beğendiğim, karakterime de uygun birisine denk geldim instagram da. Fakat benden 5-6 yaş büyük. nasıl adım atacağımı bilmiyorum ya. Sevgilisi var mı yok mu bilmiyorum. instagramdan istek atmaya çekiniyorum. daha önce yapmadığım şeyler😅 pek resim çekilmeyi de sevmem ama bir kaç tane resmim var instagram da. çok güzelsin kendini göster diyorlar ama ben kendi dünyamda yaşıyorum resmen🥲 ortak arkadaşlarımız da hiç yok ki profilim önüne düşsün. kızlar napsam ki yanlış bir adım atmiyim.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bende liseden öyle bir arkadaşıma açıldım. Tanımadı :D Resmim de yok instagramda. Atana kadar da konuşmaycağız hehalde dsfjd bence niyetinin ciddi olduğunu yaz
kız napcaz biz böyle ya hahaha😂 vallahi niyetim temiz😂 olursa olur olmazsa nasip tabi
benim de temiz :D bende ilk defa açıldım birisine çok ciddi yazdım aynı senin gibi bana uygun biri çok istiyorum onu da nasip deiğin gibi resim bekliyor bnd atmıyorum beklesin biraz
yemin ederim kaparlar çocugu kız bekletme o kadar da yaa😂 resim isteyeceğine görüşsenize bi
oha onuda mı ben diyim :D Okuyorda şu an sınavlarım var sonra tanısaşabiliriz yani belki dedi.1 haftadır tık yok ben adım atmam daha :D
yok özelden at demedi de ana sayfaya atasam görür onu bekliyor bencede bende sınava giricem benide zamanım yok. Edepli bir kız istiyorum demişti bana daha iyisini bulamaz benden beni kaparlar fdsfd
seni yerim ben ya ❤️ şimdi anldadımm evt haklısım. çok istiyorsa seni uğraşacak🤛🏻 sende biraz merak uyandır. merak etsin seni😂
hehh nasıl uyandırayım asıl mesele o :D Çocuk ile şu an aynı yerde oturmuyoruz sosyal medayadan meraklandırmam lazımda nasıl iştee
hikayelerini görebiliyor dimi? eğer birbirinizde ekliyseniz az çok çözmüşsündür onu, ilgisini çekecek hikayeler at. yani sana yorum yapma gereği duysun. sen anladınnn ne demek istediğimi😃
resim mi :D şöyle ki bir haftadır takipleşiyoruz ben ona başka hesaptan açıldım istersen iste k atarsın beni tanırsın zamanla dedim ve şaka gibi bir şey atmıorum :D Sınava hazırlanıyorum sınava kadar dayanamayıp yazdım ailem aldı telimi ders çalışayım diye ahsahjdhasj sen de sor bende tavsiye vereyim senin orun sonuçta :)
anaaa. yani adını falan hiç bişey bilmiyo mu
kız iyi fikirmiş bende mi fake hesaptan açılsam😂
yok ne fake i çocukça :D Beni mamacım açılmak dğilde bir konu hakkında ikrini öğrenmekti zorla adımı dedittirdi bana çocuk :D
lisedn adımı dedim hatırladım ama emin değilim bi kere daha görmem lazım dedi normal bir iki kre gördü beni de yinede ap. tal oldum :D
belkide salağa yatıyo senin söylemeni bekliyordur. çapkın birisi mi? hesabında çok kız falan ekli mi?
eğer öyleyse hatırlaması zaten güç olur
hatırladım dediyse. bilerek yazmıyordur bu
yok çapkın değil ondan istiyorum bu çocuğu zaten ağırbaşlı biri. Edepli biri istiyorum demişti bendede 100 kişi falan ekli akrabalarım kız arkadaşlarım maks on tane erkek var. Onunda 150 falan az kız var düzgün çocuk. Şöyle ki lisede o beni beğenir gibi davranmıştı o cesaretle adımı dedim. Hatırlamamasına tam olarak şaşırdım bence hatırlamadı. Beğenmeyceğini bilsem yazsam gururluyum da feci şaşırdım. Çirkin bulsada istersen istek atarsın demiştim atmazdı zaten soğu bir tip
kesin oglak burcu bu cocuk. bence dedigin gibidir. hic begenmeseydi orali bile olmazdi zaten. ay napsan ki bende bilemedim Şu an . önce bi merak uyandirmaya bak sennnnnn.
işte nasıll merak uyandırıcamm :D yok oğlak eski sevgilim evet zor olur oğlaklar soğuklardır birini çektim diğeri yolda
of cok zormus😂 hic mi ortak arkadaslariniz yok iletisimde
olan? giyin kusan süslen püslen, onun takildigi yerlere git. nebilim evinin önünden gec tesadüfmüs gibii davran😂 seni görmesini sagla. asik et kendine biseyler yap😃
çocuk başka yerde okuyor :D Aynı şehirde değiliz neyse yapıcaz bişilerr sende istek at adım at
benim durumlar biraz karışık kanki atamam ben istek falan. ay evt yukarda yazmışsın, götümle okuyorum sanki ya, kusuruma bakma🥲 bence çözüm; hikayelerine bakmanı sağlamalısın ilk önce nasıl diye sorma bir türlüüüüü 😂
bi selam ver gitsin ne diyebilir en fazla
işin kötü yanı, eski sevgilimle o şahsın kuzeni komşular... O şerefsizden nasıl kurtulduğumu Allah bilir... kız beni bir kere görmüştü
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!