Arkadaşlar sevgilimle piknik yapalım dedik. Ama benim hazırlıcam şeyler hep soğanlı. Siz nasıl yapıyorsunuz? Kısır mücver mercimek köftesi patlıcan salatası bunların hepsinde soğan var adam soğan komasına gircek 😂
Napıcammmm
Arkadaşlar sevgilimle piknik yapalım dedik. Ama benim hazırlıcam şeyler hep soğanlı. Siz nasıl yapıyorsunuz? Kısır mücver mercimek köftesi patlıcan salatası bunların hepsinde soğan var adam soğan komasına gircek 😂
Napıcammmm
Taze ekmek arasında çeşitli malzemelerle hazırlanmış sandviçler iyi bir piknik seçeneğidir. Dilimlenmiş etler, peynirler, sebzeler ve soslarla zenginleştirilebilir. Çeşitli mezelerle dolu bir piknik sepeti, lezzetli ve pratik bir seçenek olabilir. Humus, babaganuş, zeytinyağlı yaprak sarması, cacık gibi mezeleri tercih edebilirsiniz.
Salatalar: Taze ve ferahlatıcı salatalar piknikte ideal bir seçim olabilir. Yeşillikler, sebzeler, meyveler ve farklı soslarla hazırlanmış salatalar hem sağlıklı hem de doyurucu bir seçenek sunar. Atıştırmalık olarak kuru meyveler ve kuruyemişler tercih edebilirsiniz. Fındık, badem, ceviz gibi sağlıklı atıştırmalıklar enerji verirken açlığınızı da giderebilir.
Meyve tabağı: Taze meyvelerden oluşan bir meyve tabağı, piknikte serinletici ve lezzetli bir seçenek olabilir. Çilekler, üzümler, dilimlenmiş ananas, karpuz gibi meyveler tercih edebilirsiniz.
Cevap
4Cevap
O tarz şeylere gerek yok ki. mangal atın derim birde közde çay yapın için yani
Öyle şeyler yapmana gerek yok meyve falan yiyin ya da tatlı
Ben büyük ihtimal sevgilimi yerim 😂
Önce pişmiş et sonra çiğ et 😊😊😊
Sucuk ızgara
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?