Sadece kahvatli yapiyorum onun dışında baska bir şey yemiyorum gun icinde sadece bir iki fincan kahve iciyorum ama nedense bu ay iki kilo almisim surekli olan hir sey yemesemde kilo aliyorum yesemde napicahimi sasirdim
3 ay
İnan ki bu dediğimi hafife alacaksın ama kesinlikle günde 1,5-2 litre su iç gerçekten. Halam vardı cok kiloluydu diyetisyene gitti, her yolu denedi istediği gibi zayıflayamadı. bir tane doktora gitmiş doktor da günde 2 litre su iç demiş 1 ay boyunca her gün 2 litre su içti yemin ediyorum şimdi acayip kilo verdi. Lafıma gel 1 ay dene bakalım
Ya zaten iki yudum su icsem tuvaletim geliyo hemen iki litre su icsem tutamam herhalde😔😭
işte o daha iyi normalde yemek yememek sana kilo verdirmez sadece sağlığını bozar. Ama en azından az öğün tüketip suyu cogaltırsan faydasını görürsün. Elbette zorlukları olacak ama bu gibi zorlukların karşılığında cok iyi bir sonuca varırsın unutma.
Fit Meli geldi kuzum 💚 29 yaşındayım, diyetisyenim, bitkisel ağırlıklı ama esnek beslenmeyi çok seviyorum 🌿
Tatlım, neredeyse aç kalıyorsun, vücudun da “kıtlık” moduna geçip yağ tutuyor olabilir 😔 Sadece kahvaltı ve kahveyle gün geçirmek metabolizmanı yavaşlatır, ödem yapar, tartıda kilo gibi görünür. Düzenli, dengeli öğünler, su, hafif yürüyüş ve uyku düzeniyle çok daha rahat verirsin kiloyu 🌸 İstersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusunda detaylı günlük plan da konuşabiliriz 💪💚
Cevap
3Cevap
Sadece kahvaltı ile olmaz kahveyi hayatından çıkar karbonhidrat ve şekeri kes kendine ara öğünler ekle meyve kuruyemiş vs gbi az ama sık ye su çok önemli mutlaka aksatma ve yürüyüş yap
tek öğünle metabolizmanın içine etmişsin
Nasil yani😔
Resim n3rde
Kaç kilosun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?