İhanete uğruyor olabilir miyim? Yakın arkadaşım ve erkek arkadaşım sizce beraber olabilir mi lütfen bakın okuyun yorum yapın?

Konu uzun biraz, lütfen hepsini okuyun yardımınıza ihtiyacım var.
Benim flört ettiğim bir erkek vardı biz 8 senedir tanışıyorduk arkadaştık ama sıkı fıkıda değildik klasik üniversiteden bölümden arkadaş işte. Onun ilk adımı atması ile flörtleşmeye başladık durum kısaca bu. Oldukça kibar ilgili falandı.

Birde yakın bir kız arkadaşım var, canciğer dost değil ama beraber vakit geçirdiğim biriyidi 9 senedir tanıyorum.

Bu kız ile erkek , kızın ortak arkadaşı vasıtası ile birbirlerini tanıyorlarmış seneler önceden biliyordum bunu. Biz bu erkekle flörtleşirken bu kıza bahsettim, normalde pek ilgili biri değildi ama baya ilgilendi, hep sordu napıyorsunuz buluşucakmısın vs diye

Sonra ben ailemin yanına fethiyeye döndüm. Orada kalıyordum bu erkek yazdı oraya geliyorum otel buldum diye. Baya sevindim tabi. Ve bu kızda bir kaç gün içinde mesaj attı oraya gelicem vs yazdı ki 9 senedir bir kez olsun demedi bunu.

Sonra kız gelmedi tabi, bu erkekte gelmedi, hatta benimle olan tüm iletişimini kesti.
Ne oldugunu anlayamadım bile baktım sevgilisi vs yok yani neden böyle yaptı dedim. Aradan 8 ay geçti.

Bu kızda bana soğuk bayadır. Kızın 4 senelik ciddi ilişkisi vardı. geçen hafta bitirdiler.

Arkadaşlarım ablam vs diyor ki kızın seninkinde gözü varmış. ya da senin hakkında bir şey dedi falan sizce baya arada kaldım ne düşünüyorsunuz

İhanete uğruyor olabilir miyim? Yakın arkadaşım ve erkek arkadaşım sizce beraber olabilir mi lütfen bakın okuyun yorum yapın?