Lise 3'te sevgili olduk 8 yıl çıktık. Her neyse olmadı ayrıldık, o beni bıraktı. Ben onu çok seviyordum, ailemle tanıştırdım, yakın çevremin nişanına, düğününe götürdüm. Çok anılarımız vardı zaten çok zor atlattım bu süreci. Her neyse ben onu kafamda bitirdim, uzunca da bir süre geçti ama geçen yolda giderken bir baktım karşıdan geliyor çok da mutluydu hiç değişmemiş aynı ifade, yüz içim çok kötü oldu eve gittim hemen üstelik bir yere uğrayacaktım böyle anlatılmaz bir his oldu içimi böyle anlık yaktı gibi içime ağırlık çöktü eve gittim televizyon açıyorum balkona çıkıyorum hiç iyi gelmedi sonra uyuttum kendimi zorla. Niye böyle oldu ki gerçekten bitirdiğimi düşünüyorum ama resmen dizlerim titredi
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
8 yıl az bi süre değil. asla tamamen unutulmaz diye düşünüyorum. hayatına devam ediceksin. beklenmedik bi anda da çıktıysa karşına zaten doğal
Zaten biteli 3 4 yıl oldu ama adam akıllı bitireli belki son 1 yıldır. Hiç beklemediğim bir anda gördüm, o beni görmedi daha öncesinde de ayrıldıktan kısa bir süre sonra görmüştüm bana bakıp hemen gözünü çekmişti çok yabancı gibiydi o zaman çok fena olmuştum, o gün çok kötüydü bu sefer öyle olmadım ama dizlerim titredi içime bir şey oturdu modum düşti
Aklına eski anılarınız gelmistir normal bir durum 8 yıl az değil
Ama üstünden de geçti 3 4 yıl oldu biteli
Kac yasındasın ki
28 yakında 29 olacağım
Niye ayrıldınız barısın seviyosanız
Ben ayrılmadım o bıraktı, aldatma yoktu öyle kanlı bıçaklı ayrılmadık. Son zamanlarda biraz sıkıntılarımız vardı artık yapamadığını söyledi ve bitfi
Üzüldüm senin adına kötü olmus resmen onla buyumussun unutman zor olur hep aklında kalır
Maalesef ama atlatmak zorundaydım, 3 4 yıl oldu ayrılalı ama geçen görünce resmen dizlerim titredi niye böyle oluyor anlamıyorum aslında artık gerçekten istemiyorum ama hala içime oturuyor
Baska bırıyle sevgılı olmadın umarım
Hayır böyle bir adiliği birine yapamam kimse benim duygularından sorumlu değil kimseye bu acıyı yaşatamam, ah alamam
Vay be harıkasın cıdden
Değilmişim demek ki istemediler beni 😂 ah ulan ah, gerçekten nasıl sevmişim ki inan kimseye artık öyle hissedemiyorum çok zordu atmak içimden gece gece kusura bakma rahatsız ettiysem
Yok be abi ne rahatsız etmesi seven erkek gorunce şaşırıyorum inanamıyorum ya ndkdnd
Ya bak gerçekten şöyle söyleyeyim bir erkek sevdiğinde gerçekten tam seviyor yalan yok. Her erkeğin yapabileceği de bir şey değil çünkü bazılarının kafası üstte değil altta çalışıyor. İnan bak düzgün erkek var ama hep kalpleri kırılıyor veya şans verilmiyor. Bakma erkekler ya da kendi adıma diyeyim duygusaldır. Diyorum ya kaç zaman oldu içime oturuyor hala, başka birisine bir şey hissedemez oldum korkuyorum
Bilmiyom be abi o sevgide yalan geliyor artık
Olmadı zamana bırakacaksın bak benden git gide geçiyor bu işler, yaş geçiyor, hayata karşı ümit geçiyor. Kendisi zaten duyduğuma göre biriyle ciddi galiba ama ben öyle şeylerden de ümit kestim artık
Zamanda bir haltı cozmuyor 😂
Belki çözer ya 😂 elbet bir gün düzelir her şey, gönül susar hayat devam 😊😊
Keske cozse nerdee 😂
Bakalım belki bir ihtimal 😂 bir kız olarak kendi açınızdan yorum yapabilir misiniz? Böyle bir durum sizce de kötü değil mi neden bir anda soğumyştur ki ben hala bu kadar yıl geçse de çözemiyorum. Ciddi bir kavgamız olmadı son zamanda soğukluk başladı, daha da büyüdü kendi de büyüttü kaç kere kapısına gittim ama istemedi. Acaba dolduruldu mu
Şimdi abi şöyle diyeyim ben eski iliskimde terk edilmistim baya cabaladım barısmak icin suçumda yoktu yani ilk ay baya kotuydum aradım durdum hep sallamadı engelledi beni sonra 2 ay gecti kendi geldi onla konusurken yabancı biri gibi hissetmistim cok soguk geliyordu bana baska biri işte, demek istedigim ya uzecek kıracak seyler yapmıssın sogumus eğer yapmadım yok diyorsan da senden sıkılmıs sogumus insanoglu işte olur mu olur yani
Yapmadım, inan var ya gerçekten yapmadım kendimi aklamak adına demiyorum çok seviyordum, sakınıyordum hatta bak kaç yaşınında adamım bazen kendim yanında böyle küçük çocuk gibi tatlı şekilde utanıyordum. Kıyamıyordum ama dediğin gibi benden sıkıldı en çok da bu üzmüştür beni, hiçbir suç yokken
O yoksa kesin olan tek secenek sıkılmak maalesef uzucu bir durum bu
Neyse ne diyelim artık şu ankiyle mutlu olsun
Maalesef
🐶🐶
Köpeği mi olmuşuz kuki 😔😔🐶
Köpek olmak iyidir 🐶
Bence de 😂😂