Gayet sıcak bakıyorum , insanın kendine güvenmesi lazım bişeylere kendini hazırlaması lazım. Dönüp arkasına bakması lazım tabiri caizse özür dileyerek söylüyorum bende bu g*t var mı diye , g*tü tutuyorsa evlensin. Çok şükür , herşeyim hazır çalıştım yaptım bekliyorum evleneceğim kişiyi.
Zamane gençleri Evlenmektense Eğlenmeye meğilli. Gezmek tozmak işlerine geliyor. Sevmek her kişinin harcı değil. Günümüzün erkekleri kullanmaktan yana, bugün başka yarın başka bağlanmak istemiyorlar. Kadınlarda onlardan aşağı kalır yanı yok, bugün birinden ayrılır yarın yarabandı bulur teselli oldum sanır. Aşk, sevgi ve sadakat mahiretti bir şey gençlerimiz 3 5 ay'a katlanamıyor birde evlilik mi. Evlilik o kadar güzel bir meziyettir ki onu bir çok kimse bilmez. Aşk onu her uyandığında yanında görmek sıkıca sarılıp kokusunu içine çekmek, o kadar güzeldir ki anlatılmaz yaşanır. Sadakat evliliğin bel kemiği saygı ve sevgi yaşanması en güzel şey karşılıklı olarak. Eş zaman geçirmek için değil, onunla anı yaşamaktır. Kelimelerin kifayetsiz kaldığı en güzel yerdir.
Şıpsevdi olmayın kavga da etseniz bir kişi olsun hayatınızda, aranıza kimseyi almayın.
Ben sıcak bakıyorum ama bir çok kişi Evlenmektense Eğlenmeye tercih ettiği için kalıyoruz böyle yapayalnız...
Hadi evlenmeye sıcak baktım Peki o güvenicek insan nerde? Hayatın her anında yanında olucak kişi nerede? İşini kaybetsen bile destek olucak kişi nerde? Hastalıkta saglıkta omuz olacak kişi nerde? İnstagramı yol gecen hanı olmamış ifşası olmayan, tiktok diye salak saçma hareketleri videoları olmayan kız nerde? Cefa, vefa ahde vefa kelimelerini bilen, büyük küçük arasındaki saygı sevgi kuralını bilen kız nerde? Ben söyliyeyim henüz öyle biriyle karşılaşmadım Bu sitede varsa bile ben görmedim Böyle olanlara saygım sevgim sonsuz Başımla göz üstüne ama burda bile bazı paylaşımlarda kadınları gördükçe inan evliliğe olan inancımdan güvencimden çoktan vazgeçmiş durumdayım Saygılarımla... Bol bol eksileyebilirsiniz Sorun yok
Şu an pek sıcak bakılmamasının sebebi kızlara göre ilk kariyerimi yapayım gençliğimin tadını çıkarayım kafası en doğrusu da bu erken yaşta birine bağlanmak sorumluluk almak yanlış erkeklere göre de hele ki Z kuşağında olan ve Z kuşağına yakın olan erkekler de ilk eşime ve çocuklarıma iyi yaşantı sağlayacak birikimim evim arabam olmalı diye düşünüyorlar. Şahsi fikrim bu
Evlılık fedakarlık, guven, durustluk sabır, mucadele, sorumluluk alabilme, saygı, bencilikten uzak olmak, anlayış gibi bırcok seyi gerektirdigi ıcın sürdürülebilirliği zordur bazı ınsanlar kendı karakterını ıyı analız edıp buna uygun olmayabilir ve dusunmezler, bu saydıklarıma sahıp oldugunu dusunenlerde hazır olanlar adımı atıyorlar ama bence evlılık surdurme anlamında kadınlarda erkeklerde yeterlı degıller, evlılıge ne olarak bakıldıgıda onemlı kısıler bırbırını ve hayat goruslerını ıyi anlamalılar, bunlar olmadıgında baslangıctakı yogun ıstek sevgı ask cınsellik vs gıbı seyler cabuk bıtıyor, evlılık bence karsındakınle onu kırmadan hayatla ne kadar vazgecmeden mucadeleye hazır oldugundur
Evlilik ülkemiz durumlarinda şartlar zorlu oldugundan kimse cesaret edemiyor ve erkelerin cogunun kaygisida evlenicem ama 2 ay sonra ayrilirsa ne yaparim korkusu da var cok sahit oldum 50 bine dugun yapsa 2 ay sonra ayrilsa borcla adam kaliyor bunun korkusu ve gercekten evlilikten de cogu kizlar anlamiyor sevgililik ile karistiyorlar
Karşının geçmişi fazla kıskanç olmamam aldatılacağımı düşünmem karşının maddi çok şey istemesi düğün fikri karşının karşı cinsle yakın olması karşının sosyal medyaya resim vs. Atması ve yabancı erkeklerle takipleşmesi bazı isteklerimin karşılaşmayacağını düşünmem
Erkeksin evleniyorsun karın ertesi gün cinselliği güzel yaşamadım diye sana dava açıyor bütünp arnaı malını mülkünü alıyor ne olcuağı belli kismeye güven olmuyor üstüne üstelik hayat teknolojhi gleiştikçe tek yaşanılabilir yani sinlgeplayer modu daha çok sarıyor
Evlenirsin bir iki yilin muhtesem gecer sonra seni aldatabilir. Iki insan bi evde yasicak ve fikirleriniz ayni olmaya bilir kavga olabilir. Adam bizi dovebilir. Cocumuz oldu diyelim o cocuk belki bizi sevmez asi olur. Adam seni salak yerine koyar belki annesi seni istemez seni artik begenmez ilgisoz olur. Bunlar iste. Bekarlik sultanlik
Evlilik fikrine sıcak bakıyorum fakat sadece şu düğün ve türk gelenekleri beni boğuyor. Saçma sapan örf adetler görüyorum ve anlam veremiyorum. İnsanlar evleniyorlar mı yoksa milletin gönlünü mü hoş ediyor bilemedim.
Kurulu bi düzenim var kafam rahat keyfim yerinde huzurlu mutluyum neden evleneyim bunları riske atmaya degermi bi insan için evliliğin ne getireceği belli olmaz üstelik günüzmüzde malum adliyeler boşanma davalarıyla dolup taşıyor 😘
Evlenmemesi gereken insanların evlenip ardından boşanmaları, sonra da evliliği çok kötü bir şeymiş gibi göstermeleri yüzünden. Ama ben evliliğe sıcak bakıyorum 😄
Belki de şiddet göreceğimiz içindir? ama ben ölmekten korkmuyorum yani evlendim adam beni öldürdü hiç umrumda olmaz. ama çocuğum varsa onun hayatı mahvolur aldatilsam korkusu çok bende çocuğum ne olacak boşanma korkusu çocuğum? çocuk çocuk çocuk tek düşüncem ilerdeki çocuğum olur çünkü ben anne baba kavgası çok gördüm çocuğumu da böyle büyütmek yetiştirmek istemiyorum psikolojisini bozmak.
Evlilik büyük sorumluluktur aslında iki insanın hayatlarını birleştirmesidir ama ztn iki insan gerçekten seviyorsa birbirini evlilikten korkmaz Yani gönül eğlendirmez ömürlük sever gerçek sevenler için evlilik korkulacak bişey değil asıl artık ömür boyu birlikte olacakları için bi mutluluktur
KS girdiğimden beri en çok gördüğüm soru aldatıldım ne yapmalıyım, vaziyet buyken neden sıcak bakayım. Valla zaten niyetim yoktu burda iyice karat verdim evlenmek falan yok
Evlendikten bir iki yil sonra artik bi degerin kalmiyor esin nede olsa beni birakmaz deyip artik seni onemsemiyor cevremde hep boyle oldugu icin evlilige sicak bakmiyorum
O zaman pek kıskanç değilsin. Bilmiyorum geçmişinde bir şey olduysa aldatsa ve geçmişinde bir şey olmadan aldatsa bence aralarında çok fark var ve neden aldatıyor orası da var ben artık olaya böyle bakıyor gibiyim
Ama şu anda aldatılan çoğu kişi de güveniyordu sanırım duygusal bir evlilik istiyorsun ve başka biriyle duygusal bedensel bir şeyi olmasın ama geri kalanını pek takmam beni sevsin diyorsun doğru mu?
Çünkü aldatmalar son zamanlarda inanilmaz arttı birde ben turk aile yapisini sevmiyorum yani turk gelenekleri sevmiyorum o yüzden evlensem bile turk kızıyla evlenmem