Ben aşkın çok özel bir duygu olduğuna ve Allah'ın bunu herkese nasip etmediğine, nasip ederse de bir kez ettiğine inanıyorum.
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşkın hayatta bir kez mi gelip gelmediği konusu oldukça tartışmalıdır ve herkes için farklı deneyimler sunabilir. Bazı insanlar hayatlarında sadece bir kez büyük bir aşk yaşarken, diğerleri farklı zamanlarda birden fazla aşkı deneyimleyebilir. Aşk, kişinin yaşam tarzına, ilişkilerine ve tercihlerine bağlı olarak değişebilir. Aşkın gelip gelmediği konusu, aşkın tanımına ve nasıl değerlendirildiğine bağlıdır. Bazı insanlar "tek gerçek aşk" fikrini benimseyebilirken, diğerleri aşkı birden fazla şekilde deneyimleyebileceğine inanır. Her bireyin deneyimleri ve inançları farklı olabilir. Aşk, yaşamın farklı dönemlerinde farklı şekillerde ortaya çıkabilir. İlk aşk, uzun süreli bir ilişki, evlilik veya başka bir bağlantı şeklinde olabilir. Aşkın zamanlaması ve nasıl deneyimlendiği kişiden kişiye değişebilir. Önemli olan, aşkın sadece romantik ilişkilerde değil, aynı zamanda aile, arkadaşlık veya kendinize olan sevgi gibi diğer ilişkilerde de var olabileceğini hatırlamaktır. Her insanın aşk deneyimi farklıdır ve tek bir kural veya kural olmadığını unutmamak önemlidir.
Aşkı adet olarak görmen çok yanlış. Eğer adet olsaydı giderek büyümezdi. İnsanın kalbiyle alakalı bir şey ve evet Allah herkese nasip etmiyor, piyasada duygusuz insan çok:)
evet onuda ıskalarsın
teşekkür ederim
3 kere deniyor sınavlarım 3 kere 1. turdaki mucize ikinci de yok niyet yine aynı kuzen 3 oluyor ben haklarımı doldurmuşum bu yaşanılanlar ve yine mucize olmasın
Cevap
12Cevap
Bir insan çok bir kez aşık olabilir ya da hiç aşık olmayabilir..
Bir kez diyemem ama coookk nadir. Yaş ilerledikçe de iyice zorlaşan bişe
Bence insan çok kez aşık olduğunu sanarak ama bi kez tam anlamıyla aşık olur yanar
ask denilen duyguyu herkesin yasama sekli ve yogunlugu farklidir kimisi yalanci ask yasar gercek sanar ve zaten cogu hayal kirikligi ile bittigi icin o kisiler genelde aska kuserler
Herkesi sevebilirsin hoslanabilirsin ama ömrü hayatında sadece bir kere aşık olur insan çocukluk aşkı dışı da
Aşk sadece bir kez olur. Diğerleri de hevesten başka bir şey değildir kanımca.
Hayır neden bir gelsin birb çok kez de gelebilir bunun sınırı yoktur
5 kez falan aşık olan biliyorum. Kişiye göre değişir.
Hayır neden sadece 1 kez gelsin ki...
Doğru kişiler karşına çıktıkça aşk o zaman güzeldir...
Bir kere olur oburleri hoslanma sevmedir eger birden cok oldugunu dusunuyorsaniz daha olmamissiniz demektir
hayat devam diyor, aşk herzaman kapıyı çalar
Ben çok kez oluyorum sadece bir kere diyen yalan söylüyordur saplantıdır diyen
Allah aşk-ı zatı kendisine sana ise hayırlı bir eş nasip etsin zaten yaradanını seven seni daha çok sever seni hayatına kattığı için
Bende buna inanlardanım çok güzel bir duygu...
Aşk yoktur bence buna kanaat getirdim
Sana aşık olsam o zaman😋
Bence flörtlük daha çok mutlu ediyor insanı.
Hayır bir çok kez yaşanır belirli dönemlerde 🙄
Hayir 3 kere oldum olmam diyemem yasim 40
Ben hergun aşık oluyorum yalan o
harbisi 1 kere gelio ama
Hayirr
Hayır çok kez.
karşıma çıkan her kıza âşık oluyorum yokluktayım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?