Eski sevgilim annesi başka kızı istiyor diye beni bıraktı ve onunla nişanlandı. Yaklaşık 6 ay oldu. Onunla komşuyuz ne zaman işe gitse gelse görüyorum. Bana yaşattığı ihaneti unutamıyorum. Ne kadar unutmaya çalışsam da aklıma geldikçe ağlıyorum. Canım çok yanıyor. Onun ailesi yaylada haftanın 3 günü kızın evine gidiyorsa kız da onun evine o tekken geliyor. Benim hayallerimi onunla kurduğumuz hayalleri o kızla yaşıyor. Benim çok canım yanıyor en çok da yakınımda olması çok canımı yakıyor unutmak istiyorum nasıl unutabilirim?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ordan taşınma imkanın varsa taşın. Yoksa kendine sende sevgili bul. Yoksa senin için ağır travmalar olabilir
Taşınma imkanım olsa hiç durmazdım burada
Öyle pat diye sevgili bulunmuyor
En azından onu unutmak ve şu an bulunduğun durumdan kurtulmak için kısa süreli bul
Nasıl bulacam 😂
Pat diye bulunuyor mu öyle
Bakışların ile etkili birini ne bileyim pas ver zaten direk bulursun 😂
O işlerde hiç iyi değilm
Yani şuanki durumdann kurtulman ve karşı tarafada mesaj vermen için bu şart. Taşınamam da diyorsun. Gözlerini kapatarak gezecek halin yok ya
Siz erkekler hemen bulursunuz da ben hemen bulamam birini
Yok erkeklerden de hemen istemeyen, uzak duran, çetin ceviz olan cok
En iyisi benim gibi acı çekmektense hiç olmasın aşktan soğudum
Cok büyük terbiyesizlik yapmış ama sana eğer evlenseydiniz de anasının sözünden cıkmazdı cok kavgalar ederdiniz
Benim zoruma başka bir kızla nişanlanması gitmiyor hiç kendine göre olmayan biriyle nişanlandı ve kız hem onu hem ailesini parmağında oynatır o derece. Benim aileme ciddiyim deyip benden ayrıldıktan bir hafta sonra o kızla sözlendi
Kız fena yani. Zaten seninle o aşamada ayırılıp, kızla nişanlandığına göre kız avucunun içine almış demek ki
Ben kızı pek tanımıyorum ama tanıyanlar hiç iyi bir şey demiyor. Bir kaç defa birisiyle felan basılmış. Burnu havada bir kızmış ve sana şöyle diyeyim normalde bu kendi yaşadığı yerden başka yerde oturmak istemiyordu. Toprağı çok sevdiğinden ve ailesi kaç kişiyi önerdiyse hepsine ben şehir tarzı yerde oturmam demiş. Bu kızda şehirden ev istemiş ve öyle kirada oturmak da değil. Satın alacaksınız demiş. Bu da kabul etmiş. Hadi bunu ailesi yaylada bu da kızın evine gidiyor orada sorun yok annesi babası var sonuçta ama kız tek başına bunun evine geliyor ve evde kimse yok. Ailesi çok rahat kızın. Kız da rahat
Belkide cocuga çökecekler. Öyleleri cok. Parası, evi vs. Hepsine sahip olmak için. Cocugu iyi kafalamışlar o zaman. Hemen ev al falan. Şimdi bunlar dünyanın altınını ister
Kız salonda felan nişan istedi yaptılar ev istedi ona da tamam dediler. Kaç kişi beni önermiş annesine annesi beni babamdan dolayı istemedi o da beni annesi istemedi diye istemedi.
Ahahahah kız tam şeytan. Kız bunları kaz gibi yolar. Annesi mi evlenecekmiş senle? O mu? Yani ana kuzusu mu bu yaşta evleneceği kişiyi annesi seçiyor
Benden önce komşularının torunuyla bir kafede oturmuş kız hemşire demiş buna ben hemşireyim şehirden bir ev olsun kirada olsa olur gidip gelmem açısından demiş. Bu da yok ben yaşadığım yerden gitmem demiş. Sonra kız eve gelmiş bu annesinin ağzına bakıyor demiş. O kıza yok demiş hemşire olduğu halde buna da iki yıllık ne okuduğu belli olmaayan insana tamamm demiş😂
O kız taktikleri annesinden alıyor bence. Cocuk cok pişman olur ama geç olur. Yarın bi cocuk yapar araba al üzerime yap der. Kendinide iyi pazarlıyor
Valla bilmiyorum ama çok pişman olacağı kesin tabi bunu ben bilemem ama öylee görünüyor
Kesinlikle ama boş ver sen bence hayır yap cünkü kaynanan üstüne çökerdi
Zaten hep öyle diyorlar senin gibi temiz kalpli saf insanı ezerlerdi diyorlar
Okul falan yok mu şehir değiştir
Okulum bitti. Üniversite sınavına girdim ilk tercihte yerleşemedim ikinci tercihe kaldım. Ailem şehir dışı istemiyor.
Allah kolaylık versin unutmaya bak bi an önce
Tamam teşekkürler