Arkadaşlar beni sordurmuşlar bi tanıdık söyledi de jakaçalslsldkd ne manyaklar var.

Arkadaşlar beni sordurmuşlar bi tanıdık söyledi de jakaçalslsldkd ne manyaklar var.

Başıma sürekli gelen bir olay en son bundan yaklaşık altı ay önce annemin bir arkadaşı oğluna unvanı yüksek olduğundan kız yakıştırmayıp gözünü bana kestirmişti. Anneme benim için eve görücü olarak gelmeyi ısrarla istemişti tam bir kabustu, düğünlere gitme fobim de oluştu çok çöpçatan var yaptıkları gerçekten komik ve itici...
yüksek statü sahibi misin? kız yakıştırmayıp gözünü sana dikmesi falan.
İyi bir bölüm okuyorum ve yüksek bir statü sahibi adayıyım.
görücü usulü evliliğin tek farkı evlenecek kişiyi siz değil ailenizin ya da başka bir aile dostunun bulmasıdır
size teklif eder sizde görelim dersiniz
görürler tıpkı bir kafede görür gibi ya da başka bir yerde misafir gibi insanlar görüşür
kızla oğlan birbirinin dış görünümünden hoşlanırlarsa karakter tanımak için konuştururlar söz alırlar ve sözlenme ile iş başlar
komik bir yanı olacağını düşünmüyorum
sonrasında bu iki genç sanki kendileri birbirini bulmuş gibi kendi rızaları ile görüşürler birbirilerini tanırlar bu tanıma aşamasında birbirilerinin dış görünümünden hoşlandıkları için karakterler de uyduğu için aşık olurlar ve nişanlılık evresi başlar
nişandan bir müddet sonra da düğün olur ve iki kişi birbirini severek ve tanıtarak evlenmiş olur
aşık mı olurlar asjhdshsj
elbette olurlar
çünkü dış hoşlanma var kafalarda uyuşuyor
bu kişi ile bir evde değil de dışarıda karşılaştığını farzet
Yani zaten görür görmez evlenmiyorlar ki zaman uzayabiliyor görücü usulü olması yabancı birinin tanıştırması vesile olması sanaldan pek bir farkı yok bence iki türlüde tam tanımıyorsun
Sana bana uygun olmayışı durumu komik yapmıyor. Bu şekilde evlenen insanların evlilikleri çok daha uzun ve sağlam oluyor. Nerde aşk meşk evliliği yapan varsa iki gün sonra boşanıyor.
Cevap
11Cevap
Yani herkesin kendi kararı ama ben saçma buluyorum kendim bu şekilde evlenmek istemezdim. ama komik olanı bir kişiye sormadan onu evlendiremeye çalışmak sdfsdfsdfsd
Sana yönlendireyim mi jsjduf
Kız güzel mi bro sdfsdf
Ahahahhahs
Senin anne baban ile kızın anne babası 50li yaşlarında desek, sizin bu görüşmeniz toplam 200 yıllık bir tecrübenin ortak fikri demektir. Oturur bir çay içersiniz, tamam veya devam dersiniz olur biter. Böyle âlâ bir sistemi gülünç bulmak komikliktir asıl
Ne alaka ya komik ne saçma bir düşünce.. görücü usulü görmeden değil ailelerin vesile olduğu bir arabuluculuk... bu kadar batici olmayın bunu söyleyince modern falan görünmüyorsunuz yani...
olayı batıcılığa modernliğe nereden getirdin anlamadım
Batıya öyle özenti varki bariz belli oluyor her konuda.. bu konuda da öyle... Giyim gösteriş kahve manyağı stori Atan tipler bunlar hep aynı yolun ürünü.. sadece görücü usulü değil mevzu birbirine bağlı bir tren gibi düşün
Daha bir çok sayamayacagim şeyler yani.. sonuç olarak. hep bir özentiliten özümüzü kaybettik. ettiriliyoruz..
kahve içmekte mi özentilik yok artık ahdahsjdhasj
Malum yere sadece stori çekmek giden
Lee var... Bu böyle iken özentilik değil de nedir buu..
yarın gidip story atıcam
Neyse ben konuyu dağıtmış oldum biraz ama sonuç olarak hepsi aynı kapıya çıkıyor
Haaaa bende diyorsun.. şaşırmadım 👍
Evet benim başım kel mi jfjf
Yani.. Beni sorduran trilyonluk birisini reddettim diye gitmiş ismimle aynı olan kişiyle nişanlanmıştı.
Tüh nişanlanmasaymış ben denerdim şansımı
Sevmediğin ve ne yaparsa yapsın karışmam diyen biriyle yapabilir miydin?
Evet aşiri derece de komik başıma böyle bir olay geldi önce büyük çocuk için istediler kabul etmedim sonra küçük çocuğu seçenek sundular 😅
Ahahahah öğk iğrenç
Komik değil sonucta ınsanlar bır yuva kurmus.. ben saygı duyuyorum tercıhlerın benim anne babamda oyle evlenmıs..
Lakin benım tercıhım olmaz.. Bu dunyaya bır kere geldım.. Aşık olduğum kadınla evlenmeyeceksem bekar ölmeyi yeğlerim..
Bu ne kabalık. Şunu görseler kimsenin umurunda olmazsın endişelenme
Ne diyosun annem sen
Bence güzel bir şey. Birbirini tnıyanların evliliklerini görüyoruz 3 gün sonra mahkeme.
komik değil kim ne yapmak istiyorsa onu yapsın milleti rahat bırakın sjsjsj
Haaa ay hadi inş 😄 nasip kısmetin nereden geleceği belli olmaz.
Saçma beni de soruyorlar anında görüştüğüm olmamasna rağmen biri var diyorum
Etraf kari kiz kayniyor bize gorucu bile yok mk fhhhfhhfg varlik icinde yokluk yasyoruz bu daha komik xd
Niye komik olsun ki ya bana mantıklı geliyor keşke görücü usulü evlenseydim
Yoo diil annem babam öyle evlendi aşık oldular ilk görüşte ve 28. Yılları şu an 3 kardeşiz daha ne olsun her şeye in yargı ile bakmamak gerek
Ben istemem ama bu şekilde evlenip, yuva kuranlar ve mutlu olanlar da küçümsencek kadar az değil. herkesin kendi tercihi sonuçta..
Görücü usulü evlendim. 30 yıl geride kaldı. Oğlumu da evlendirdim. Fena bir yöntem değil.
Haha ne zaman evleniyorsun
seni çağır mıcam
Ben düğüne gitmem ki zaten🥱
Kişisine göre. Yapilan bir araştırmaya göre görücü usulü evlilikler daha uzun ve mutlu sürüyormuş
Bos yapma belki begenmedin kiz iyi biri
Millet bu devirde nelee görüyor bunlar ne yapoyo
Çok komik yobazlık ya 😂
Hayır değil tamamen nasip bu iş
Bana da gereksiz geliyor.
kişiye bağlı şimdi jsjsms ama saçma tabi
Ya seni sorduran kişiye aşık olursan
Çok sacma ben rahat davranamam ya
Ben de yaşadım aynı durumu.. bu devirde, komik.
Hııı samimiyetsiz
Samimi olma ihtiyacı duymuyorum, tişikkir.
Taam susunuz
Laf atmaa sen de
Atarım benn
Cevabınızı alırsınız o zaman
Suscan mi dndjf
Hı sustum
Ne alakası var iyi misin ya
saçma
Görücü= gör öcü 😂
degil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?