Evlenmek için ne yapmalıyım?

Yaş geldi. Evlenmek istiyorum. Maddi durumum iyi. Annemin pek çevresi yok. Baba desen banane lan diyo. Artık evlenmek çoluk çocuğa karışmak istiyorum. Dedem bi ev bıraktı(Tek erkek torunu benim) satıp sıfır daire aldım. Maaş iyi. Araba var. Birikmiş para var. Öyle külfetli borca girmem evlenince maksimum 30 bin borcum olur. Düğün salonu var amcamın beleşe düğün yani :)

Ev adamıyım. Öyle gece gezmelerim haytalığım falan yok. Kültürlü tv başında oturup çocuk bakacak değil. Çalışan bana destek olabilecek bi kız arıyorum ama evleneceğim diyebileceğim bi kız yok çevremde. Hepsi Kezban dediğimiz kızlardan.

Napmam lazım. ?
Güncellemeler
+1 yıl
Şunu anladım. Zaten farkında olduğumuz şeyleri yazdığımda çoğu kişi tepki gösterir. Çalışan kız aradığımı söylediğimde sanki parası için aradığım sanılmış ama evlenince çalışmasını istemiyorum denilen erkeklere hep tepki gösterilir. Ben doğrusunu yazdığıma inanıyorum. Amacım param var kızlar gelin demek değil. Evlendiğimde borca girmem kolay evlenirim demek istedim. Kimseye zarf atmak gibi bir amacımda yok sadece fikirlerinizi alayım istedim.
Evlenmek için ne yapmalıyım?