1) Şimdi onu unutmam lazım düşüncesinden kurtulun
Biten ilişkinizi gözden geçirin;

Eleştirel iç sesinizi susturun
Değersizleştirmekten kaçınıp duygusal desteğe ihtiyacınız olsun..
1) Şimdi onu unutmam lazım düşüncesinden kurtulun
Biten ilişkinizi gözden geçirin;

Eleştirel iç sesinizi susturun
Değersizleştirmekten kaçınıp duygusal desteğe ihtiyacınız olsun..
Herkesin acıyla baş etme yöntemi farklıdır. Ben üzerine düşünmüyorum, düşünüp tazeledikçe daha çok yıpranıyor insan. Elimden geldiğince anıları geri çağırmam, farklı şeylerle sevdiğim insanlarla zaman geçiririm. Zaman her şeyin ilacı gerçekten. Tabi bunda ilişkide elinden geleni yapmış olmanın, içinin rahat olmasının da etkisi büyük. Şimdi sorsalar ayrıldığım anı bile hatırlamam.
Teşekkür ederim 😊
Ben onu gerçekten çok sevdim. O da beni çok sevdi. Ellerimi ilk tuttuğunda nefes alamadım onun gelmesini bekledim hep. Ya birinin yolunu uzunca izledim. Hayaller kurtardık o çok çocuk isterdi seviyordu. Ben ise tam tersi. Sonra anlamıştım son konuşma olduğunu. En son ileride ki çocuklarımıza mektup yazacaktık birde bize. Yazdım ben. Halen saklıyamıyorum onu. Ama o beni sevmeyi bıraktı. Sonra pişman oldu ama ben bu sefer gitmiştim. Halen onu deli gibi özlüyorum ama aşk doğruya olmuyor zaten
@Nesihe aman bos is yaa.
Yaa bide birakmis. hani baska sebeplerden olsa neysede. menfaat isi zaten bu iliskiler arkadasliklar falan. guzelligin yakisikligin isin kariyerin olmasa kim ne yapar. asigiz diyen ciftlere sor bakalim esi 100 kilo olsa yine asik olacakmiymis birak aski evlilgi selam vermez kimse :)
Evet, ayrılık üzücü olabilir ama ileride böyle bir durum olsaydı o zaman daha kötü olurdum. Lütfen kendi önüne bak ve hayatı kendine dar etme 😊
Ben aşka inanmıyorum abla :) ama bir yerlerde birbirlerini gerçekten seven insanlarda vardır yani aşık olan kişiler de vardır. ayrılık acısı tabi ki de zaman içinde geçer yani düşünmemek ya da konuşmamak gerekiyor. kişi zaten bir kişiden ayrıldıysa doğrusu budur sevgi bitmiş demektir ki ardından ayrılık gelmiştir. bu yüzden de sevmeyen biri için üzülmek sadece kendisine yaptığı zorluk demektir. zamana bırakırsa ayrılık acısı da geçer
Duygusal biri değilim. İlişkilerim de mantık hakimdir. Sevginin payı bende çok azdır. Sorumluluk duygum tavandır. Söz verdiysem unutmam. Unutmama yönünde çaba harcarım. Bunun için bazı semboller kullanırım. Bu sorumlu davrandığım anlamına gelir.
Cevap
14Cevap
Ayrılıyorsam, sebebi vardır.. Sebebi var ise üzülmemi gerektirecek bir şey yoktur..
Böylelikle hayatı kendinize zindan etmezsiniz 😊
Nasıl ayrıldığıma bağlı. Eğer kötü bir ayrılık sonrası bittiyse acı falan yaşamam yoluma bakarım.
aynen dediğin gibi
kişi bir de öz eleştiri yapması lazım böyle bir durumda
sonuçta bir ayrılık söz konusu
karşımdaki kişi bende ayrılıyorsa ya da ben ondan ayrılıyorsam ortada ciddi bir durum vardır ki insanlar ayrılıyor
suçu sadece karşıya atmak doğru değildir
Kimse kimseyi unutmaz yalnızca yokluğuna alışır.
bence ortada ihanet yoksa ihanetsiz bir ayrılık olmuşsa herşeye rağmen güzeldi diyip yoluna devam etmek gerekir
Hiç ayrılmadık ayrılmama gerek kalmadı zaten çünkü hep yalnızım ama belki bir gün yalnızlığımla ayrılırsam o başka 😂😂
Asla değerlesizleştiremem mutlaka güzel anılar vardır, bittiyse bitmiştir
Benim için doğru olsaydı yanımda olurdu. Bitmesi hayırlısıymış. Yoluma bakarım.
Ablam bu soruları sormak için bizim toplumun birkaç seviye yükselmesi gerek 😂 En iyisi zihni meşgul tutmak
Uyurum sabah kalktığım zaman bitmiştir hocam.
Ne mutlu bazı şeyleri alabilmen arkadaşım 😊
Hayatımdan çıkmış artık olmayan birisini dert edemem ki hocam.
Öteki türlü hayatı kendine zindan etmiş olursun daim olsun 😊
Kesinlikle hocam , eyvallah 🙏
Bu şey gibi ölüm gibi 2 3 gün yas tutuyoruz sonra hiç bir şey olmamış gibi devam ediyoruz yani geçer illaki
Kendi kendimi teselli ederek unuttum
Geçmiyor o hisle yaşamaya alışıyorsun
Umursamam hiçbir zaman
Zor olsa da atlatılıyor.
Başkasıyla sevişirsen geçer.
umursamayarak
Cok zor be
Baskasini ,... anladin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?