Aynı iş yerinde çalışıyoruz ikimizde birbirimizden hoşlanıyoruz ama bazı sebeplerden asla birlikte olamayız. Hergun görüyorum aynı yerde çalıştığımız için nasil unutucam ben ya.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yakın arkdaşın ondan hoslaniyor diye onunle birlikde olmak istemiyorsun?
Evet
Sizde birbirinizden hoslaniyorsn sen ve o cocuk?
Hic bu konuyu o kiz arkdasina söylemeye calisdinmi ki? Onu seven kiza yani?
Cok zor bi durum kiz arkdasin ondan hoslaniyor sizde birbirinizden ne kdr zor bi durum ya..
Hayır nasıl söyleyebilirim ki ya evet çok kötü kendimi berbat hissediyorum hergun benimle konuşmaya calisiyo bugün aşığım sana dedi
Ya bu durumda ne yapilir onu düşünüyorum iste ama sende boş değilsin gibi seviyon onu
Kiz arkasina söylesen böyle böyle diye kiz kiz ne tepki verir ki
Az cok taniyon böyle bisey söylesen ne düşünür o arkadasin
Hiç bilmiyorum ya ne düşünür önceden yaşadıklarımızı söylesem inanmazsa off hiç bilmiyorum banada hiç soylememisti
Bence söyle gitsin en fazla nolcak ki? Belkit seni destekler o çoçug unutur..
Nasıl söylemeliyim peki
Yani basdan anlat herseyi sen bana demedin ondan hoslandini de bende o zaman icerisinde ondan hoslaniyordm de acik acik konus bence ama yuz yuze daha iyi telefonda konusma
O cocukda seni sevdini söyle kiza belkit size destek cikar bilmiyrm ya bu kiza kalmis artik ne dusunur hic bilmiym
Ya ben konuştum keşke önceden söyleseydin sorun yok dedi ama konuşmayı kesti benle
Haa söyledin kiz ne dedi peki konuyu kim kappatti
Uzuldu bence kiz
Sorun yok benim yüzümden çekinmeyin dedi
Hmm peki sen ne dusunuyorsn napcaksin simdi
Kiza uzuldum ya insallah oda nutlu olur bir gün
Bende üzüldüm ama ne yapabilirim ki
Daha çocukla konuşmadım şu an iş yerinde tekiz ama ne yapicam bilmiyorum ya laf söz olursa
Nasil bi iş bu
O kiz da mi orada calisiyo
Bak ben muhafazakar biriyim günah da islemek istemiyorum kimse kimseyide sevgili yapmiyom en iyisi evlenmek derim baska da yorum yapmam baci
Yok ya çocukla aynı iş yerindeyiz
Nasıl bir alanda çalışıyorsunuz bilmiyorum ama işyerinde bu işler sorun
gözden uzak gönülden ırak olur.
sorun orada işte
İş yerinde ayrılacaksın başka bir açıklaması olabilir mi?
İse ihtiyacım var
Bu konuda yalnız değilsin yani alternatifin mutlaka var şimdiden iş aramaya bak
Bide işin kötüsü sürekli benimle konuşmaya çalışması
Ya azarlayacaksın o vakit ya da ayrılacaksın o işte bak şu an aklın başındayken harekete geç ileride sakın bir gaflete düşüpte hataya kapılma
ona hoşlandığımı söyledim ama olmayacağınıda söyledim peşimi bırak dedim ama hala çabalıyor o öyle yapınca ben daha çok üzülüyorum azarlamak istemiyorum kalbini kırmakta istemiyorum
Olmamasının sebebi nedir?
Ya biz birbirimizin farkındaydık çekim vardı aramızda ama yakın arkadaşımda ondan hoslaniyormus ve açılmış ona oda reddetmiş bu yüzden istemiyorum
En doğrusunu yapmışsın boş ver tebrik ederim sarsılmaz iraden için
Evet ama kendimi çok kötü hissediyorum hersey çok güzel olabilirdi nerden çıktı bu ama nasip böyleymiş bana aşık olduğunu soyluyo
Bak bu çok tehlikeli işte günümüzün sorunuda bu insanlar arzu ya da tutkuyu aşk zannediyor ve bir kaç sene sonra bitiyor ve ya da başkasından da hoşlanıyor senin ona mesafele olmayacak demen vs dahada arzu ve hevesi artırır yani bu da bir kumar. insanlar nüfuz edilemez yanlış anlama kimseyi kötülemiyorum sadece tecrübelerimi aktarıyorum. doğruluğu olan bunlar
Onun gerçekten sevdiğine inanıyorum
İşte sana bir fırsat o vakit anladığım kadarıyla en son kendi bildiğini yapacaksın ya şans vericeksin ya da uzak duracaksın
Ben uzak durmaya çalışıyorum ama o yakinlastikca dahada bağlanıyorum ama olamayizda off napicam ben ya
Bir yerden başlayacaksın o vakit geç bakalım aynanın karşısına o sana söylecek
Mesleğin ne ki
Ne önemi var
Hemsiremisin