Gece düşünmeleri, sizin görüşünüz nedir?

İnsanları garipsediğiniz oluyor mu? Kimse olağan olanı sorgulamıyor, ne dayatılıyorsa onu yapıyor. Bu üzücü. Mesela bir adam veya kadın düşünün sabah para, akşam para, gece para, kuşluk vakti para 😹 yahu bunların her birinin eline verin 20.000 yine yetmiyor derler. Ha birde hayatın tek anlamı sizce finolar gibi makyaj yapmak mı ya da o herkesin ellerinde olmasını istediği telefonu almak mı? Okey problemin çözülecekse git bir işe köpeklik yap al telefonunu. Birde üstüne canım gibi öde. Tebrikler artık insan zekasından üstün olmayan ama po** açabilen ve İnstagramda görebileceğiniz anlamsız lüks hayatları size sunan şahane bir telefonunuz var. Artık özene özene öyle noktaya gelmişler ki, insanlar bu zamana harcadığı mesaiyi bir sanata ayırsalar, kendini sevecekler zaten. Bazı kızlardan örnek vereyim, fondöten sürücek basit bir şey mesela. Ama artık o reklamlara, o YouTuberların önerilerinden ondan şundan gördüğünden öyle bi beyin amcklmsı geçirmiş ki güzel olmak için basit fondöteni sürmeden önce bile kırk türlü ürün sürüyor. Onun üstüne o bu şu yetmedi onu şuna şunu şuna sür tamam az ve öz yap bitsin hiç bitmiyor, sonu yok. E bunun giyimi e bunun saçı, ayakkabısı tırnağı yahu bırak eziyet etme bacım. Çıkar tırnağı at perukları tatatata işte sensin o kendinle tanış bence artık. Erkeklerde keza aynısı gibi geliyor diğer dünyada önemsiz şeylere aşırı düşkünü, para, araba. Arabayı kadın gibi görenler ayrı bir komedi ama ne yazık ki doğru. Ülkenin yarısı para kanserleriyle dolmuş. Doğru düzgün muhabbet edebileceğin insan kalmamış. Yahu birinin ağzından başka bir konu duymak istiyorum lan bi şey be bi şey. Bir hobi, okuduğu bir kitap falan. Birini olduğu haliyle tanımak istiyorum. Utangaç yüzü kızaran insan görmek istiyorum. Ama bu ülkede o insanı bulmak zor. Bir şarkı sözü; İçinde bok taşır bu insan, söyle, bu kibir kime? 😊😊

Gece düşünmeleri, sizin görüşünüz nedir?