İki gündür bir kız arkadaşımla kavga ediyorum , sürekli yeni çıkmaya başladığım çocukla ilgili ileri geri konuşuyorlar en sonunda erkek arkadaşım bu kıza sinirlenip aradı ve kavga etti , bağırdı çağırdı kızın adı Ece gel yüzüme söyle yiyorsa falan dedi Ece’ye sonra buluştular tekme tokat kavga etmişler ve Ece (iri ve erkek gibi güçlü, kavgacı bir kızdır ) erkek arkadaşımı dövmüş erkek arkadaşımın çenesi morarmış ve telefonlarımı açmıyor kavga şöyle olmuş bu arada erkek arkadaşım Ece’nin üzerine yürümüş sen kimsin benimle ilgili yğrum yapıyorsun diye Ece yumruk atmış sonra erkek arkadaşımda atmış Ece yakasından tutmuş itmiş çelme takmış yere düşürmüş , yerde gözüne dirsek vs atmış sonra etraftakiler ayırmış
Güncellemeler
+1 yıl
Sizce ne yapabilirim bu durumda?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Peki nasıl bir görüş istiyorsun
Ne yapmalıyım sizce?
Kız neden ileri geri konuşuyor onu anlamadım olayı biraz daha açarsan
Ya bir yalan söylediğini söyledi bana ben de size ne falan dedim konu böyle uzadı gitti analayacağın sonra bana atar yapınca Ece erkek arkadaşımda ona atar yaptı sonra kavgaya tutuşmuşlar
Yani ece niye bu durumda neden kendini olayın içine bu kadar çok kaptiriyor sen size ne dediysen olay bitmiştir uzamasi çok saçma
Ya evet bir de önemli bir konu değil çocuk bir bölümü okumuş bir süre o işi yapmış sonra şimdi başka alanda yüksek yapıyor ve başka bir iş yapıyor bunu da bana kendi söyleyip gösteriyor yaptığı işleri Ece tutturdu bu çocuk o bölümü okumamış ben aynı işi yapıyorum arama yapıyorum çıkmıyor falan (açık anlatamıyorum tanıyan biri görür falan diye ) ben de sana ne öocuk zaten başka iş yapıyor şu an niye yalan söylesin ayrıca bir sebebi vardır yani çocukta bir tutarsızlık , kötülük yok diyorum takıldı bu öocuk yalancı diyor
Yani kim ne yapıyorsa yapsın sen sorun etmiyorsan kimse edemez sonuçta birlikte olan sensin kimse bir şey diyemez erkek arkadaşına zaman ver biraz toparlasin kendini yine konuşursunuz herkese de herşeyi ayrıntılı anlatma nazar değiyor sonra böyle çok karışırlar
Ya evet bir de yani çocuğun yalan söylemeye ihtiyacı yok , yalan bile olsa bir sebebi vardır çünkü önemi yok başka iş yapıyor şu an bunu da bana gösterdi diyorum takıldı
Allah askina yalan söyledi ya da söylemedi kime ne yalan söylüyorsa sana söylüyor o diğerleri karışıyor da onlar bilmiyor mu senin aklin var zaten kimse karismasin gece gece sinirlendim :/
Aynen katılıyorum kıskandı muhtemelen
Cidden insanların ağzı torba değil ki büzesin sende hayatına karismasina o kadar izin verme insanlarin sonra böyle zarar veriyorlar hayatınin içine ediyorlar
Küseriz zaten muhtemelen
Yani hayatına böyle müdahale edenleri direkt çıkar
Biz ne yapabiliriz?
Sizce bu durumda ne yapabilirim?
Bize ne bundan
Ayrıl kardeşim ,
Neden
Ayrılma o zaman
Niye yani anlasam bir
Anlamıyorsan sorun sendedir, banane senin ilişkinden
Kızdan dayak yediği için mi?
Kızla kavga etmeye gittiği için, kazanıp kaybetmesi fark etmez