aslinda gayet iyiydim:D acaba egosunu tatmin etmek için mi diyor. Ilkim olmak iyi mi hissettiriyor
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Herkeste iyi hissettir bu 😉😂 iyi yapmışsın bence daha neler öğretecek sana
Hahahah ilki olmak mi? Kendisinin 5 sene once 6 senelik ilişkisi olmus. Cinsellik opusme tek o kizda yasamks. Ondan mi tecrubesis
Bence detaylar önemli takip edin sonra silersiniz zaten
Hayır ya bir Allah'ın kulu da anlamamış. İlk defa öpüştüğün belli derken dalga geçmiş yani anlamış önceden öpüştüğünü
Ya nee alaka ama olabilir ya düşünmedim bunu. Nerden anladin ki felan dedim . Yuzu düştü çocuğun. Yani ilk kez opustugumu nasil anladin dedim... anlarim ben dedi.
Yani cidden ilk kez sanio
ilkin olduğunu düşünmesi kendini iyi hissettiriyor bozma aynen devam et. garibim bilse ne dil oyunları biliyor bu kız 😀
Hahahshshhs :D baya kişi ile öpüştüm yok bitiriyorsun beni diyor. 30 yasinda. Bende 27 . Hayatina 1 kisi girmis cinselik felan onla yasamis 6 senelik iliskisinde.. 5 senedir kimse yok hayatında. Acaba tek bir kisi ile taddigi icin mi tecrübesiz sizce? Anlamış olmasi lazımdı öpmemden. Ama ilk öpücüğün oldugu belli diyip gülüyor
ya adam bu konuda saf ama bir şey bildiğini zanneder boş ver sen yine bilmiyormuş gibi yap aslında cinsellikle alakalı da bir şey bilmediğine eminim dediğim gibi sen o konuda da hiçbir şey bilme 😀😀
masumları oynayacaksın buna mecbursun 🤷♂️
Ya 2 sene hergun cinsellik yasadim diyor eski sevgilisi ile. Başkada olmamis. 5 senedir de yok. Evlenmek istiyor benle. Evet bakireyim ama her haltı yedin
Bunu bilmiyor demedim. Ama kendini cinsellik uzmani saniyor
onu diyorum ya bir şey bilmediği halde bir şey bildiğini sananlardan sen de için için gülüyorsun tabii buna.. evleneceksen dediğim gibi masumları oynayacaksın o işe sıra gelince de bilmiyormuş gibi yapacaksın hünerlerini gösterecek gösterirken gülersin tabii içinden kahkaha atarsın 😀😀😀
Vallahi şanslı adammış çok kafa bir kızsın.😂😂 İnşallah bu yönünü keşfetmiştir en azından
Hwhwhsshs evet bende kahkaha atıyorum. Ama bi yandan da ezik gibi hissediyorum :D zor tutuyorum dememek için 😄 yani 1 kizla beraber olunca exper oluyor erkekler oyle mi D
experi bırak kompetan o da olurlar 😀 hatta ordinaryus.. sen bir de sana şöyle yapacaksın böyle yapacaksın diye yön vermeye çalışırsan sen seyret o zaman için için gülmekten karnın yırtılır
🤫🤫🤫 aman aramızda 🙂
Evet yaa sinir oluyor ben biliyorum hayatım bana yon verme diyor :R
Baya agriyor :D ajhshdhebe öpüşürken zor duruyorum tecrübesiz olmaya calsiiyorum
Dilini soktu diye tecrubeliymis :D
hhhjaahahah😂😂😂 çok fenasın varya, çok fırlamasın😂😂😂
karnım ağrıdı gülmekten
bilse bukalemun halt etmiş yanında 🤣🤣
gizliden çıkcam, yazarsın d meeden bana , noolur😀😀
Kimsenin ilki olamioz millet yol geçen hanı * bune ya
Acemiliğin ortaya çıkmış
Hahahshshhs baya kişi ile öpüştüm yok bitiriyorsun beni diyor. 30 yasinda. Bende 27 . Hayatina 1 kisi girmis cinselik felan onla yasamis 6 senelik iliskisinde.. 5 senedir kimse yok hayatında. Acaba tek bir kisi ile taddigi icin mi tecrübesiz sizce? Anlamış olmasi lazımdı öpmemden. Ama ilk öpücüğün oldugu belli diyip gülüyor..
Garibim yaa anlamıyor demek ki
1 kişiyle tecrübesi var. 6 senelik ilişkisi oldu eskiden. Ama ben demedim :D
Aşkım vallaha ilkimsin dersin😃🙂
Hahha oyle bilio
Görünce filan şaşır ilk defa gördüm ne kadar farkliymis filan😂😂
Sey bakireyim ama her haltı yaptim. Guzel kizim flortum coktu. Ama sevisme de yaşamadım dedim. Bakireyim sonucta anlayamaz. O hayatin1 kizla beraber olmus exper mi oluyor :D herseyi biliyorum ben felan diye hava atiyor
Yani davulun derisi patlamadi ama tokmagin da değmediği yer kalmadi😂😂
tecrübesiz anlamamıştır
30 yasinda 6 senelik sevgilisi olmuş geçmişte. Onla yaşamışlar. 1 kişiyle tecrübesi var yani
bilemiyorumm
Yumurtalı soğan yesen bide offf 💯
tevrubelımısındır
Hahahshshhs baya kişi ile öpüştüm yok bitiriyorsun beni diyor. 30 yasinda. Bende 27 . Hayatina 1 kisi girmis cinselik felan onla yasamis 6 senelik iliskisinde.. 5 senedir kimse yok hayatında. Acaba tek bir kisi ile taddigi icin mi tecrübesiz sizce? Anlamış olmasi lazımdı öpmemden. Ama ilk öpücüğün oldugu belli diyip gülüyor
ne kadar uzun suruyor, opusmen
dılı kullanırmısın
Derler
Çocuk işte
30 yasinda :D
Daha ince 6 senelik iiskisinde yasamis cnslk ama
Tamam farkeder mi hareketleri olgun değil
Öpüşme zevklimi