Baş harfi lazım değil o kişi benim ahshsjshs Bu adamın sesi ciddi bir boyut değil mi ama? 😄 Çok iyiiii...⚡️
"Hiç pişman değilim senin olmaktan. Hiç pişman değilim beni kırmandan. Bir an bıkmadım savaşmaktan, her an gideceksin sanmaktan." 🎶
Baş harfi lazım değil o kişi benim ahshsjshs Bu adamın sesi ciddi bir boyut değil mi ama? 😄 Çok iyiiii...⚡️
"Hiç pişman değilim senin olmaktan. Hiç pişman değilim beni kırmandan. Bir an bıkmadım savaşmaktan, her an gideceksin sanmaktan." 🎶
Yapma be tırtıl djdjd Oda arkadaşım bu şarkıya sardı günlerdir gözümü açıyorum "hiç pişman değilim senin olmaktan "diyor kapatıyorum "hiç pişman değilim beni kırmandan diyor " kddkdk Şarkıyı seviceğim varsa bile sevemiyorum artık o derece yani
Yaaa ajahshshs oda arkadaşına saygılar 😂
Çok fazla şarkısını bilmiyorum sanırım bildiğim tek şarkısı “al sevgilim kır kalbimii” onu da seviyorum bir kere dinleyince sürekli insanın kafasında tekrar edip duruyor. Gece gece semicenk dinleyen insan da semicenki seviyor demektir benim için başka bir yorumda bulunmam 😂
Ayyy evet o şarkısı da mükemmel ajsjsjs dur ona sarayım 😂
Sana yazdım diye sabahtan beri kafamda o çalıyor ahsjs
İşte ben etkisi işte Semicenkkk ajsjsjd
Ahsjsj eve gidince hemen dinlicem
Teşekkür ederim ☺️
music.youtube.com/watch
Rica ederimm 😂
Derdim çoktur hangisine yanayım diyor sanki
Cevap
7Cevap
Yani ben dinlediği şarkılara göre değerlendirmezdim. belki de seviyordur ayda canı öyle istemiştir ya da mutsuz da olabilir.
Günaydın çiçeğim 🌺
Teşekkür ederim 🙏 sayende akşama kadar mırldanacağım yeni şarkı buldum..😺
Saygım var zevkine ama hiç güzel değil
Dediğim gibi saygım sonsuz 😊
Bu arada benden sana gelene karşılık verir misin lütfen 😊 şimdiden teşekkürler 😎👍..
Ahahah günaydın güzellik 💙
Dile takılıyor ve gitmiyor haberin olaaa 😂
Hiç dinlemediğim birisi. Şimdi açıp dinledim fena değil ama benlik de değil :)
😂😂 olabilir tabii
Bu adamın sesinde ne varmış diye bir bakayım dedim 5 sn de kulağım kanadı djdmfj
5 saniyede şarkıya girmiyor 😃
Sardırma özelliği yok mu sende jdjd
Her saniyesi kıymetli ve güzel. 😃
ben günlerdir o şarkıya sardım ya 😂 şuanda onu dinliyorum
Ciddi bağımlılık yapıyor ama ya 😂😂😂
Bayılırım bu adamın şarkılarına hatta şu an masal gibi parçasını dinliyorum her parçası ayrı bir güzel
yani melankoliye bağlamış falan olabilir hoşuna gidiyor olabilir
çok da bir şey aramamak lazım :D
Olmayan aşk acısını çekme özlemi derim.
Olmayan acıyı da çektirir bir nebze evet. 😃
Baya iyi...
Kötü tek bir şarkısı yok.👌
Adamın her şarkısı mükemmel
Kesinlikle. 👍
Aynen 👍
Dertliyiz ağam desene aşk acısı mı beee
Ahahah dert olmasa olmaz ajsjshs 😂
semicenk dinleyen kız benim ruhuma hitap etmiyor ya