Baba evi rahattır ama psikolojin bozulur hayatın kısıtlıdır
Kendi yuvanı kur kendi özgürlüğünü eline al hayatın kurallarını kendin belirle..
Kendi yuvanı kur kendi özgürlüğünü eline al hayatın kurallarını kendin belirle..
Aslında evlilik düşünmüyor değilim evlilik düşünüyorum Bence evlilik güzel bir şey üstelik insanların bekarlık sultanlık gibi saçma sapan söylemlere de hiçbir zaman inanmadım inanmam, kendim doğuştan birden seni engelliyim yani beni anlayacak beni sevecek bana annem gibi olmasa da birazcık olsun sahip çıkacak düzgün bir insan olduktan sonra evlenmek isterim.
Ancak engelli olduğum için bana uygun servisli çalışabileceğim bir iş bulamadım sadece özel bir firma üzerinden sigorta primim yatıyor emekli bir emekli olmayı bekliyorum 4 yılım kaldı dolayısıyla emekli olmadan da herhangi bir gelir olmadan da evlilik yapamıyorum.
Sanki koca evinde bunlar olmuyor mu? :D Son cümle tek başına yuva kurmadan yani evlenmeden de ayrı eve çıkıp yapılabilir illa evlenmek şart değil ki, neden evlilik düşünmüyorum sorusunun cevabına gelirsek özel bir nedenim olduğu için düşünmüyorum.
Cevap
17Cevap
çünkü istemiyorum şu an
Yuva kurmak özgürlükmü oluyor? Bu defada (tabi nasil biriyle evlendigine bagli) kocanin kurallari olacak.
Her Kiz/Kadin okuyup iyi bir meslek yapmali veya uni bitirmeli ki kendi parasini kazanip kendi evine cikabilmeli. Bence asil özgürlük budur.
Kedi mi beslesin evde
Detayda her şeyi açıklamışsın. İnşallah yuvamı kurduğum, özgürlüğümün olduğu zamanlar bir an evvel gelir🥰
İnşallah 🥰🥰
Kadınlara değer verince cok nazlı inatçı olabiliyorlar
Onlara kötü davranmak lazım
Benim yapıma uygun değil
Felsefe vb. Konuları sevmesi gerekiyor
Yoksa sohbet etmem sıkılıyorum
ordanda sıkılıyorlar.. babamin evinde daha sahattim diyolar.. sonucea bi sekilde hep bi memnuniyetsizlik var
Evleneceğim parayla iş kurarım daha iyi ki bizimkileri kandırabilirsem evliliğe vereceğim paraya onun yerine çayevi açmayı hedefliyorum
Düzgün birisini bulursam , seversem yarın bile evlenebilirim
Güvenebileceğim birini bulamadığım için bekârım ve sevgilim yok.
Evlilik bir kurtuluş değildir. Sosyal olarak sınıf atlıyorsun ama sen yine aynısın. Aile evi de çok güzel.
Aslında uzun zamandır düşünüyorum fakat uygun kısmet denk gelmiyor
Yakışıklıyım boylu posluyum istediğim kadınada rahatca çakabiliyorum evlenmeye gerek yok canım istediğimde ararim hatunlardan birini işimi görürüm
Niye dertleneyim ki durduk yere
Sanki hiç derdin yok
Yok kafama takmam bisey
5 sene sonra görürsün
Yo gormem bisey. Sen evli ve pismansan banane
Öyle birini bulamadım henüz
Dürüst insansın
saçma sapan tipler çıkıyor hep ee istemiyorum bakıcaz duruma göre olmadı kıbrısta ukraynalı eski sevgilim var onla evlenirim
Ne gerek var sorumluluk artırmaya sdfgs
30 yaşında anlarsın
Evlenmek daha çok kisitlanmak
Esinde kisitlayabilir
Çünkü zor evlenebilicek kadar birine güvenmem 🤔
Sen evli misin?
Tek başına kendi evine çık herkes sağ sen selamet
18 inde böyle konuşman normal
28im
neden dusunelim ki
Detayı oku
Bir kaç sene daha geçsin anlarsın