Çocukla 1 aydır konuşuyoruz. Aramız çok iyi aynı şeylerden hoşlanıyoruz falan ama çocuk bana dokunmadan duramıyor. Sarılmalar, el ele tutuşmalar öpmeler falan. En sonunda beni üç kez ısırdı. Sizce bu çocuktan olur mu? Bir de asosyal bir çocuk falan da değil. Tam tersi çok arkadaşı ve "kız arkadaşı" var.
Güncellemeler
+1 yıl
Bir de sürekli sokakta ben Adanalıyım diyip duruyor
First date'e çıktığım çocuk beni ısırdı. Sizce bu flört ilişkisinden bir şey çıkar mı?
Ben normalde bana temas edilmesinden hiç hoşlanmam ama ona katlanıyorum ama ısırması cidden benim için daha da kötü böyle yanağımı tükürüklü bırakıyor falan
Cevap sahibi
+1 yıl
Aynen saçma o. Erkekler temas seviyor. Özellikle arkadan sarılma falan hepsinde var. Ona pek yapacak bişey yok ama bu çekilmez
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
bir ay öncesine kadar ikimiz de konuşuyoduk alisa fkakdkaldl iyi olmuş ısırdığı
Bir aydan fazla oldu ya
meğer ne tavizler vermişsin öyle ya aixçzçfşsk
Benimle konuşmak istemediğini söyleyen sendin hatırlarsan
iyi değilim diyen birinin hayatından çıkar mısın hep
Olay öyle olmadı
Konuşmak istemiyorum dedin
ya niye kasıyosun ki gidip okuyabilirsin mesajları fkskdkks ben ne dediğimin farkındayım
Neyse şu şarkıyı dinle zaten sevgilimle de ayrıldık https://youtu.be/P39hce9IMiw
bir kac ay önce first datee cıktıgım cocugu anlatmissin resmen 9V7YA7YVA79YVYVA7I9YVQV9IYQBIYQĞIHBIĞQHB
Ay başlığa çok güldüm ya ahahahahha
Allah yardımcın olsun , i t köpekle ugrasiyon
Yoo nolucak birak isirsin
Yapma diyorum sürekli ısırıyor
First date ne qwe burası amerikamı
Bir posta güldüm, hakkını helal et knk
Ablacım azıcık deli olabilir mi bu arkadaş?
Belki de fetöcü 😂😂😂
bi dahakine yer
Çıkacağını sanmam
Isırdı derken
Bildiğin ısırmaktan bahsediyorum
Maşallah, kudurmuş adam 😂😂😂
Yanağımı tam üç kere ısırdı
Başka yeri?
Kolumu da ısıracaktı da son saniyede çektim
Niye o noktaya geldi ki
Bilmiyorum ama yapma dememe rağmen ısırıyor. Beni ısırdın diyince de evet eğlenceliydi diyor.
🙈🙈yuh ya, nerden buldun ki bu tipi
Arkadaşımın yakın bir arkadaşı
Ya şimdi temas hepsinde var, ama bu ısırma falan biraz abartı
Ben normalde bana temas edilmesinden hiç hoşlanmam ama ona katlanıyorum ama ısırması cidden benim için daha da kötü böyle yanağımı tükürüklü bırakıyor falan
Aynen saçma o. Erkekler temas seviyor. Özellikle arkadan sarılma falan hepsinde var. Ona pek yapacak bişey yok ama bu çekilmez
Ne yapmamı önerirsin
Bence yol ver
Kuduz kaparsn
Bu çocuk sapık kanka