Onu çok seviyorum ama çok hatam var ne yapmalıyım?

Selam nasılsınız? Benim çok sevdiyim biri var ve onunda beni sevdiyini biliyorum lakin sevgili değiliz. Ola biliriz ama bir problem var ki benim daha önce 2 sevgilim oldu ve 2 insanda varki bunlar benim hakkımda kötü kötü konuştular mesela birisi varki onla Ben arkadaştım ama gidipte millete sanki onla sevgiliymişim gibi anlattı. Biriside onu redd ettim benden el çekmedi daha sonra benim ilk kez sevgilim olduğu zaman onla aramızı bozdu ki Ben onla sevgili oldum falan Ben öyle bir şey olmafığını söyledim ve o da benim yanımda oldu ama maalesef ben öyle sanıyordum o da onlarla birleşip benim arkamca konuşuyomuş:). Ve böyle olduktan sonra ben hiç biriyle elbetteki konuşmuyorum onların hepsi aynı okuldalar bense farklı okuldayım benim şu an hoşlandığım çocukta benle aynı okuldan benimse problemim Şu ki bu şeyleri o duymasını istemiyorum. Evet benim hatalarım oldu ama artık aynı değilim hayatımda bir tek onu istiyorum bir de gelecekte onla güzel bir hayat ama bu mümkün değilmiş gibi görünüyo. Belki sizlerin bana nasihatiniz olurda bana bir yol gösterirsiniz

Onu çok seviyorum ama çok hatam var ne yapmalıyım?