Amacı ne bu adamın iki kişiyi idare etmek mi?

2 ay önce bir işe başladım. 2 vardiyalı çalışıyoruz. Diğer vardiyanın amiri o kadar çok uğraştı ki kendine aşık etmek için. Neler neler dedi uğraştı beni manipüle etti resmen ben de boşluktaydım kapıldım adama. Ben 19 yaşındayım o ise 31. Üstelik bu adamın 3-4 yıllık sevgilisi var ve aralarında yüzük takmışlar. Adam hep ondan hoşlandığım imalarında bulunuyordu ama başta hiç böyle bir şey yoktu sonradan yavaş yavaş duygularım oluştu. Bana neden peşimden geliyorsun hayırdır imalarında sonra bir soru soruyordum bunlar bahane hep diyordu. İşte benim sevgilim yokmuş nerden anladın dedim bakışlarından dedi egoist. Yani tabii böyle bir şey yok ama adam diye diye hoşlandım maalesef. Bana bir insan bence iki kişiyi sevebilir herkesin farklı bir artısı var sonuçta dedi. Yeni tanışmıştık bana prenses dedi şaşırdım açıkçası. Geçenlerde normal arkadaşça konuşacaktım napıyorsun müsait misin dedim evet dedi ama sonra pişman oldum yazdığıma görüldü attım konuşmadım bir şey mi oldu ne dicektin diye yazmaya başladı sonra üstüme gelmedi kolay gelsin dedi ben de iyi geceler yazdım adam mesajıma kalp attı ona ilanı aşk edeceğimi sandı. Beni çok kıskanıyor konuşmamı istemiyor bazı kişilerle. Beni kıskandırmaya çalışıyor ilgi istiyor soğuk davranınca neden böyle davranıyorsun diyor beni de tribe sokuyorsun diyor. Yakın olamıyorum ki adam sözlü sonuçta. Ama bir yanımda onu istiyor kafam çok karıştı. Aklımla kalbim arasındayım. Bu adamın derdi ne benimle sorsam mı acaba amacın ne diye?
Amacı ne bu adamın iki kişiyi idare etmek mi?