Ya ister istemez insan yanına yakışan boylu poslu veya kısa minik (tercih meselesi) istediği tipte insanlar ister... boy çok önemli değildir benim için ama önemsiz bir detayda değildir kararında düşünülmesi ve tercih edilmesi bir konudur görseldeki gibi ironik durmak istemez kimse herhalde
Aşka önem verdiğimden asla önemli olmaz tabi. Ama sevdiğim kadının boyunun uzun olmasını isterdim 175 cm falan Ben 186 yım ve kısa hissediyorum. Çocuklarımın uzun olmasını isterim tabi. Zaten benim uzun olmamda büyük tesadüf ana tarafım gene uzun sayılır 180 falanlar uzunları ama baba tarafı hepsi kısa. Abimlerde 180 Bu yüzden işimi şansa bırakmak istemem uzun bi kadın olsa sevinirim.
Skim kadar boyu olup 180-190 boyunda erkekleri isteyenler var ya tam bir canım. Bende 187 boyundayım ama kendimden 10 cm küçük olan kızları isterim. Kendi boyu 150 ama sevgilisi 180-190 olmasını isteyenlerden nefret ediyorum ağzına iki tane tokat atmak içimden geliyor ama fiziksel şiddete meyilli değilim.
Hayır önemli değil sanırım benden 5 ya da 10 santim uzun bence çok iyi böyle sürekli topuklu giyme derdim olmaz ayaklarım ağrımaz boyunu değil onu seviyorum iyi ki de hayatım da
Hayır benim için sevdiğim kadının boyu önemli değil ama türk kızlarının neredeyse çoğu zaten boya göre seçiyor kendinden kısa istemez hatta 190 folsun derler sürekli önemli olan karakter