Size ihtiyacım var, bu konu hakkında nedüşünüyorsunuz?

Arkadaşlar çok ilginç bir şey anlatıcam 😂ve sizin fikrinize ihtiyacım var.. Ben bir kuzenim var (olmaz olaydı) yıllar önce arkadaşım bana bu adam sana çok ilginç ilginç bakıyo demişti, bildiğimiz aranızda bir şey yok dini diye ağzımı yoklamıştı…. tabikide yok öyle bir şey , benim İçin olamazdı zaten… O günden sonra dikkat ettin bende cidden gizli gizli beni izlemeleri falan, gözümün içine bakıyo dik dik ….

mesele ne biliyormusunuz ailelerimiz arasında hep kavgalar var… aynı yerde mağazalarımız var 50 metre araları sadece …. Çalıştığım firmayı bağlattı, manyak gibi… Ama hala mağazadan çıktığımda kafamı döndüğümde gözümün içine bakıyo nefretle değil ama , bilmiyorum..

Sonra gitti bu evlendi yıllardır biliyordu herkes zaten annesinin gelin adayının kim olduğunu ama bildiğim kadarıyla bu istemiyormuş o kızı, ama birden düğünsüz falan evlendiğini duydum, mutlu oldum, ama dün yine karşıma çıktı hala aynı ….

Belki ben saçmalıyorum ki arkadaşım söylemese daha yıllar önce bana nasıl baktığını tınlamazsın bile 😂 ama o günden sonra dikkat etmeye başladım , ve cidden normal bakmıyo.

O kadar çok istiyorum ki yanlış düşünmeyi ama gerçekten emin olamıyorum, sora diyorum ki boş ver ya sanki ne olcak ama her baktığımda beni izlerken yakalıyorum , mesela ben birine baksam bana kafasını döndüğünde kafamı çeviririm ama o gözümün içine bakıyo , garip insan ya bu arada boğa burcu bunufa söyleyeyim belki işinize yarar, aranızda boğa erkeği varsa diye … (bende akrep)

düşüncenizi yazın iyi ya da kötü hiç fark etmez 💓💓💓

Size ihtiyacım var, bu konu hakkında nedüşünüyorsunuz?