İçip içip sokaklarda anırdınız mı , sağa sola kusup unuttuğunuzu sandınız mı? ( Yapmayın öyle şeyler :) ) .. veya bağıra bağıra ağladınız mı.. veya acınızı içinize mi gömdünüz ve tam tersine çevrenize hiç olmadığınız kadar güler bir yüzle mi göründünüz.. ? Belki yemeden içmeden kesildiniz , veya tam tersi kendinizi yemeğe verip harman yuvarlağı gibi mi oldunuz? sizi buradan yuvarlasak Van a kadar gider miydiniz? İradenizi kullanıp aştınız mı , veya hiçbir şeyden haberi olmayan masum saf bir karşı cins bulup onu yara bandı olarak mı kullandınız? Kendinizi PS 4 e mi verdiniz, tüm paranızı alışveriş merkezlerinde mi tükettiniz.. Belki de sabahlara kadar melankolik acılı aşk şarkıları mı dinlediniz.. .. veyahut ,, Aşk acısı mı o da ne , pehh diyen Alfalardan mısınız?
Güncellemeler
+1 yıl
güncel
Ayrılık acısını atlatmanın yolları nelerdir? Siz nasıl atlattınız?
Ben kendi kendime bir köşede ağlaya ağlaya atlatırım. Kendime gelmem 1 ayı falan bulur. Böyle bir ilişkimde hiç olmadı genelde heo isteyerek ayrıldık. Ama bazı durumlar oldu çok etkilendik karşılıklı olarak ve sevgili olamadık bu yüzden çok üzüldüğüm olmuştur.
Sınava girmeden kısa bir süre önce ayrıldık. Sadece " güçlü " kalmaya çalıştım hepsi bu. Çünkü benim için kritik bir zaman diliminde yaşandı bu olay. Ne ben pes edebilirdim ne de ona artık başka şans verebilirdim.
Aşk acısı çekerken ben içime kapanırım pek bir şey yapmak canım istemez rutin şeyleri yaparım bir süre sonra yalnız kalırım sıklıkla gerek yok çünkü gürültüye.. patırtıya sızlamaya olan olmuş biten bitmiş neticede..