Erkek arkadaşım bana siddt uyguladı lütfen bakar mısınız lütfen?

Sevgilimin evine gittik. Biraz zaman geçtikten sonra telefonla konuştuğunu gördüm tam konuşmasını bitirirken bı anda telefonu çaldı yani anliycaginiz erkek arkadaşım aslında bana yalan söyledi. Ve arama geçmişinde de bı arama gözükmüyordu. Bana annesinin aradığını ablasini almaya gidiceğini söyledi. Bende yalan söylüyorsun konuşmuyodun bile dedim. Yeminler etmeye başladı. Ve ben inanmadım. Bu sefer evin içinde deli gibi bağırmaya başladı bende ağzını kapadım. Daha da sinirlendi. Bende yakasıni tuttum kendine gel dedim. Ellerimi itti seni öldürürüm diye tehtih etmeye başladı. Bende daha çok sinirledim yakamı tutup beni itti. Sonra da bı anda yatağa itip. Yumruğunu kaldırıp burnunu kırayim mi demeye başladı. Bende çok korktum. Aglamayw başladım vurucak misjn yani bana dedim. Bı anda gözlerinin içindeki şeytan gitti döndü arkasını sigara içmem lazım benim dedi. Ben korkmaya başladım çünkü o an korku filmi sahnesi gibiydi burada anlattigimdan fazlası. Sonra az önce noldu ya niye böyle oldu dedi bı anda üstüme gelmeye başladı sakince bende daha çok geri gittim. Evden çıktık en son. Arkadaşları kapının onundeymis. Bende ona ne halt edersen et uzak dur benden dedim. Arkadaşlari kızı eve bırak demeye başladı o da peşimden motorla geldi. Bende git diyince arkadaşının birini arkasına aldı gülerek gittiler. Bana yazmış şimdi ben sana blöf yaptım gerçek vurmiycaktim. Bişi demiycek misin falan yazmış. Ama ben napicqm bilmiyorum çok seviyorum ama bu akşam çok korktum ben bu adamla evlilik hayali kuruyodum ama bu gidişle evlilik değil direk mezara gidicem...

Erkek arkadaşım bana siddt uyguladı lütfen bakar mısınız lütfen?