Evlenmek için kız yada erkek bakma olayı özellikle sizin yaş grubunuz için hiç mantıklı değil. Pazardan meyve sebze bakmaya benzemiyor bu durum. Evlilik kurumu ciddi bir müessesedir ve sağlam temelleri gerektirir. Eski zamanlarda görücü usüllerinin işe yaramasının nedenleri artık günümüzde geçerliliğini yitirmiş durumda. Bazı şeyleri zamana bırakmak gerekiyor. O özel insanı bulduğunuzda zaten işte bu kişi diyeceksiniz. Çalışma hayatının içerisinde bulunan bir kadın aradığınıza göre kendinizi işlerinize kanalize etmenizde fayda var. Bugün olmazsa bile yarın muhakkak o kişiyle tanışacaksınız.
04 Yorumla
Soran+1 yılGünlük astronomi falı kıvamında olmuş :) Teşekkür ederim. Sadece artık gönül eğlendirmekten ziyade evlenmek,Çoluk çocuk sahibi olmak istiyorum. Gezenti bi tip değilim. Oturup konuştuğunda keyif alacağım birini arıyorum.
Soran+1 yılAramadığında bulabilecek miyim? Sadece nasıl bulabilirim dedim.
En İyi Cevaplar
+1 yılhacı ben de bire bir aynı durumdayım
tek farkım ben zengin değilim,işim yok, ev kira falan
ha bi de amcamın limon tezgahı var pazarda, anca kız yüzünü ekşitir01 Yorumla
Soran+1 yılAllah yüzüne gülür inşallah. Durumun yakın zamanda düzelir maddi yönden rahatlarsın inşallah.
pek dertleşme yazısı gibi gelmedi anlatım dilin pek pazarlamacı gibi olmuş :))
hiç mi kusurun yok :D25 Yorumla
Soran+1 yılİnanın kendimi pazarlama gibi bir düşüncem yok. Öyle anlattıysam kusura bakmayın. Sadece Tavsiye istiyorum. İlla ki kusurum vardır. Ama bana benziyen yanındayken sıkılmayacağım bir kızı nerden bulabilirim diye sordum.
Soran+1 yılEn doğru cevaplardan biri teşekkür ederim.
- +1 yıl
Ben sizi samimi buldum. Benzer sorun ablam için geçerli. ünlü bir holdingte Iyi bir işi var, boylu poslu, güzel, huylu. Ama çevremiz hiç yok... yani bulduklarımız olmaz... yaşı 35 oldu, üzülüyoruz ya. Neden böyle oluyo
Bir O kezban Lafını bida söleme çok itici kırıcı olursun kızlar yanına gelmez
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
+1 yıl:) Ah şu kezbanlar ah. Umudun burasıysa çok umutlanma derim, Kızların yarısı öğrenci ve yaş 18 civarı, kalan kısmınında bir bölümü evli ve kalanlarda sorulardan gördüğüm kadarıyla flört halinde. Bol şans diyelim yinede. :)
07 Yorumla
Soran+1 yılUmudum burası değil ne yapmam lazım dedim.
- +1 yıl
yapacağın tekşey farklı çevre edinmek ve sosyal çevreni genişletmek.
Soran+1 yılfarklı çevre? Kursa mı yazılayım?
- +1 yıl
Çalıştığını yazmışsın, İş arkadaşlarınla takıl, onların çevresine gir, evet kursa yazıl, spora yazıl,
Soran+1 yılŞirkette 30 erkek var. Bi muhasebeci var o da bıyıklı bir ablamız. Erkekten fazla küfür eder.
30 erkeğin 25i evli. 4ü de kendine faydası yok. Bütün gün pc başında online oyun oynayan tipler.
Spora gidiyorum zaten ama nedense ordaki bayanlar sanki tüm erkekler sapıkmış gibi kaçıyorlar. Kurs olarak neye gideyim bilemedim.- +1 yıl
Nedense söylediklerinin hiçbirine inanasım gelmiyor :) Şuana kadar ciddi cevap vermeye çalıştım ancak, sanki biraz eğlence peşindeymişsin gibi geldi. :)
Soran+1 yılSizin fikriniz öyledir. Oturup eğlence arasaydım cinsellik bölümüne geç boşalıyorum yazardım sadece yorumları okur eğlenirdim. Ciddi bir konu hakkında tavsiye arıyorum yazdım eğleniyorsunuz demişsiniz. İlginç.
Öncelikle çalışmalarına 'kezban' şeklinde bir dil kullanmayarak başlayabilirsin ki bu tabirin az biraz fırlama ya da ukala olduğunun göstergesi dersek... yavaş yavaş sorunun kaynağına inebilirz derim.
20 YorumlaÇevrendeki arkadaşlarına evlenmek istediğini, sana birini tanıştırmalarını rica et. Onlar sana birilerini tavsiye ederler, eş-dost-akrabadan...
06 Yorumla
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim. Peki böyle insanlarla tanışacağım bir etkinlik varmıdır acaba. Single's party tarzı.
- +1 yıl
Ben senin yerinde olsam, kızların çok olduğu yerlere giderim. Mesela meslek kurslarına. Autocad, 3dmax, muhasebe, bilgisayar kursları gibi... Alışveriş merkezlerinde de tanışma fırsatları oluyor. Beğendiğiniz bir kızın arkasına oturup, sakarlıklar yapmak,başta onu sinirlendirse de, sempatik tavırlar, gülücüklere neden oluyor. Sizin atılganlığınıza, zekanıza da bağlı.
Soran+1 yılÖyle avmlerde falan tanışmam kızlarla. Gerek yok. bi kursta tanışmak daha mantıklı.
Soran+1 yılBenim anne bırak avmye gitmeyi dışarı bile çıkmıyo bunalımda kendisi.psikolojik rahatsızlık.
+1 yılÖyle bir anlatmışsın ki seni ancak 'Esra Erol ve tayfası' paklar...
Oradakiler bol bol senin vasfındaki erkeklerden arıyorlar...03 Yorumla
Soran+1 yılBen onu aramıyorum yanlız.
- +1 yıl
Hiç mi çevren yok, arkadaş vs...
Soran+1 yılYeni geldim Türkiyeye 5 ay oluyor. Pek tanıdığım yok.
Herseyin var oldugunu fakat bireysel olarak bir halta yaramadıgını dusunerek evlenmeyi isteyen "kisi" izlenimi veriyorken evlenmen cok zor.
29 Yorumla- +1 yıl
+1000 :))
Maaşım iyi gelirim iyi diyor ama hala beleş düğün salonu peşinde kadınının maaşı peşinde:))
Soran+1 yılİthamınız çok kırıcı. Ancak sizin dilinizde cevap veremiyorum kusura bakmayın. O kadar düşemiyorum. Bilmediğim birşeyi sormak için üye oldum. fikir almak için. ama ithamınız sanki size laf atmışım gibi.
Ayrıca param var zenginim havasında değilim. Evlenmek istiyorum dediğimde bu zamanda borca girilip evlenilmez dememeniz için yazdım. Hava atmak değil amacım.Schevchenko seninde bi garezin var gibi. Beleş düğün salonu olayı espri amaçlıydı. Kadının maaşı peşinde değilim- +1 yıl
Kusura bakmayın fakat, nasıl o taraftan bakılınca bana laf atmısınız gibi algılayabiliyorsanız (-ki asla bunu kastetmedim) bu taraftan bakılınca da yansıtılan durum yorumumdan ibaret.
Dugun salonu, kadının maası vs. onemsiz detaylar, onemli olan ve atlanmaması gereken detay; evlilik oyun degildir.
Soran+1 yılKusura bakmayın yanlış anladıysam. Ama evlilik bir oyundur. İyi oynayan mızıkçılık yapmayan sonunda mutlu olur. En uzun oynayana mükafat en büyüğüdür. kimine torun sevgisi kimine kaç yaşında olursa olsun yanında onu seven eşidir.
Dikkat ettiyseniz 5 bin maaşı olsun falan demedim.Türkiye'de hep kadınlar evde çocuk baksın istenir.Herkeste karşı çıkar. Ben kalkıp çalışsın parasını kazansın Allah korusun bana bişey olursa hayatına mesleğiyle devam edebilsin dediğimde niye bu kadar tepki çekti?- +1 yıl
Yanlıs anladınız, oyun degildir.Ufacık bir tartısmada "al bebeklerini, ver misketlerimi" diyerek cekip gidemezsiniz.Aile cocuk yapma fabrikası demek de degildir.Sevgi, saygı, anlayıs, fedakarlıklardan olusan butunluktur evlilik ama asla oyun degildir.
Diger mevzu hakkında yorum yapmadım, o kisilerin kendi gorusleri saygı duymak lazım.
Soran+1 yılİlla oyunu misket,bebek oyunu sanmayınız. Hayat bir oyundur zaten. Evlilikte bir oyundur. Mecaz anlamında.Gerçek anlamda değil.
Soran+1 yılBen 10 senedir amerikadaydım. Neredeyse tüm zor zamanlarımda tek başınaydım. Hem çalıştım hem okudum hem büyüdüm. Ben de biliyorum zorluğu. Ben laylaylom insanı değilim. Ama bu dünyada öğrendiğim birşey varsa hayat iyi oynayana güzel. Oyun demek illa bebekçilik demek değildir. Bir koşu gbi düşünün hızlı giden değil iyi koşan kazanır.
- https://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=xN1J4x_UFXM&NR=1
ehehheheheheh.
çıkar karşına biri mutlaka evlenebileceğin,üzülmee.04 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah bakalım. Son çare abd'ye dönmek olucak yoksa. Bu durumda ailemi üzmek demek.
Soran+1 yılTabi ki öyle. İnşallah kaderimizde vardır öyle biri.
müdür o seni gelip buluyor sabırlı ol. Arkadaş ortamında çıkar. veya akrabalara haber ver. şebeke gibi hemen buluyorlar :)
02 Yorumla
Soran+1 yılArkadaş ortamında çıkar cümlesini yanlış anladım:)
+1 yılçevren yoksa internetten bul. ama bu siteyi tavsiye etmem :)
02 Yorumla
Soran+1 yılHangi siteler var ki?
- +1 yıl
google da arat bul :)) bi sürü evlilik sitesi var ama herkese güvenme. para peşinde olan çok kız var.
Bulursun aslında zor birşey değilki , özelliklerini iyi buluyorsan şansını denemen lazım oturduğun yerden olmaz ki böyle işler
02 Yorumla
Soran+1 yılPek çevrem yok denilebilir türkiyede.
burdan biri çıkar sana merak etme zengin koca arayışında olanlar vardır.
22 Yorumla- +1 yıl
+1
Soran+1 yılbana uygun olsun da hç farketmez.Burdan değil bir partide bulsam ne değişecek?
Beklentilerini biraz düşür. Aday sayısı artacaktır.
06 Yorumla
Soran+1 yılnasıl düşür?
Soran+1 yılHayır zenginlik fakirlik değil. İyi para kazanmam asla kendimi dev aynasında görmem demek değil. Kültürlü olmasını istemek kötü mü? Tek beklediğim akıllı kültürlü olsun.Kendini geleceğin mahalle karısı olarak görmesin. Tv başında yaşlanmasın. Böyle bi kız istesem bulurum.
Soran+1 yılPek arkadaşım yok ama akrabalara söyledim inşallah güzel sonuçlar olur. Herkes layığını bulur inşallah.
arayıp bulman lazım, evine kargoyla gelmiyor :) durmak yok aramaya devam :)
00 YorumlaSorma azizim kızlar kapağa atma peşinde , sonra yan gel yat
04 Yorumla
Soran+1 yılHepsi kilo alınca ilaçtan kilo alıyor ya bi de.
Soran+1 yılTürkiyeye yeni geldim. Kuzenim 3 ay önce evlendi. Eşi bütün gün evde tv izliyor. Bi de çocuğa eziyet ediyor. Kalk spor yap diyorum " ay çok işim var yapamam" diyor. Bütün gün tv izlemek=iş onlara.
+1 yılKezbanlar ara sıra lazım oluyo bak :P Arayıncada bulamıyorsunuz! kihkikhi
11 Yorumla
Soran+1 yılAramaya gerek yok. Sonuçta Tipe bakmıyorlar cüzdana bakıyorlar.
iş bu noktada kitleniyor arkadaşım kendini hazır hissedersin ortada ne aşk vardır nede kişi hal u olunca sadece beklemek kalıyor. Karşına çıkacaktır elbet sabret :)
00 Yorumla
+1 yılBuran bulursun iyi reklam yapmışsın gördüğüm kadarıyla ama tipten söz etmemişsin pek sıkıntımı var acaba :)
02 Yorumla
Soran+1 yılYok sıkıntım. pek çevrem yok türkiyede. Ailemde yabancı geline pek sıcak bakmıyor hatta yabancı memleketteki türke bile sıcak bakmıyorlar.. Dayım italyanla evlendi ayrıldı hep aynı lafları söylüyorlar.
Gizli Üye(30-35)+1 yılaradğın kızı bulabilceğin sosyl mekanlara katıl yoksa biraz zr bulursn
02 Yorumla
Soran+1 yılSosyal mekanlar?
Cevap sahibi+1 yılGenel kültürü olan başarmayı çalışmayı seven kızlardan hoşlanıyosn.. mesela kurslara flan git orda burda bulursn işte
Merak ettim, gerçekten yazıda kendini anlattığın gibi misin?
00 Yorumlaen iyisini sen bilirsin iyi düşün evleneceğin insan sana uygun olmalı kimseye değil
04 Yorumla
Soran+1 yılBulsam öyle birini düşünürüm ama bulamıyorum ki.
Soran+1 yılTürkiyeye yeni geldim. 10 senedir amerikadaydım. Pek kimsem yok burada.
+1 yılŞu "Kezban" yakıştırması gerçekten iğrenç ama çevreniz yoksa biraz zorr. Annen baban azıcık mücadele etsin bana ne ya deyip kestirip atmasın...
15 Yorumla
Soran+1 yılNeresi iğrenç? Kusura bakmayın. evlenmeyi kapak atmak olarak gören, evlendikten sonra bütün gün tv izleyen, hayatında sporu sadece markete yürümek olarak gören, akşama kadar dedikodu yapan kıza "KEZBAN" denir. Üstüne alınmana gerek yok.
- +1 yıl
İyi de niye "kezban" yani? Kezban ın bambaşka bir anlamı var yani bu tanımladığın şeyden daha farklı... Ayrıca öyle tiptekilerden ben de hoşlanmıyorum, çok sıkıcı bir evlilikleri var, aştan uzak, rutine bağlamış evlilikler... Hiçbir heyecan yok...
Soran+1 yılGenel yakıştırma budur. Romantik olmayan adama odun dersiniz sorun değil. Aynısının kız versiyonuna kezban denilince niye sorun. Feminizm damarlarından vazgeçiniz.
geri kalan ömrümü paylaşacağım kadının bir iş gücüne sahip(parası için değil) kültürlü bakımlı olmasını istiyorum. Ben çalışırken oturup tv dedikodu magazin programı izleyecek kadını ben napayım?- +1 yıl
Allah mesut etsin ne diyelim...
Soran+1 yılTeşekkürler.
Gizli Üye(36-45)+1 yılDemekki fazla yakışıklı değilsin yoksa hemen kaparlardı.Yada fazla kendini geliştirmemişsin,biraz kitap oku ,kişisel gelişim falan,kızları tavlamanda akıcı konuşmanı sağlar.
25 Yorumla
Soran+1 yılTürkiyeye yeni geldim bacım. Hemen kapılmak ne demektir. Senin tarzın bu mu?
Cevap sahibi+1 yılNe yapalım türkiyeye yeni geldiysen,gerçekler acıdır alınma fazla :))
Soran+1 yılTerbiyesizlik yapma yeter. Ben sana kötü bir söz söylemedim sonuçta. Senin seviyende konuşmamı istiyorsan buyur. Sen yakışıklı olan ama kültürsüz bir erkeğin kucağına atlıyorsun demekki. Dediklerin bunu gösteriyor. Gerçekler acıdır kusura bakma.
Cevap sahibi+1 yılBacım nedir peki,sen böylemi konuşuyorsun dışarda.Sana kitap okumanı söylemem kültürlü olman içindir,ben kültürsüz adama bakmam.
Soran+1 yılBen gayet terbiyeli konuşuyorum kusura bakma da dediklerin hiç terbiyeli değil. Benim kültürsüz olduğumu nerden biliyorsun ? kültürsüz adam mı bu sitede takılıyor. İlla şarap tatma etkinliğine giden puro klübüne giden adam mı kültürlü? yapma allasen. Dediğin de bir kere anlam yok.
Evlendirme programlarına çıkmada naparsan yap hacim :D:D
02 Yorumla
Soran+1 yılYok daha neler :) ordan bulabilinecek kızlar genelde zengin koca bulayım bütün gün avmde gezeyim triplerinde.
Gizli Üye(30-35)+1 yılburaya niye yazdın çık tv evlenme programına evlen
13 Yorumla
Soran+1 yılKezbana hayır.
Cevap sahibi+1 yılorası da doğru ora kezban kaynıyo neyse sana kolay gelsin burdan karı bulman zor ama yinede aramaya devam
Soran+1 yılBurada aradığımı söylemedim. Ne yapmam lazım dedim.
maaşın iyi ve çalışan bi kız istiyosun? İlginç...
06 Yorumla
Soran+1 yılNiye? Ben çalışırken evde oturan kızı napayım? O da çalışsın. paranın fazla günah mı?
Soran+1 yılEmin ol dediklerini bende yaptım. Ev işi yemek pişirmek Kahvaltı hazırlamak öyle birgünü kapsayacak bir olay değil. 10 senedir kendi evimi kendim idare ettim. öyle bütün gün temizlik yapan insanlar titizlik hastasıdır. Ev düzenli ve temiz olsa yeter. Öyle hergün toz almak yerleri süpürmek silmek kendine eziyettir.
- +1 yıl
hergün demiyorum, kadının çalışmasını anlamsız buluyorum. durumun sıkısık olur sıkıntı gecene kadar calisip yardımcı olabilir ama ben kadının calısmasından yana değilim. rahat bir işi varsa, yorucu değilse sorun olmaz, ama yorucu bir işse hiçte calısmasını tavsiye etmem. otursun evinde
Soran+1 yılYazık valla. sana okumayı öğreten hocalarının hepsi erkekdi demekki. Bu ülkedeki evde oturan kadın yeterli bence. Kadın eğitim görmüşse mesleğini icra etmeli.
ben varım gencim güzelim bekarım bu arada:)
11 Yorumla
Soran+1 yılTanışalım istersen.
+1 yılçalışan kız, bu sitede az
07 Yorumla
Soran+1 yılKültürlü bi kız nete girmiyor mu? Bu tarz sitelere ne tarz kızlar giriyor.
- +1 yıl
kültür değil problem, çalışmamak, üretime katılmamak, işsiz kızlar burada, çoğunluğu ama hepsi değil
Soran+1 yılNerden bulabilirim. Ciddi soruyorum. Evlenmek istiyorum. Yeni geldim Türkiyeye. Bilmediğim için sordum.
- +1 yıl
sanal ortamdan yapacağın girişimlerle enerjinin çoğunu boşa harcayacaksın, çıkan sonuçlar da seni tatmin etmeyecek. yavaş yavaş kendi sossyal ortamlarını oluşturmaya ne dersin.
Soran+1 yılBurda bişey için çabalamıyorum yanlış anlattıysam özür dilerim. Merak ettim. Bu sitenin amerika versiyonunu da kullandım. Ordanda çok arkadaşım var. Sadece Nasıl yapabilirim diye sordum. Yani sosyal çevreden kastın nedir. Daha belirgin bi örnek verirmisin
- +1 yıl
arkadaşlarının olabileceği bi platform. mesela dans kursu gibi, mesela sportif bi aktivite gibi. neye ilgin varsa o. dalış kursu bile olabilir. sosyal çevreler bunlar
Soran+1 yılTeşekkür ederim bu tür kurslara gitmek mantıklı.
Evlendiniz mi acaba
00 YorumlaBende cittih bir kız bulursam evlenecem
01 Yorumla
+1 yılBuraya yazmaman mesela
00 Yorumlakezban derken ingiliz asilzadesi mi istiyorsun ?
14 Yorumla
Soran+1 yılKültürlü akıllı Mantıklı bir kız aramak demek ingiliz asilzadesi demekse evet. Bütün gün oturup seda sayan izleyen kızla işim olmaz.
Soran+1 yılDoğar doğmaz eşleşmiyoruz malesef birileriyle arayıp bulmak gerekiyor. Siz aramıyor olabilirsiniz. Ama ben arıyorum. Bulmak için tavsiye vermiyorsanız gereksiz yorum yapmayınız.
gönder annengilleri
21 Yorumla
Soran+1 yılAnne pek uğraşmıyor bu konuda.
golf oynar mısın
17 Yorumla
Soran+1 yılamerikada devamlı oynardım. Türkiyede pek oynayamadım. En fazla 10 oyun.. Neden
- +1 yıl
Hangi eyalette oynadın dostum? :)
Soran+1 yılAlabama. Anlamadım kötü bişey mi oynamak?
- +1 yıl
Robert Trent Jonesta oynamıştım bende .Kötü değil
Ama 10 oyun sana fazla:))
Soran+1 yılNasıl fazla?
- +1 yıl
Teknik olarak kaldıramazsın dostum :)
Soran+1 yılnasıl kaldıramazsın? düzgün konuşursan anlayabilirim.
+1 yılköyden kız getir
11 Yorumla
Soran+1 yılKöydeki kızlar mı? Profesyonel ev hanımı aramıyorum.
+1 yılBağyan bul.
00 Yorumla
+1 yılBiz tanisabiliriz
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler