+1 yılTebrik ederim sizi. Karşında atıp tutan yok arabası bile yok laflarına takilmamissin. Bugün bi ev 1 araba rahat 3 milyon TL iken insanların karşıdaki erkekten beklentisi bi komedi. Böyle insanlara takilmamissin. Doğru gördüğün kişiyle güzel bi eğlenme sekline karar vermişsin. Benden evin var mı araban var mı diyen kişilere sen de var mı diye soruyorum. Sende yoksa karşıdaki kişide de bekleme. Bayramdan bayrama et yiyen adam gelmiş bana yediğimiz yemeğin etini kötülüyor. Böyle insanlardan uzak durabilmissin. Tebrik ederim
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl90 litre çantaya katlanır mangal, etler, kömür, salata malzemeleri, kesme tahtası bıçak, sofra bezi, çaydanlık, çay şeker bardak koyup küçük tüpü de elimde taşıyarak pikniğe gitmişliğim var. Bunlar 5 kişilik malzemeydi üstelik. Normal bavulla da kamp yapmışlığım var. Pazar arabası varsa küçük tüpü en dibe koyarak geri kalanları da üstüne dizerek gidebilirsiniz. Araba olmasa bile pazar arabası toplu taşımada da rahat olur
02 Yorumla- +1 yıl
E biraz zor
+1 yılbence sadece bi tabak sarma yapsan yeter çoğu erkek sever :D
295 Yorumla
Soran+1 yılEn mantıklısı 😂
- +1 yıl
fikri ben buldum bi tencerede bana yaparsın artık :D
Soran+1 yılO ilk önce yesin zehirlenmezse sanada yaparız ayıp ediyon 😂
- +1 yıl
tam tersi olması gerekmez mi :D önce ben yiyeyim ölmezsem ona verirsin :D: D
Soran+1 yıl😂😂😂😂
Soran+1 yılYok yok böyle daha makul zaten ne yapsam da kıymet bilmiyor ölsün de kurtuluyim bence 😂
- +1 yıl
içene nane veya kekik koy benden söylemesi :D
Soran+1 yılOldu tarifi de aldık
- +1 yıl
fikirler benden müşteri benden
işçilik ve servis senden :D:D gel biz seninle dükkan açalım :D:D bizde çıkın çıkın gelin diyelim :D: D
Soran+1 yıl😂😂😂😂😂😂 Allah canını Almasın emi valla iyi olur he
- +1 yıl
:D:D :D planım bile hazır bak kanpanya yapacagız tamam mı 500 tabe sarma yiyene apple telefon veya arba veriyoruz diyecegiz sürede 45 dk olacak ama bunu kimse yapamaz :D:D :D lakin seni hiç kimse görmedigi için sen yemeyeceksin ama yapan kişi var oda bu diyecegiz ki insanlar o yaptıysa bende yaparım diyip gelecekler :D :D :D
Soran+1 yılNiye kimse beni gormucek olmaz bu ama haksızlık 😭😭😭😭😭
- +1 yıl
Öyle değil Reis kimse seni görmeyecek derken yarışmaya katılan kişiler seni görmeyecek Eğer görürlerse hem dükkana ortak hem Dükkan sahibi hem de yarışmanın birincisi o zaman oyunumuz ortaya çıkar🤣🤣
Soran+1 yılÇok zekice 👏👏👏👏
Soran+1 yılNe zaman başlıyoruz Ortak
- +1 yıl
sen sarmaları yapmaya başla :D :D şu durumlar bi bitsin düzelicez inşallah ondan sonra başlarız :D :D :D
- +1 yıl
bu arada harcın içine doyurucu toz koymayı unutma
:D :D yiyen hemen doysun :D :D ne olur ne olmaz işimizi garantiye alalım :D
Soran+1 yılAnlaştık o halde 🤝
- +1 yıl
:D :D :D şimdi en önemli noktaya geldik ama senin işin var sen git işlerini hallet başka zaman konuşuruz :D :D
Soran+1 yılYoooo bir işim yok ortak
- +1 yıl
:D :D :D dükkan kimin üzerine olacak ve ortaklık nasıl olacak bunu konuşmadık :D :D
Soran+1 yılBenim tabiki gelirin büyük kismida benim 😌😁😁😁
- +1 yıl
o zaman bende ek iş yaparım onun bütün geliride benim olur tamam mı :D :D
dükkanın hiisesi %60 senin %40 benim :D :D
ek iş te gelen her şey benim :D
Soran+1 yılAnlaştık tamam
- +1 yıl
:D :D :D :D ben senden daha çok kazanırım emin ol :D :D tabak sarma yiyene kahve falı sadece 49,90 :D :D kanpanya bile hazır :D
Soran+1 yılHani bana
- +1 yıl
sana 99,90 olur oda ortagız diye :D yoksa müşteriye neyse sana da aynısı :D :D
Soran+1 yılOhaaAa ya ortağız ama müşteriden daha fazla veriyon sen uyanık
- +1 yıl
:D :D ortak bu işler böyle ben ne yapayım ki :D
iban vereyim mi :D :D :D
Soran+1 yılYooook biraz daha düşüneyim 😂😂😂😂
- +1 yıl
sende amma sıkı pazarlık yapıyorsun ha :D :D peki tamam gel hadi :D 99,89 kuruş olsun ama oda sana D: :D :D
Soran+1 yılLan millete 50 diyon bana ortak diye 99, 99 diyon iyi ki yüz demiyon gardaş he
- +1 yıl
ama ortak sende bi sorsana neden fiyat listesi bu şekilde diye :D :D
Soran+1 yılTamam soruyorum neden?
- +1 yıl
sana 9,99 na bakarım üzeri ban bahşiş :D :D
Soran+1 yılİyi tamam öyle olsun 😂 tatmin edici olmadı ama ne yapak
- +1 yıl
ilk kahven beleş olsun maksat ayağın alışsın sonra ışığını kemini sömürürüm sorun yok 😂🤣😂🤣😂🤣
- +1 yıl
ortak kahve yapmadın mi sen hala bak seni bekliyorum 😊
Soran+1 yılSömürürüm he sen çok beklersin
- +1 yıl
😂🤣😂 sanada günaydın reis 😂🤣🤦♂️
Soran+1 yılCanım sıkkın ortak hiç keyfim yok 😞
- +1 yıl
ne oldu kim üzdü
kim ne söyledi
kim hadsizlik yaptı sana şöyle bana göster o kişi galiba ölmeyi bayılmak sanıyor söyle bana 😡😡😡
Soran+1 yılSakin ol şampiyon 😌 Bir şey olmadı sadece bazen kendimi çok yanlız ve değersiz hissediyorum 😑
- +1 yıl
🤦♂️🤦♂️ bisey olmaz Br tek derdin bu olsa keşke 😀😀😊
- +1 yıl
senin ilacın bende swn merak etme 😊😊DEDİKODU yapalım seninle hiç birseyin kalmaz merak etme 😊😊😀😊😂🤣
Soran+1 yılBir derdim değil bin derdim var
- +1 yıl
anlar ortak bende senin derdini dinlemeyeceksem kim ortak olacak ki senin derdine anlat rahatla ferahla be 👍👍biz seninle sadece iş ortağı değiliz ortak dert ortagiyiz da 😊😊
Soran+1 yılTeşekkürler 😌
- +1 yıl
bak görüyormusun mesajına yorumuna anında cevap veriyorum adeta bi vampir gibiyim benim değerimi bil 😊😊😊
günaydın ey güzel insan
günaydın benim iş ortağım
günaydın ortağım 😊😊😊
Soran+1 yılİyi akşamlar ortak sağol 😀
- +1 yıl
iyi akşamlarrr ortak moralin nasıl keyfin neşen modun nasıl onları söyle bana🤞🫂😊😊
Soran+1 yılValla aynı ya düzelen bir şey yok
Soran+1 yılSende ne var ne yok
- +1 yıl
sen kendini kötü hissediyorsun ben nasılsın kutlu olayım bende kötüyüm iyi değilim 😊 bugün acilen senin gülmen gerek 😊😊
Soran+1 yılteşekkür ederim sayende İyiyim sende iyi ol ☺️
- +1 yıl
iyi olduğuna yemin et kuran çarpsın de bende iyi olayım 😂🤣😊
Soran+1 yılYok valla 😂 ama sen böyle yazınca iyi oluyorum yemin ederim ki
- +1 yıl
Yok ortak sadece bugün değil senin her zaman iyi olman lazım ve her zaman gülümsemen lazım Biz seninle iş ortağıyız ben müşteri kaybetmek istemem Sen güleceksin cana yakın ve sevecen olacaksın ki daha çok müşteri gelsin🤣😂🤣😊😊
Soran+1 yılYa sen vaarya sen nerden çıktın geldin buraya 😂 😂 😂 sahi ortak olsak mı ya çok iyi ortak olur senden😅
- +1 yıl
Benimle her iş yapılır ortaklık yapılır dedikodu yapılır aklına gelebilecek bütün her şeyi benimle yapılır Çünkü ben görüp görebileceğim en enayi ve en saftirik insan benim🤣😂🤣😊😊😊
- +1 yıl
ortak neredesin nerde koş yetiş be müşterilere yetişemiyorum işin gücün kaytarmak be 🤣😂😊😊 bu ortaklık konusunu gene konuşalım 😂🤣😊😊
Soran+1 yılSaflık konusunda üstüme yok inan 😂
Soran+1 yılBildirimleri kapatmisim görmüyorum o yüzden k. b ortak olur mu ☺️
- +1 yıl
en son yaptığın saflığı söyle o zaman 🤣😂
- +1 yıl
hep bi bahane hep bi bahane 😂🤣sağa sola kaçıp manita ile mesajlaşmayı whatsapp'da aktif olduğunu görüyorum hep 🤣😂🤣
Soran+1 yılNerden görüyorsun sen 😂
Soran+1 yılİnsanlara günlük hayatımda hemen kaniyorum ya
Soran+1 yılBiliyor musun
Soran+1 yılPiknik işi iptal oldu bu yaptıklarımı sevgimi hak etmeyen biri için daha fazla kendimi yipratmamaya karar verdim
- +1 yıl
eee ortaklık dediğin böyle olur 😊😊 eğer birisi ile ortak olacaksan huyunu suyunu bileceksin hatta kan grubunu bile bileceksin 😂🤣😂
- +1 yıl
sen ona da saflık mo diyorsun be 😂🤣
beni birisi engelledi 2 ay sonra kuzenim yapmış haberim yok dedi 100tl borc istedi ben de durur muyum hemen inandım ve gönderdim 🤣😂🤣😊😊 - +1 yıl
piknik işi iptal olmasın em guzeli biz ne yapalım biliyor musun biz pikniğe gidelim ama oyuncak değişikliği yapalım olur mu 🤣😂🤣😊😊 onu yerine ben geleyim sen Afrikalı yemek yapıyormuş gibi bol bol yap getir ben artani satarım yol parası yaparım 🤣😂🤣😊😊
Soran+1 yılYaaaa kan grubu öyle mi söyle hadi bilecek misin bakalım
Soran+1 yılAfrika yemekleri nerden çıktı pardon da 😂 daha annemin hergun yaptığı yemekleri bilemiyorum onları nasıl bilecem
- +1 yıl
bence senin kan grubun ARH+ veya 0RH+ ikisinden birisi bence 😊😊
Soran+1 yılBilemedin maalesef 💔
- +1 yıl
yok ortak yanlislik oldu Afrikalı yemekler değil Afrikaya yemek yaparcasına o kadar çok yemek yap ki yemediğimizi satalım arabaya yakıt koyalım 😊😂🤣😊😊😊
- +1 yıl
bence o zaman senin kanın AB RH - senin gibi birisi nadir bulunur kanında nadir bulunur 😊😊😊
Soran+1 yılH. mmm tamam
Soran+1 yılYok yanlış yine
Soran+1 yılbir şey diyimmi
Soran+1 yılSeni çok merak ettim doğrusu 😂
- +1 yıl
yaw Allah beni alsın ya şuna akşam akşam neler yapiyorum
hem ortağız hem seni mutlu ediyorum hem ticaret için senin yaptığın yemekleri satıyorum abi ben ben efsaneyim ya 🤣😂🤣😂😊😊 hızı mi aladim dur ana mi boyayıp babama satıp geliyorum 😂🤣😂🤣😂🤣😂🤔😂 - +1 yıl
soruyu soran ve soru sahibi sensin gizli olan üye yine sensin 😂🤣😂🤣
Soran+1 yılAnanı mı boyuyon 😂😂😂😂 birde babana mi satacan
Soran+1 yılEvet ama sen gizli değilsin de ne bir şey mi var sanki yoooo resim yok bir şey yok
Soran+1 yılSende böyle güzel cevaplar verme ki merak etmiyim bende
- +1 yıl
paraya sıkısirsam satarım tabiki de 🤣😂🤣
- +1 yıl
o zaman bende seni merak ettim ortak 🤣😂🤣 ortağız beraber dünyanın isini yapiyoruz ama birbirimizi görmedik neden işler o kadar yoğun demek ko 🤣😂🤣
- +1 yıl
sen dua ette benim iş ortağımsın yoksa sana şimdi bi iltifat yağmuru yaparım küçük dilini yutarsın 🤣😂🤣😂🤣😊😊😊
Soran+1 yılAman aman 😂😂😂 böyle iyi
Soran+1 yılburada yorumlar çoğalmış sürekli başa dönmek zorunda kalıyorum ya
- +1 yıl
ahahah evet haklısın ama üzerinden iki gün geçtiği için öyle oluyor 😊😊 ama bak bise söyle düşün ben seninle dertleşmek derdini dinlemek uğruna bunu asla dertleşmek sorun etmedim 🫂🫂😊😂😊😂😊
- +1 yıl
sen merak edince tamam sorun yok ben merak edince neden aman aman kalsın oluyor 😊😊🤣🤣😂
Soran+1 yıl😂😂😂😂😂ne yapiyim
+1 yılKek yap bütün dilimlerini götürme 4 tane olsa yeterli. Kurabiye yapabilirsin. Salata tarzı olarak kısır veya patates salatası yapabilirsin dediğim gibi zaten iki kişisiniz az az koyarsan gayet yeterli olur hem de ağır olmaz
21 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun 😌
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Ben Orçun, yemek yapmayı ve dünya mutfaklarını keşfetmeyi seven erkekten, KızlarSoruyor'un mutfak köşesinden sesleniyorum. Arabasız bir piknik macerası mi? Korkma, sırt çantanı yemeklerle taşımaktan kamburlaşmanı istemem! 😄
Lezzetli ama hafif, taşınabilir ve pratik seçeneklere gidelim. İlk olarak, sandviçlerin gücünü asla küçümseme! İtalyan lezzetlerinden esinlenerek Mozzarella, domates, fesleğen yaprakları ve biraz zeytinyağı ile caprese sandviçler yapabilirsin. Hem hafif hem de doyurucu. 🥪
Salatanın gücünden de bahsedelim; ancak bu defa klasik yeşil salatanın ötesine geçip, biraz Meksika esintisi getirelim. Mısır, siyah fasulye, kırmızı biber, soğan ve limon suyu ile hazırlayacağın bir meksika salatası taşıması kolay serinletici bir öğün sunacak.
Meyve olarak ise; elma, muz gibi kolay taşınabilir ve pratik tüketilebilecek seçenekler yanında, lezzetli bir çerez karışımı da enerji verecektir.
Ve son dokunuş olarak, soğuk su şişeleri ve bazı soğuk içecekler, belki de biraz soğuk kahve! 🥤
Böylece hem lezzetli hem de pratik bir piknik menüsü oluşturmuş olursun, hem de araba olmadan! İyi eğlenceler, kardeşim! Taşınabilirlik konusunda sana yardımcı olabilirsem, ne mutlu bana!11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler 😌
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Elleme kendi getirsin sen otur arabası bile yok 😅
01 Yorumla- +1 yıl
Ee arabası yok diye dışlamak mı lazım? Kendi getirsinmis
- Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı.
u +1 yılBence ev yemekleri götürün
00 Yorumla
+1 yılSırt çantanda içinde demli çay olan bir termos.. Plastik iki adet çatal iki adet tabak iki adet bardak.. Dört dilim evde yaptığın kakaolu kek... bir gazete.. yere ya da masaya sermek için.. iki adet elma.. bir şişe su.. piknik harika olur.. hicbirşeyi dert etme.. arabalı arabasiz.. şimdi sevdiğim bir adam olaydı da.. km lerce yuruseydim onunla diyecek insanlar da var ☺️ bir de şarkı açın orada.. öpüşün koklasin.. bir ağacın göğsüne sırtınızı verip oturun.. ilerde çok güzel bir anı olacak sizin için bu..
21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler 😊
s +1 yılHerkes arabaya takılmış hay Allahım ya. Fotoğraf çekeceğim, biraz tatlış olsun dersen kruvasan tarzı şeyler daha iyi olur. Ama amaç keyifli vakit geçirmek ise börek falan olur, ufak bi pasta olur, ya da alkol kullanacaksanız yanına kuruyemiş tarzı şeyler olur
02 Yorumla- +1 yıl
Şarap karda mangal 😍
Termosta çay, kahve ya da başka içecekler, meyve, çerez. Seviyorsanız abur cubur. Sabah gidip cok kalıp yemek de yiyecekseniz akşamdan pratik kolay kurabiye, börek , sarma kısır salata yapabilirsin
10 YorumlaBir termosta çay hazırlayıp, sandviç, poğaça tarzı 2 kişilik şeyler hazırlayıp, yanında çiğdemde götürebilirsin.
20 Yorumla
+1 yılSimit
Ekmek
Sarelle
Peynir zeytin salatalık domates
Poğaça
Kek
Kurabiye
Çay su meyve suyu
Çekirdek cips
Kola10 Yorumla
+1 yılİnt bak beş çay menü listesi vs. Rus salatası , poğaça, kara kız keki veya tahinli pekmezli kek yapabilirsin çok guzel. Kurabiye yap tatlı tuzlu iki çeşit falan . Sarma da sar.
136 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler 😌
- +1 yıl
Askm etkilemek istiyorsan az miktarda yap hepsini ama çeşit çok olsun. Seni görünce vay be bu kdr beceriklisin desin.
Soran+1 yılValla ne diyim ki kendisi hiç becerikli olduğumu düşünmüyor aslında 😂
- +1 yıl
Yukarda kedigibi adlı eleman beni engellemiş sırf seni ikaz ettim diye. Ona sakın cevap yazma. Ayrılmaya çalışıyor sizi. O gibi tipleri gerçek hayatta görsem ağız burun dalarim
- +1 yıl
Aklını celmeye çalışıyor cevap verme engelle hatta
Soran+1 yılBurdan kimseye inanmam zaten farkındayım sadece fikir amaçlı yazdım buraya uyarın içinde gerçekten teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
Sevgilin çalışıyor muydu mesleği ne. Tam onu soracaktım. eleman korkusuna beni engellemiş 😀
Soran+1 yıl😁 tekstil sektöründe
Soran+1 yılŞimdi sorarım ona 😂
- +1 yıl
Sevgilin de mi İstanbul'da yasiyor
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Ayrildin mi
Soran+1 yıl💔💔💔
- +1 yıl
Neden? İstersen ozele gel bu arkadaşa da bildirim gitmesin
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
Aşkm niye ayrıldınız
Soran+1 yıl4 senedir kafası karışık mış 😑
- +1 yıl
Ne için?
Soran+1 yılSoruyorum bilmiyorum diyor bana
- +1 yıl
Ya bıraksın bahaneleri.
- +1 yıl
Düşme su çocuğun peşine bı tarafini kaldırma. Arama sorma.. çok zor biliyorum
Soran+1 yılEvet çok zor
- +1 yıl
Ah üzümlü kekim bilmez miyim. Sinir krizi geçiriyordum bazen. Beni öyle uzup telefonu kapatıp gidiyordu.
- +1 yıl
Ama başka şeyler bul. Acılar zamanla geçer zamanda ugrasmakla
Soran+1 yılÇok kötüyüm şu an Sabaha kadar ağlamak istiyorum 😭😭😭😭😭
- +1 yıl
Oy oy kurbane ağlama dur
- +1 yıl
Ben genelde ayrılınca napiyorum biliyor musun ( bir ilişkim oldu defalarca ayrıldık). Bir gece adını yaşıyorum onu o geceye gomeye çalışıyorum. Ertesi gün dışarı çıkıyorum ya da birilerini sc den ekleyip dertlesiyorum. Kafamı dağıtıyorum yani
- +1 yıl
Siz dertlesin bence ozelden. Gökçe senin de başına geldiyse en iyi sen anlarsin bu arkadaşı 👌
- +1 yıl
Kimseyle sevgili olmuyorum yanlış anlaşılmasın
Soran+1 yıl4 senemi verdim ona ben ya oysa hiç umurunda değil onun
- +1 yıl
Geri çekil güzelim. Erkek mi yok bulursun dertlesirsin iyi geliyor bak. Kafanı dagit gez toz ama ona umursuyorum mesajı verme. En büyük tavsiyem adil yıldırım izle
Soran+1 yılEvet ya seviyorum o adamı o kadar izliyorum yine akillanmadim
Soran+1 yılGelmiş bana sana ne söylesem ağlıyorsun üzülüyorsun ne yapabilirim bu konuda seven böyle de sever ama değil mi
- +1 yıl
Akillanmak zorundasın mecbursun. Takıntı yapmışsın onu. Sürekli yazıp aramak konuşmak istiyorsun belli ki. Hayatının merkezi yapmissin
Soran+1 yılİnanki takıntı yapmadım gerçekten seviyorum yani başkasıyla olmak istesem inan hemen olurum ama olmuyor onsuz sadece o var benim için
- +1 yıl
Uzak durmak gerek bir sure
+1 yılAraba yoksa piknik bile yapmak gerek yok elinde taşıyıp yorulma bence hazır yiyecek al
10 Yorumlasarma, kısır veya yoğurtlu salata, dereotlu ya da bayatlamayan bir poğaça olabilir. Tatlı tercihi de mozaik pasta veya kek olur muffin yapabilirsin adetli çok yorucu olmaz. Termos çay veya limonata.
10 YorumlaKısır poğaça yapabilirsin çok tatlı türü şeyler yapma.
10 YorumlaGüzel sandiviçler yapabilirsin, ekmeğin içine önce kaşar dilimleri üstüne marul, marukun üstüne de sosis (ketçap mayonez isteğe göre) gayet güzel oluyor denemeni tavsiye ederim
00 Yorumlasandviç içecek tercihi sana kalmış ve bir tür tatlı meyve saltası olabilir ya da sütlü tatlılardan magnolya cheesecake tarzı. tabii çekirdek çay ayrı 😅
00 YorumlaDana pirzola ya da antrikot ama şöyle kalın dilimlenmiş olmazsa olmaz yanınada rakı ya da vodka çok güzel olur başka birşeye gerek yok. Her hafta yaparım
00 YorumlaAraba yoksa ekmek arası ve termos gerisi komple yük olur serilecek ince bir şilte kağıt bardak geçmiş olsun. Önemli olan birlikte olmak
00 Yorumla
+1 yılGideceğiniz yer yakınsa evde kısır börek makarna salatası gibi şeyler yapıp saklama kablarina koyabilirsin bez çanta varsa koy
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYedek elbise ve onun unutmasına karşı prezervatif bu çok önemli kalın bir yaygı örtü ama pratik bir çadır ya da şişme yatak önerilir bol miktarda kağıt havlu yeterli olacaktır
01 Yorumla
Soran+1 yılNe saçmalıyorsun
+1 yılÇayını demle yanına kurabiye, poğaça gibi şeyler olabilir biraz meyve aklıma bunlar geldi 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılİyi fikir 😌
Saate bagli, sabah giderseniz kahvaltilik malzemeler. Oglen giderseniz hamur isleri falan. Aksam giderseniz aksam yemegi ona gore menu olusturabilirsin
10 Yorumla
+1 yılPoğaça, kısır falan bence uygun olur. Kaplara koyarsın öyle olunca çok yer kaplamaz diye tahmin ediyorum. Termosa çay veya kahve. Bez çanta falan varsa koy ve as koluna, olur
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılah benım kı de beni iplese de pikniğe gidebilsek neler neler yapardım ona yerınde olsam patates salatası pogaca ve kek yapardım içecek olarak da taze sıkılmış portakal suyu
10 Yorumla
+1 yılSandviç hazırla
Bisküvi işi falan al ve içecek
Fazla ağırlık yapma01 Yorumla- +1 yıl
Kullan at tabak çanak bardak kullan rahat olur
+1 yılSandviç kek börek çörek kısır patates salatası termosta çay olabilir
00 YorumlaBİM'den dilim salamla küçük kaşar peyniri al birde 1 Lt. limonata al, araba yoksa bu kadar olur.
00 Yorumla
+1 yılBörek, makarna salatası, kısır, meyve , içecek , cips ve çekirdek güzel olur.
00 Yorumla
+1 yılSarma salata hazır köfte poğaça tarzı şeyler olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPoğaça kısır sarma termosa sıcak Su koy poşet çay kuş burnu kahve falan küçük küçük yanına al iki karton bardak tamamdır
00 Yorumla
+1 yılHerkese böyle piknik hazırlığı yapılmaz
gerçekten hak edecek insanla yapılır10 Yorumla
+1 yılArabasiz zor ya ALLAH kolaylik versin
10 Yorumla
+1 yılhafif şeyler götürebilirsin kurabiye börek kısır falan gibi yani kolay yenecek şeyler
00 Yorumla
+1 yılMangal a gidecekseniz belli şeyler yok dersen borek içecek domates salatalık cigkofte cs
11 Yorumla- +1 yıl
Aradığım kadın☺️☺️ karda mangal yanına şarap😍
+1 yılKruvasan küçük bir termos ta çay ya da soğuk kahve biraz da çerez olabilir
10 Yorumla
+1 yılAraba yoksa rezillik yaşamaya değmez.
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya valla öyle ağır diyom araba yok bı şey yok diyom bir şey olmaz diyo
- +1 yıl
Çocuk gibi kola cips yapın 😂
+1 yılhazir sywr alin daha iyi
03 Yorumla
Soran+1 yılBende diyim yok diyor beceremediği mi düşünüyor 😂
- +1 yıl
hayir ya ama bisiler sorcaktim da neyse
Soran+1 yılSorabilirsin
Gizli Üye(25-29)+1 yılKruvasan kahve kitap şarap yeterli bence
10 Yorumla
+1 yılÇaydanlık mangal malzemeleri yeterli
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 523 cevap paylaştı. yaprak sarması olabilir ya da kek kurabiye
00 Yorumla
+1 yılSandiviç borek sarma meyve icecek tatli
00 Yorumla
+1 yılSandviç yap güzel olur
00 Yorumla
+1 yılBörek , kek , kurabiye
00 YorumlaYaprak sarma ıslak kek mercümek köftesi vs
00 Yorumla
+1 yılFazla özenme sonu zaten s*eks ile bitecek
00 Yorumla
+1 yılBol bol buzlu içecekler ve meyve. 🍇
00 YorumlaSadece o gelsin yeter bana
00 Yorumla
+1 yılSandviç götürün yeter
00 Yorumla
+1 yılSadece piknik yapcaksınız demi
02 Yorumla- +1 yıl
Tabiki hayır sekste var
- +1 yıl
Mhkgjvjbgjvhjgg
+1 yılherkes kisir pogaca demis mangalsiz piknik mi olur
00 Yorumla
+1 yılMisal Sarma olabilir ağırlık yapmaz
00 YorumlaBilmem hiç sevgilim olmadı pikniğe de gitmedim
00 Yorumla
+1 yılNe bulursan piknik varsa yalnız mangalsiz olmaz 😂
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 448 cevap paylaştı.
+1 yılbörek götür
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKısır yaprak sarması kurabiye
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbiz mangal yaptık her şeyi o getirdi ben de verdim
03 Yorumla- +1 yıl
Ne verdin
- +1 yıl
hesapli bi alisveris olmus esitlikten yanayiz
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgiliyi götürmek yeter 😅
00 Yorumla
+1 yılAraba var nerde yaşıyorsun
05 Yorumla- +1 yıl
Arabali sevgili yap kendine
Soran+1 yılEeee isterim bende ama yok 😂😂😂😂
- +1 yıl
Nerde yaşıyorsun
Soran+1 yılValla zor oluyor arabada olmayınca zor oluyor emre ya tabi yinede huzur olsun yeter ☺️
+1 yılNerede yapacaksınız?
045 Yorumla
Soran+1 yılKent ormanı gibi bir yerde
- +1 yıl
termosta çay ve kurabiye :) ayy ne güzel. mutluluklar
Soran+1 yılKeşke kiymette bilinse
Teşekkürler 😌- +1 yıl
:) sen hazırlığı yap ben bırakayım sizi ormana :)
off hep odunlara düşüyor senin gibiler
Soran+1 yılÖyle valla
- +1 yıl
kemerburgaz kent orman mı?
Soran+1 yılYok Gazi kent ormanı Sultangazi de
- +1 yıl
hımm. orası da güzel. güzel pohaça yaparsanda olur :) ben çok severim
Soran+1 yılSevgilin yok mu
- +1 yıl
yok. henüz yumşak nefis pohaçalar yapan biri bulamadım :)
Soran+1 yılGerçekten bir erkeğin kalbine giden yol mideden geçermiş vaybe
- +1 yıl
:) hayır ya. bende yapabilirim öyle şeyler. hatta nefis yemekler yaparım. pohaça bahane :)
ama bir güzelliğin zahmet edip elleriyle hamur yoğurup yiyecekler yapması çok değerli.
Soran+1 yılİşte bu ya umarım bunları hak eden biri çıkar ya karşına 😌
- +1 yıl
teşekkür ederim :) sende hakettiğin değeri görürsün umarım.
Soran+1 yılTeşekkürler 😌
- +1 yıl
:) ne zaman gideceksiniz?
Soran+1 yılHava şu an soğuk gibi ya 2hafta sonra falan hava güzel olursa tabi
- +1 yıl
Aa ben de sultangazide oturuyorum bu kadar olur
Soran+1 yıl😁. Karsilasmayalim
- +1 yıl
Daha çok varmış :) o zamana kadar ayrılırsınız belki :)
- +1 yıl
Olabilir dünya küçük 😀
- +1 yıl
Tam olarak hangi tarih gibi yapacaksiniz
- +1 yıl
Sevgilin de mi sultangazide
- +1 yıl
@meçhulbestekar başka birinin cevabından yaz , bana bildirim geliyor :)
Soran+1 yılBelli değil
Soran+1 yılZaten soğukluk var aramızda belki düzelir diye gidelim dedim ona ama ümidim yok
- +1 yıl
:) ne yapmaya karar verdin? pohaça mı kurabiye mi?
- +1 yıl
Kac aydır konusuyorsunuz
- +1 yıl
Soğukluk varsa ayrılırsınız siz o sürede bence :)
- +1 yıl
Felaket tellalı misin birader 😀 ayrılırlar ayrılmazlar sanane
Soran+1 yıl3 yıl
- +1 yıl
@meçhulbestekar Sen karışma. o bana pohaçalar börekler yapacak. çık aradan sen :)
- +1 yıl
Şu zirta poza cevap verme bacim hatta mümkünse engelle
- +1 yıl
ilişkinizin kullanım süresi dolmuş. bence de ayrılın en iyisi :)
Soran+1 yılValla o kadar şey yaptım onun için bu sefer de düzelmezse istediği yere gide bilir umurum da olmaz
- +1 yıl
burada yav sak çok heleki senin gibi ikilemde kızan kızlara karşı. Dikkatli ol derim. Tavsiye alacaksan kızlardan al
- +1 yıl
üzüldüm. şaka yapıyorum. inş. düzelirsiniz. mutlu olun. 3 yıl az değil. ama geri çek kendini. sen kadınsın. ilgi görmelisin.
Soran+1 yılTeşekkürler haklısın 😌
- +1 yıl
olumsuz düşünme :) iyi olursunuz inş.
Soran+1 yıl😊.
- +1 yıl
:) neden soğukluk oldu?
Soran+1 yılYok ya
- +1 yıl
Ne zaman piknik?
Soran+1 yılAyrıldım piknik falan yok
- +1 yıl
:) çok sevindim. bana yap o kurabiyeleri pohaçaları. seninle yapalım