Evlenmeyi düşünmüyorum diyosun onu anladık. Peki bu düşünceden vazgeçirecek sebep ne olabilirdi?

Evlenmeyi düşünmüyorum diyosun onu anladık. Peki bu düşünceden vazgeçirecek sebep ne olabilirdi?

Evet çok düşündüm para konusu. yani para olsaydı aslında evlenmek isterdim ya da buna uygun kişi. çünkü zamanımızda aşkı bulmak birine güvenmek oldukça zor.
Çünkü inanmıyorum gerçekten sonuna kadar gidebiliceğime.. benim ailem kadar nazımı çekebilicek mi, hasta olduğumda bebeği gibi bakabilicek mi? Evlendikten sonra değişmiceğinin garantisini kim verebilir ki bana.. ilerde bir gün çocuk olduğunda beni ihmal etmiceğinin, mükemmel bir baba olucağının garantisini bana kim verebilir.. yani çok çok emin olmam çok çok sevmem ve çok acayip güvenmem lazım.. bu ihtimal de çok zor
İşte bu yüzden enişte yok 😅
Teşekkür ederim🌺
Birgün öyle biri çıkar ki insanın karsisina ne olduğunu anlayamayiz bile. Dilimiz tutulur kalır ya nasipten ya aşktan. İkiside denk gelirse ne ala ne mutlu.
Evlenmek emin olun güzel bir şey ama dışarıda da bir hayat var evlenince o hayat artık olmuyor. Evleneceğiniz kişi size benziyorsa dışarıdaki hayatı onunla yaşayabilirsiniz ama eğer uyum yoksa bu sadece bir işkenceye dönüşür. Eve gider gelirsiniz ama mutsuz olursunuz.
Cevap
3Cevap
Çok zor. Deli divane olmam lazım aşktan sanırım.
Ben sadece âşık olduğum adamla evlenirim. Tek sebep, çelik kapı hatta titanyum kapı gibi sebebim âşık olmak olur diyorum kesinlikle.
en büyük sebeb evlendikten sonra insanin degişmesidir ve tabiki güven
Ev, eşya ve takı fiyatları baya düşerse evlenirim. ya da eşim olacak hanımefendi benim gibi çocuk yapmaya karşıysa da olabilir.
İnsanlar tam zıttı olan insanlara karşı biraz da olsa ilgi duyar bence. Böyle bi olasılık onları vazgeçirebilir bence
bende valla dusunmuyom
Hiç bir şey vazgeçiremez
Evlenmeyecem ben
Hiç öyle bir düşüncede olmadım
Bekarlığın rahatlığı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?