Herkese Merhaba, Aslında uzun süredir aklımda acaba deyip bir kanıt olmadığı için sürekli içimde bir şüphe varken, bir gün teyzeme kalmaya gittiğimde hala evli 32 yaşında bir oğlu olan teyzemin telefonunda aile dostumuz olan evli çocuğu olmayan bir adam ile yazışmalarını gördüm. Aşkımlar sevgililer ve daha ileri düzeyde yazışmalarını okudum. Hatta benlm kalmam için gitme kal biraz daha derken o adama benlm için şükür gitti demeside ayrıca zoruma gitti. Kendi anneme babama abime ya da dayıma söyleyip ne yapmamız gerekir diye çok düşündüm ama bu açığa çıkarsa teyzem aile tarafından dışlanır ve kocası ayrılır kendinden. Kabul etmez iftira ediyorsunuz diye ekran görüntüsünü de aldım konuştuklarının ama bazen babane ne yaparsa yapsın diyorum bazende bu suça ortak olduğumu düşünüyorum. Karar veremedim. Ne yapmam gerekir bilemiyorum.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bak sen meseafeni koru teyzenle. Ve emin ol kocası yakalar onu canım biri değilse
Aslında doğru ama eşi çok iyi nihetli birisi anlıyacağını hiç sanmıyorum maalesef
E bırak kendi canım kalsın millet karısını inletsin. Bu iş başına kalır mesafeni koru sen
Doğru ama işte sindirmesi zor bir durum hiç aklıma bile gelmezdi çünkü teyzem öyle biri değil çocukluğundan beri çok sevdiğim biriydi ama bu durum gözümdeki değerini değiştirdi
Demeki kocası ona yetmiyormuş onu tatmin edemiyormus. Bak yasak olan şeylerde şehvet ve heycan var teyzen heycan arıyor belki.
Evet haklısın bir kere annem ile konuşmasına şahit oldum. Kocası için bıktım artık sürekli beni sinir ediyor zaten erkeklikte göremiyorum demişti.
Ee kocası karısını şeye doyuramiyorsa başkaları doyurur bu kadar basit yani. Sen olsan sende gözün dışarı kayar. Hele libidosu yüksekse kadının
Benim hiçbir zaman olmadı imkan geldiği halde ama bilmiyorum istek ve arzularını
Canım öyle diyorsun da demeki libidon düşük senin
:) olabilir
Sen evli misin
Hayır bekarım hiç evlilik nişan söz yapmadım
Yaş 38 mi
Benim 38 teyzem 55
Hmm olgun bir hatunsun libidon hiç mi yukselmiyor can. Teyzende istekli mis baya 😂
İş güç koşturmaca zaman yetmiyor bir şey yapmaya
Ya libidon yüksek se bir yolunu bulursun aslında. Olgun hatunlar daha seksi ve güzel olur bence senin peşinden de koşan çoktur da istekli olsan biraz her şey daha zevkli olurdu
burada konu ben değilim maalesef sadece işin içinden çıkamadığım için teyzem üzerinden konu açtım öyle bir durumum olsa ben kendim ile ilgili açardım
Bak aynı konu benim teyzemin başında da var herkes işine gücüne bakıyor ne yaparsan yap suçlu sen olursun mesafeni koru yeter yani İnanki iftiracı biri olur çıkarsın öyle bir kadın kendini herturlu haklı çıkarır
Haklısın hiç böyle düşünmedim ama ben kanıtlamak için ekran görüntüsü aldım hep
Emin ol kimse inanmak istemez sana çünkü kardeşi ablası annesi vb böyle bir kadına orr. sspu diyeceğine sana yalancı demeyi tercij ederler
Sen kötü olursun. Bırak ne halleri varsa görsün.
Teşekkür ederim
Senin için söylediklerini de unutma. Sende bundan sonra ona göre davran
Onu Hayatım boyunca hiç unutmayacağım
Sanane milletin özel hayatından :D
Herkesin özel hayatı ama yüze baktığım teyzeme konduramuyorum
O öyle tercih etmiş boş ver :D
arada sen kotu olursun
Sen karışma suçlu sen olursun
Bi sure uzaklaş yok kafayı yersin
Bir süre öyle yapmayı düşünüyorum bende
bunu bilmek çok ağır. ama şunu unutma hiçbir şey gizli kalmıyor. o su an zaten bunu yapıyorsa kendini kaybetmiş demektir. yakında görürler. benim kendi kuzenim 15 yaşında annesinin bu olayını ortaya çıkardı susmadı. sana da sus diyemem içinde patlamasın ama uzaktan şimdilik izle göreceksin çıkacak ortaya
Haklısın
aralarında yakınlaşma olmuşmu en özel enydi
Özel olarak olarak anlıyacağınız ne varsa yaşanmış
cıplak foto atmısmı. teyzen kapalımı acık mı
Açık birisi ama teşhirci değil yok foto değil yazışma vardı
ateşli bi kadın glba ama demı seks seven
Biliyorum neyi nasıl sever ama öyle tarzı olacağı aklıma gelmezdi dik sağlam bir duruşu var kimseye kendini yaklaşmasını izin vermez bir izlenimi vardı benlm için
fiziği nasl peki
Zayıf 55 kilo sanki 165 boyunda bir kadın
goguslerıde ufak glba
Galiba görmediğim için bilmiyorum nasıl
msjda neler demıs sexe dair
Ayrıntı vermek istemiyorum ama her şey var
özelde desen bari
Özel
msjda yani