"İlk kez böyle hissediyorum" diyen erkeğe asla inanmıyoruz.
Gelen cevaplara bakıldığında ortaya bu cümlenin yalandan ibaret olduğu ortaya çıkıyor. En çok bu cümle yazıldı. 💅
Erkeklerin meşhur yalanını dökelim ortaya kızlar 💅
"Seni canımdan çok seviyorum"
"Yoğunum, ilgisizlikle ne alakası var"
"Senden başkasını sevemem"
"Bir tek seni sevdim"
"Ayrıldıktan sonra bir kızla bile konusmadım arkadas bile olmadım" (Kızlar bu tamamen yalan, sonradan ortaya çıkıyor konustukları kızlar)
"Exlerimden hep ben ayrıldım" (Halbuki kızlar ayrılmıstır gururuna yediremez)
"O kız çok peşimden koştu ben yüz vermedim" (Aslında tam tersi olmuştur)
"O kız O*rospunun teki herkesle konusuyor benle de bir şeyler yaşadı" (Bu durumda erkek kişi kızdan hoşlanmış kız ise reddetmiş)
"Annemle tanıştırdığım ilk kızsın" ( sonradan yalanları ortaya çıkıyor)
"Ben kimseye ailemi anlatmadım"
"Bende yerin çok ayrı sana her zaman değer vericem asla unutmam unutamam" (Dedi ve umrunda bile olmadım)
"Senden sonrası yok benim için bir daha sevemem yapamam. Bir daha bir kızı hayatıma almam dokunamam. Ömrüm boyunca asla biriyle konusmicam evlenmicem de" ( dedi ve 1 ay sonra arkadaşım dediği kızla sev oldu)
"O kız benim arkadaşım" (Eski sevgilisi çıktı)
"Ortamcı biri değilim kızlarla da işim olmaz benim samimi olmam sevmem"
"Ben hiç bir kızın peşinden koşmadım hep onlar benim peşimden koştu"
Aga beee 🚬
Aşık oldum diyorum... sen başkasını bunları İlk Defa hissediyorum.. benim için çok önemlisin.. çok yogunum.. mesaj görmemişim , uyuya kalmışım seni seviyorum.. seni asla bırakmam..
Genelde aşırı yemin eden ya da gerçekten kelimesini kullanan veya İnan ki sözcüğünü çok sık telafuz eden erkekler diğer erkeklere nazaran biraz daha yalanlar söyleyebilmektedir. Ama herşe'den önce unutmayın yaşı, reng'i veya konumu ne olursa olsun yalan söylemek konuma mevkii'ye veya sıfata bakmadan eylem'e dönüşüyorsa bilinmelidir ki. Yalan söylemek bir nevi kişinin kendini savunma taktidir. Psikoloji'de yalan konuşmak genelde mecbur kalındığı için gerçekleştirilen bir eylemdir. Bu yüzden yalan söyleyen kişi veya kişiler de yalan söyledikleri kişilere aslın'da kendinisi savunan kişilerdir. Bir nevi etkiye tepki meselesi. Ama vicdan dediğimiz olgu ve oturmuş kavram temeli olan kim olursa olsun bir insanın herzaman gerçekleri söylemek kadar o insana yakışan başka bir yetenek veya kabiliyet yoktur. Herkese hayırlı günler. Sağlıkla kalın sağlıklı kalın... 🙏🏻 🙏🏻 🙏🏻
Seni seviyorum cümleleri yalandır kadınlarında aynı zaten. yani bu zamanda kimseye güven olmuyor ama bir kişi zaten karşı cinsi etkilemek için olmadığı biri gibi olur
Cevap
46Cevap
İlk defa böyle hissediyorum..
Sen başkasın...
Çok yoğunum...
Arkadaşlarla maça gidiyoruz...
O kız sadece arkadaşım, kız kardeşim gibi...
İkinci şansı sadece sana veriyorum başkasına hiç vermedim...
Seni seviyorum...
Senden asla ayrılmam...
Bunların hiçbiri yalan değil.
Masa gidiyoruz gol atar yalanlarda
@Niaqara11 şükür benim çevremde bunlardan yok genel erkek yalanları bunlar
Sensiz nefes alamam (niye knk burnun mu yok?)
Seni seviyorum (yav he he)
Bu hisleri ilk defa yaşıyorum (aynen knk ben de)
Senin üstüne gül koklamam (ne koklarsın karanfil falan mı?)
Karımdan ayrılacağım seninle evleneceğim (kesin sevişirken söylüyorsundur knk)
😂😂😂💅
😂😂🤣🤣🤣
"Gerçekten böyle mi düşünüyorsun" diye başlayan her cümle yalanın başıdır.
+ 1 verdim ama +1000'lik cevap 💅
Benim ol başka bişey istemem. kıyamam o gözler ağlamasın. herkesi senin için silerim . benim ol elini soğuktan sıcağa deydirmem. senden öncesi yalanmış. bana ait ol söz alıcam seni gibi kendi söylediklerine bile inanmadıkları palavralar komiksi böyle uzar gider
Benim olsan ne olur olmasan ne olur yani hani o anlamda şey düşünmedi Ama gerçekten bazı kadınlara kıyamaz erkek be öpmeye kıyamaz yani
Oha be
Valla kıydığını sanır kendine yapar kuş beyinli
@neyapsammmki ne dedim anlatamadım. Bazı erkekler kıyamaz o cana. bazilari da canidir
Benim anlamadım. Erkek kere yapmış okdufunuz bu saldırının amacı tam olarak nedir?
İnsan olarak kullanılabilecek bütün his ve güzel kelimeleiri anlamlarıyla birlikte yok ettiniz.
Şimdi sizi kim niye sevsin neden eğer versin. Kullqnicqgi kelimeler boşuna ise.
Neden size nefesini sarf etsin?
Hadi buyrun hanımlar.
Kanka sen kimden yanasın kirli çamaşırlarımızı neden döküyosum
Feminist bir insanım 💅
Taktik mi? Güleyim bari...
Ben gayim pardondaa kadınlara karşı hiçbir ilgim yok, bende kadın gibi hissediyorum zaten. Bunu açıklamak zorunda değilim ama öyle bir şey düşünmüşsün ki ben gayim diye açıklama yaptırmak zorunda bıraktın.
İyi günler...
Erkeklerin yorumunu tek tek okuduktan sonra erkeklerin tümünü kafamdan sildim. İyi ki okumuşum
O zaman iyi böyle bir paylaşım yapmış mıyım 😌
İyi ki *
İyi ki yapmışsınız. Teşekkür ediyorum 🙏🏻
Ben teşekkür ederim. Keşke güveninize zarar vermeyen görüşler gelseydi ama gerçekler işte..
Maalesef... 🤍
La bunların hepsi yalansa gerçek hangisi
e sevmiyor, işi yok, aldatıyor , bissürü dal gül koklamış , neden hâlâ orada duruyorsunuz bunca yalan ihtiyaç duyuyorsunuz... midem bulandı gelde güven 😏
Hepsi söylenmiş bana bir şey kalmadı seni seviyorum sen benim için özelsin ben zaten evlenilecek kız arıyorum ben kıskanç biri değilim geri kafalı değilim çok var da söylenmiştir çoğu
"Seni ömrümün sonuna kadar seveceğim" diyen insanların ömrü sanırım kelebek ömrü.
Seni ilk gördüğümde çok etkilendim, bugün çok farklı görünüyorsun , daha önce hiç böyle aşık olmamıştım, sana kıyamam, hep yanında olucağım vs.
Çok çok yalan
Ne alakası varla başlayan her hangi bir cümlesi..
Sen kafanda kurmuşsun kızım diyip peki ve tamamla kestirip atılan her hangi bir cümlesi.. Dümen sporsunuz
Bekarım, senin gibi kimseyi sevmedim, seni ilk günkü gibi seviyorum, sadece seni seviyorum başka bir şeyin önemi yok, en çok gözlerini begeniyorum... Yazmamı isterseniz devam ederim.
Sorun sende değil ya anlamıyor musun? Benim ailevi problemlerim var. Evdeki herkesle tartışıyorum. Sen benden daha iyilerini hak ediyorsun. Ayrılmamız daha doğru olur.
Anlamıyorum bir kıza neden yalan söylenir ki? Ondan baskası mı yok ondan mı korkuyorsunuz yani yalan ihtiyactır ee sevgilin var daha ne ihtiyacın olucak niye yalan dersin?
Abi bile erkeklerden bıkmış ejdkkdkrksksksks
askim o kız benim mahalleden arkadaşım
ben bu gun arkadasimda kalcam
seni seviyorum asla bırakmicam
ailem kiziyor ozur dilerim
ilkim sensin
hayatimda hiç sevgilim olmadı
Sacmalama nerden çıkardın
askim ben yemek yicem
ozur dilerim telefonum bozuktu yazamadım
askim ben yorgunum sonra konuşuruz
askim internetim gitti
askim ders calisiyorum musait degilim
Erkek veya kadınların yalanı, en kısa yoldan vücut dilinden ve ses tonundan (Sakince söylenen söz, heyecanlı veya öfkeyle söylenen söz) anlaşılır.
Habgi ses tonunda yalanci oluyor?
Sen farklısın, seni düşünüyorum, o kızla aramda bir şey olmadı... Geç bu işleri geç.
Sen farklısın, ilk defa böyle hissediyorum :D
Yemin ederim tebrikler yaşadım
@defne8362d Hepsi böyle zaten :D
Kanlı seni ekledim bana selam yazarmisin😅 aslında danisacagim bir konum var
İlk defa böyle hissediyorum, rüyamda seni gördüm, seni hiç üzmeyeceğim
Delikanli adam yalan soylemez.
Ilk defa boyle hissediyorum.
Ne alakası var
Saçmalama
Daha da sıralayabilirizz
"O kız kardeşim benim 5 senelik. Senin hiç böyle arkadaşın oldu mu? Malum sen karşı cins arkadaşlarınla sevgili oluyorsun..
Olur mu öyle şey hayatım en güzeli sensin, senden başkasına bakar miyim?
Aaa ben öyle mi dedim?
Vay arkadaş! Yorumlara bakıyorum da neler yaşamışsınız öyle dürüstlük kavramı gerçekten hiç uğramamış sizin oralara
Seni bırakmayacağım
Bana kendini bırak
İşim vardı yeni gördüm mesajını
Özellikle bana kendini bırak diyo yaa offf kontrol edebilmek için yapiolar
Yalancı yalan söyleyemeyen kişiye denir. Yani yakalandıysa bizden değildir tanımıyoruz kendisini.
"Saçmalama o kız kankamın eski sevgilisi." (Yaşandı.)
Ben dahil, bakarız diyince,, bakanı görmedim..
Sadece film izleyeceğiz
Cevaplarda bunu görmedim bak aslında bu en meşhur olanı 😂
Daha once hic boyle hissetmedim, bana inanmiyor musun, o kiz sadece arkadasim falan filan
ilk defa böyle hissediyorum ve seni asla bırakmayacağım
Beş dakikaya oradayım , abartma yaa arkadaşım 🤣🤣🤣
Sen kafanda kurmuşsun bi kere kızım ben ne anlatsam boş ki
Sen ilkimsin diyorsa yalan olma ihtimali çok yüksek
kızların cevaplara yalan diye yazdığı herşeyi yalan olmadan söylüyordum 🙁
Evli adamlar karısıyla iyi anlaşamsdıklarını söylüyor diye duymuştım yalann
5 dakikaya gekiyom ama kadinda soler bu yalani
Ben dediysem yaparım benden duyduysan olmuş bil 🙄
Sen daha iyilerine layiksin, ailevi sıkıntılarım var...
Eski bi tanıdık görünce hemen sarmaş dolaş olup yakında buluşalım demek 😄
En çok kullandıkları sen çok farklısın diğerleri gibi değilsin veeeeeeee tabiki seni seviyorum
Gece aniden gelen seni seviyorum mesaji
İlk defa başıma geldi, normalde çok uzun sürer.
Kac dk olmasi lazim😂
ne alakası var?
yalanını yakalayınca öyle derler
Aşkım sen ilksin dümen
Kızlarla hiç isim yok, kız mız umrumda değil
Yalan söylememi gerektirecek bir şey yok Allahtan başka kimseden korkmam. Hata yapmışsamda söylerim kavga mı ayrılık mı ne olursa olur herkesin keyfi bilir.
"Valla yemin ederim, senden başka hiç kimseyle konuşmuyorum"
•Sen çok farklısın
•Keşke daha önceden tanışsaydık
•Seni seviyorum
•ilkimsin
•ben asla aldatmam
Sen farklısın
-farklı olmak iyi birşeymi
Ya sen iyi anlamda farklısın yani :D
Ulan hahaha
Mesele karakter meselesi arkadaşlar boş boş sorular sormayın.
Peki
"ben diğer erkekler gibi değilim"
Ama bazılarımız gerçekten öyle
bazılarımız gerçekten değiliz ablam.
Iste bu cevap 👏
Sadece gerçeği söyleyin yeter çok rahat yaşarsınız gerçekten 😊
Valla kartlarını açık oynayıp birde karakterin var ise zaten yalanla işin yok
Şeftali sevmiyorum diyen erkek yoktur. Ben çok severim, en sulusundan..
Tanıdık birini gördüğünde bi ara görüşelim bsyler yapalım diyip. Hiç görüşmemek.
Sen farklısın dksksjsj
daha önce hiç böyle hissetmemiştim
Sensiz yaşayamam.
Klasik olmayan yalanlarımız çoktur asıl 😂
Tehlikeli erkek... 😂
Sen ilksin ya da sen farklısın laflarını kimse kullanmıyot artık
Hemcinslerini daha fazla deşifre etme bence 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?