30 yaşındayım isim iyi arabam evim var sohbetim falanda güzel ama boyum 1.70 falan aslında sorun etradimda kendime uygun birini bulamamış olmam. Sizce yeni insanlara nerede tanışabilirim?
Mesela İngilizce kursu olur mu
Mesela İngilizce kursu olur mu
Merhaba,
Allah gönlünüze göre versin. Kader kulun çabasına bağlıdır gayrete aşıktır..
Elinizden ne gelirse yapabilirsiniz. Aile eş dost akraba aracı olabilir. Hayra vesile olan hayrı yapan gibidir. Ailen ne diyor bu duruma?
Cevap
1Cevap
İngilizce kursu olur, başka hobilerini gösterebileceğin yerler olur, iş yeri olur, arkadaşlarının arkadaşları olur. Ya da çevrene, ben evlenmek istiyorum sinyalleri ver, teyzeler sana bulurlar birisini😂
Ya teyzeler bırakmıyor zaten ama ben bir ortamda kendim bulmak istiyorum ilişki konularında başarılıyimdir aslında. İngilizce kurs harici ne olabilir?
Kelin ilacı olsa kendine sürermiş derler ya, o yüzden çok bir önerim yok. Maksimum iş yeri aklıma geliyor benim. Hiç arkadaş ortamında arkadaşlarının arkadaşları bulundu mu? Belki onlar seni tanıştırabilir
İş yerinden olmasına ben biraz karşıyım sonuçta illa olumlu olup efleniriz diye bir şey yok olumsuzlukla aynı yer sıkınti
isosyal ol arkadaş çevren olsun olur ztn
Sosyal nasıl olucam işte onu soruyorum nerede nasıl çevre edinicem
Çok arama bence denk gelir biyerde
Aklını ekmek peynir ile yemen gerekiyor. :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?