisi olduguna inaniyorsan onun yaninda ol bu zamanda dogru insan zor bulunuyor ama aileni de ezip gecme dengeyi kurmak sana kaliyor maalesef
Soran+1 yılne yazık kı işim cok zor :(
+1 yılŞu annelerin hepsi boyleydi demekki zamanında banada demişlerdi söyleyeyim söyleyeyim soguttular biti gitti anliycan ama sev ıyosun arkasında dur ben yapmamistim
06 Yorumla
Soran+1 yılsevıyorum
- +1 yıl
Ozaman umursama önemli olan senin nasıl gördüğün
Soran+1 yılsen nasıl bıraktın :/
- +1 yıl
Annem kesinlikle istemiyorum dedi evlatlık tan red ederim seni dedi napıyım
Soran+1 yılhayırlısı be gulum
- +1 yıl
Öyle ve o bana dün akşam gene isyan dolu mesaj atmış ama bitmiş bitmistir
+1 yılÇirkin güzel buluşması sıkça karşılaşılan bir durum. Adamsa insansa ailen için bu kadarı yeterli olacaktır çünkü çocuk kendi değerini onların gözünde kazanabilir.
06 Yorumla
Soran+1 yılon yargılı yaklasırsa aılem kazanamaz
- +1 yıl
Yaklaşsa da nasıl konuşacağını bilen kazanır. Birde ani tepkiler vermeyecek. Sabır diliyorum.
Soran+1 yılınsallah
- +1 yıl
Birde eskiden gamzeli derlerdi severlerdi. Oda mı değişti? Yani 10 yılda kuşak mı değiştirdik anlamadım. Gamzeye takılmayıda anlamıyorum.
Soran+1 yılanne ıste :D
- +1 yıl
Ben onu gamzesinden öpmeyi seviyorum dersin :D
+1 yılben çirkine çirkin demem. Çirkinler kardeşimizdir. Dünya çirkinlerden oluşur. Ihmm güzel kızlarda süper hani ha. Bize karşı yapılan çirkin saldırılar cevapsız kalmayacaktır. Ulan kim çıkardı beni buraya eşşoğlaşek
01 Yorumla
Soran+1 yılhahah Ç:D
Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı. Aynen bende öyle dedigine göre pek ilgili degilsin çocuğun ilgisinden hoşlanıyorsun sanırım. Ayrıca bu tip söylentiler saçma takma bunu o cocuga yazık etme bir daha bulamazsın emin ol
02 Yorumla
Soran+1 yılbılıyorum bulamam ben onun gıbısını bı daha
- Aşk İlişkileri konusunda 799 cevap paylaştı.
+1 yılHadlerini bildir gerekirse hayatindan onlarini cikarcagini soyle prim verirsen dinlersen daha cok ustune gelirler
03 Yorumla
Soran+1 yılee napcam
- +1 yıl
Birdaha ayni konuyu acarsan onu degil seni hayatimdan cikaririm de. Sen dinledigini uzuldugunu belli ettigin surece uzerine gelirler
Soran+1 yılaa evet guzel tehdıt ama anne iştee.. ya bı seyler hıssedıyorsa
senın durumunu yasayan bı yakınım var herseye ragmen evlendı o dunyaya sorustursak herkes kızın daha guzel oldugunu soyler cocukta kellık var sacları cok seyrek cooooook uzun mesele ama sonuc dedıgım gıbı.
02 Yorumla
Soran+1 yılsıkıntı yaşadı mı yakının bu konuda. yanı etrafın tepkısınden
Eskiden güzellik olmalı tabii derdim. Arkadaşım kız arkadaşlarıyla tanıştırdı beğenmedim ama bunu dile getirmedim. Konuşmaya başlayınca şunu anladım ki insanın karakteri bazen görüntüyü saklayabilir. Karakterli birey olunca güzellik aramazsın bazen.
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen kesınlıkle
insanlar sevgilini çirkin görebelir ama senin baktığın göz ile baksalar neler daha görecekler onu düşün birde böyle insanlar ne der diye diye yaşamaya başlarsan bu sefer hayatını başkaları yönlendirir.
02 Yorumla
Soran+1 yılyok zaten onlar oyle dedı dıye ayrılma gıbı bı nıyetım yok
Arkadaşım sadece başlığı okudum. Benim sevgilim olsa ona asla çirkin dedirtmem. Bu kadar basit ağzını payını ver onlara. Sen buna müsaade etme
01 Yorumla
Soran+1 yıletrafımda hıc kımse kalmaz o zaman ):
Ya annenin neden öyle yaptığını anlamadım sonuçta önemli olan seni mutlu etmesi değil mi bir anne bundan başka birşey neden ister
05 Yorumla
Soran+1 yılbılmıyorum kı.. akrabalarda onu bu konu da uzer dıye dusundugunden dıye dusunuyorum
Soran+1 yıltek temennim
Soran+1 yılkesınlıkle el alem yuzunden dıyo olsa kıslıgının ne kadar ovvdugumu bılıyo
+1 yılSen seviyorsan ve karşılıklıysa sıkıntı yok. Sonuçta onla sen evleneceksin sadece senin beğenmen kafi.. Bir ömür aynı yüze onlar bakmayacaklar nede olsa.. Takma kafana :)
01 Yorumla
Soran+1 yıldogru dıyosunuz da annem ıste
- Aşk İlişkileri konusunda 350 cevap paylaştı.
+1 yılBu kimseyi ilgilendirmez. Sen eğer onunla mutluysan başkalarına kulağını tıka.
01 Yorumla
Soran+1 yılbı sure sonra olmuyo tıkamak
Aşk İlişkileri konusunda 585 cevap paylaştı. sende zorda kalıyorsun ama merak etme seven adam herşeye katlanır tabiki senin için zor ama annene alışır zamanla annende sever onu :)
01 Yorumla
Soran+1 yılsever emınım :(
+1 yılVazgecmek gibi bir sacmalık yapma bence ben seviyorum kimene de hatta duyma bile he de geç.
01 Yorumla
Soran+1 yılyok vazgecmem de annemı ıkna etmem lazm
Milletin ne dediğine bakarsan yol alamazsın. Onunla sen evleneceksin, eğer mutluysan sok sopayı, yakışıklı olup adam olmasa daha mı iyi..
01 Yorumla
Soran+1 yılkesınlıkle
Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Etrafındakileri susturamıyorsan yapıcak bir şey yok
01 Yorumla
Soran+1 yılyanıı
Aşk İlişkileri konusunda 727 cevap paylaştı. bana da bula bula arap mi buldun diyorlar mesela da cok da fifi diyorum..
03 Yorumla
Soran+1 yılaynen.. benım kı çok zayıf benım kasa da buyuk.. artık kımse bı sey demeısn dıye spor yapıorum
Soran+1 yılaynen :)
'Siz onu bir de benim gozumden gorseniz...'
Ayni olayi mecnunda yasamis ve bu cevabi vermiss07 Yorumla
Soran+1 yılevet aynen öyle ama annem sureklı etraftakı evlenen arkdaslarımın eşlerınden bahsedıyor yakıştılar falan dıye sen gıttın kara kuru bışey buldun
Soran+1 yıl:///
Soran+1 yılaynen sureklı etkıleyecek bızı.. evlensem bıle sureklı tepeme cıkacak
Soran+1 yılonun haberı yok zaten daha soylersem gururu kırılır
onun kalbi tipinden daha onemli de ve siz bir filmde bas rol oynamiycaksiniz ki yakissaniz nolcak eger birbirinizle mutluysaniz digrr faktorler bahane aynen devam et herkese askin gucu de gec
01 Yorumla
Soran+1 yılaşkın gücü adınaaaa :D
Çirkinde olsa beni seven bir sevgilim var dersen, kolay kolay eleştiremez bidaha arkadaşların, ama annen konusunda bişey diyemem.. sonuçta anne yani onun fikirleri seni fazlasıyla etkileyecektir..
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen o yuzden buralardayım :(
güzellik dediğin nedirki 15 yıl sürüyor ama güzel huy güzel ahlak saglam karakter ve saglam kişiliği olan biri zaten seviyorsun oda seni seviyor ve ona guvenıyorsun annenide ona alıştıracaksın bilinç altı telkin et subliminal mesajlar ilet :d
01 Yorumla
Soran+1 yılhaha naasıl bılınçaltına gırcem
+1 yılSevgi dış görünüşle olmaz de ben onu dış görünüşü için değil karakteri için sevedimde batıyomu size de boşver sen onları
02 Yorumla
Soran+1 yılbatıyor herhalde
- +1 yıl
Anlattığına göre sanırım batıyo ama önemli olan senin düşüncelerin
- Aşk İlişkileri konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılOndan güzelsem sizden de güzelim kıskanmayın kesin bakiyim sesinizi de kimse bişi diyemez :) Elini beline koymayı unutma :)
01 Yorumla
Soran+1 yılhaha :D muhteşem ego sergısı olur
Zaten cok yakisikli olsa seni parmaginda oynatir Sana kslmazdi o cocuk. senden cirkinse sadik kalir biralma sen onu😜
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen bı de o konu var
- Devamını Gör (99)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler