Tam bu soruyu sormayı düşünürken vitrinde görmem 😂 ben olurum zamanında oldum. Birbirini tanıyan ve anlayan iki arkadaşın sevgili olması kadar mantıklı bir hareket yok bana göre. Tabii burada önemli olan arada duygusal bir çekimin olması.
31 Yorumla- +1 yıl
Biraz geçsin üstünden sorarsın sende 😄
En İyi Cevaplar
+1 yıl4 yıldır çok yakın bi kız arkadaşım bana aşık olduğunu söyledi çok kötğ bi durum.
Son sene aşık olmuş bana.
Abi ben kıza hiç kötğ gözle bakmamışım kız kardeşim gibi görüyordum hep.
Hiç umutta vermedim hatta erkek erkeğe sohbet eder gibi ediyorduk hep askerlik arkadaşı gibiydik.
Kız öyle diyince 1. de reddettim kibarca.
2. de kibarca durumu açıkladım ve asla olmayacağını ve devam ederse arkadaşlıpımızı bitireceğimi söyledim
3. de tepki gösterdim sert bi şekilde.
4. de artık siye dedim full engelledim
Saplantılı olmuştu artık.
Baba bi insana hoşlandıysan ilk zamanlarda belli edersin ama uzun süre arkadaşlık kurup hatta yakın arkadaş olup çıkma teklifi etmek çok abes
Ama hiç yakın arkadaşıyla sonradan sevgili olmuş birini tanımadım belki tanısam nasıl bi görüşleeş olduğunu öğrensem mantığa oturtabilirim.11 Yorumla- +1 yıl
Çok şey paylaşılmış bir arkadaşlık ise evet doğru olmuyor farklı gözle bakmak ya da sonradan duygu beslemek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılSonrasında hem en yakın arkadaşımı hem de sevgilimi kaybedeceğim bile bile ladese girmem. :)) Arada nadiren de iyi giden beraberlikler olabilir ama genele bakarsak yakın arkadaşla sevgili olmak çok uzun ömürlü bir ilişki vaat etmiyor.
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılEn iyi arkadaşımla sevgili olmam ama sevgilim en iyi arkadaşım olur..
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 65,1b cevap paylaştı. Olamam diyordum ama bir kaç gün önce flörtettik neysekii sevgili olmadık 😌
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Arkadaş gözüyle bakıyorsam niyeti bozmam.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılBazen en iyiler, en iyileri doğurur kendi içinde.
Detaylarına, kuytu köşelerine, heyecanlarına, hüzünlerine, tutkularına ve mutluluklarına alışkın olan cezbeder seni. Anlaşabildiğin için sevmeye başlarsın.
Anlaşıldığın için sevildiğini de hissedersin. Aşina olduğun için, hep yakın durduğu ve durduğun için belki...
Çünkü, en iyiler en iyileri doğurur kendi içinde.
İstisnai mevzular olmaz mı hiç? Çok!
Ama bir şey ya da birileri çok diye bildiğine adım atmaktan da korkmamalı insan. Çünkü, o meşhur sözün de tarihe kazıdığı gibi:
"Korku, katilidir aklın."
12 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel yazmışsın yine 😌
- +1 yıl
Ben hep güzel yazarım:)
- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu soruyu görünce aklıma yaşadığım bir olay geldi.
Hoşlandığım kız, normalde beni sadece arkadaş olarak gören birisi ve bunu her zaman dile getirirdi. Fakat, içimden yine de bir ümit dedim ki, belki onun gönlünü kazanarak günün birinde kendimi sevdirebilirim.
Daha önceki konuşmalarımızda hep derdi ki, "evlilik, erkek arkadaş falan düşünmüyorum" diyen 2022 yılında Ekim ayının başında hayatına birisi girmiş ve bunu bana 21 Ekim 2022'de bir etkinliğe giderken söyledi. Bunu duyunca ben de o an üzüntüden direksiyon başında kriz geçirerek ağlamaya başladım.
Daha önce ona duygularımı açmış olsaydım, yine reddedeceğini söyledi. Oysaki ben onu çok sevmiştim. 💔
12 Yorumla- +1 yıl
🙁
- +1 yıl
Bir de şöyle bir durum var: Uzaktakiler bana yakın olurken, benim yakınımda olanlar ise hep uzaktılar.
+1 yılçocukluktan yerişkinliğe kadar arkadaştık sonra bilin bakalım ne olmuştu? yıllar süren arkadaşlığımız sevgililiğe evrilmişti evet oldum 2 sene sürdü ilişkimiz
bana ağır bir yanlışı olmadı ama ayrıldık o veya bu şekilde sonucunda en iyi arkadaşımı da kaybettim işin içine duygular karışınca ilişki bittiği zaman arkadaş kalamıyorsun bu oluyor bir tek işte
ama söylediğin şey şurada gerçeklik payı insan sevgilisiyle aynı zamanda en iyi arkadaşta olmalı yani eğlenebilmeli öyle ki o olduğu zaman hiç kimseye ihtiyacın olmamalı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u +1 yılEn iyi arkadaşım eşim olmuştu.
Aslında böylesi daha mantıklı çünkü;
Arkadaşlık döneminde bir beklenti olmadığı için herkes olduğu gibi davranıyor.
Flört ve sevgillik döneminde herkes en iyi yönlerini gösterir kötülerini sona saklar, bilinçli olmasada...
Dolayısıyla arkadaşı tanımak daha kolaydır sevgiliyi ise tanımak için zamana ve olaylara ihtiyaç duyarsın.
Zaman içinde yaşananlar sebebi ile gerçek kişilik ortaya çıkar çünkü.21 Yorumla- +1 yıl
Çok mantıklı bir bakış açısı
+1 yılSevgilimin yakın kız arkadaşı olamaz şahsen. çünkü oldu başıma gelenler pişmiş tavuğa gelmez. kız için benden ayrılıp ertesi günü içneye giderdi. kız onun adına bana küfürler yazardı falan. işte bana şey demişti" ne verirsen ver silmicem işte sen bırakıp gidersin diye silmiyorum falan bahane. Tamamen ayrıldk onla konsere falan gitmiş hadi ordan gitsn çokta s.. mde aptal bitch
16 Yorumla- +1 yıl
Bu durumda kârlısın iyi ki arkadaşın varmiśta o adamın ne olduğunu görebilmene vesile olmuş... Bir adamın ne olduğuna kör kalmamak için bunu yapamaz şunu yapmam gibi kısıtlamalar getirerek kendinizi kör etmeyin hiç
- +1 yıl
Kanka gördm ama ben maldım neden çünkü affettim arkadaşlarımla flörtleşti mesela bir değil he 3 kere bu şidmiki 3. 12 senelik ilk arkadaşm ilk bğyüdüğüm insan görüşmüyordm sevgiliyken ama ayrıldktn snra o eklerdi ben bi innelik olduğunu anladım çıkarırdm
- +1 yıl
Snra bi attılar kızla stori atmışlar bebeğim beni ziyarete gelmiş diye.. koyanda şu o olaydan 5 ay once o kızında sevgilisi falan okeye gitmiştik ah ah
- +1 yıl
Ah ahh ben maldım işte allahtan evet onun o kız arkadaşı vardıda gördüm herleiy
- +1 yıl
İşte bunlar hep hayat tecrübesi oluyor sana , ilerisi için daha az hata yapan bir sen olacaksın ve çok daha güçlü... O yüzden edindiğin bu kazancı at cebe keyfine bak. O iki adi de birbirlerini boynuzlayip dursunlar , sen kurtuldun o şəref yoksunlarindan
- +1 yıl
Hiç sorma öyle dersler aldımki anlatamam size sınırları çizmeyi affetmemeyi falan öğrendim toparlanmaya başladım işte işe verdim kendimi aynen öyle benm ahım üstlerinde elbet çıkar
+1 yılHer iki taraf karşılıklı olarak aynı hislere sahipse zaten çok iyi anlaşan iki kişiden çok güzel bir çift olur. Hem birbirini yakından tanıyan hem de birbirlerinin kusurlarını bile bile birbirlerini kabullenmiş bir çiftin ilişkisinin eğlenceli ve uzun soluklu olabileceğini düşünüyorum..
10 Yorumla
+1 yılEn iyi arkadaşınla sevgili olurmuydun kusura bakma ama Eşcinsellik bana göre değil.. kadın ve erkek ilişkisinden bahsediyorsan.. bana göre bir erkek ve kadın yakın arkadaşlık kurarsa arada bağ çekim olur yani ateş ve barut misali doğamızı inkar edemeyiz.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Hem artı hem eksi bir durum. Muhteşem bir ilişki de çıkabilir čok iyi tanımaktan ötürü. Kötü yönü şu ki ilişki bitince arkadaşlık da çöp olur...
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen katılıyorum. Arkadaşlık çöp oluyor maalesef bizzat yaşadım bunu ben
+1 yılArkadaşım dediğim insanlara farklı gözle bakamıyorum ilk başta arkadaşlık enerjisi aldıysam sonradan değişmiyor o ben de 😬
11 Yorumla- +1 yıl
En güvenli komsi dksjd
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Sadece en iyi arkadaşım diye sevgili olamam.
İlkokulda sevdiğim kız Saliha en iyi arkadaşlarımdan biriydi mesela onla o dönem olurdum.🙂12 Yorumla- +1 yıl
Sadece en iyi arkadaşın diye değil de en iyi arkadaşın ilgini çekmeye başladıysa mesela
+1 yılAslında en iyi arkadaşı iyi tanırsın ve nasıl biri olduğunu nelerden hoşlandığını bilirsin daha güzel olabileceğine inanıyorum.
Not : En yakın arkadaşlarınıza aşık olun diye yazmadım sadece olursa iyisi olur diye söyledim )10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Oldum iyide olmuştu güzeldide ahhh ben yokmuyum ben neyse😁 benim yüzünden şey oldu
12 Yorumla- +1 yıl
Ne oldu, merak ederiz 😅
+1 yılHerkes en yakın arkadaşıyla, kankasiyla, cartiyla curtuyla sevgili olmayı düşünmüştür. Iste o yüzden asla kanka ayağına güvenmem. Buradan söylüyorum, sevgililerinizin "sadece arkadaşız, kiskanmaya gerek yok." Dedigi herkesten suphelenin😂
10 Yorumla
+1 yılaslında böyle başlar ilişkiler
önce arkadaş olurlar böylelikle birbirilerini iyi tanırlar
sonrasında bir açılma söz konusu olur
arkadaşlık evresinde birbirilerini iyi tanıdıkları için ilişkileri de sağlıklı olur10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılHayır olmadım.
Çok çok iyi giden yıllardır arkadaşım olan bir kadınla sevgılı olup o güzel arkadaşlığı yalan etmem.
Bazı kadınlarla sevgılı olmaktansa sağlam arkadaş olmak çok çok daha iyidir.
Herkesle sevgılı olunmaz10 Yorumla
+1 yılşu an olmam ama bir 10 sene önceye gitsek olurdum belki
14 Yorumla- +1 yıl
Şu an neden olmaz
- +1 yıl
Yaş ilerledikçe kavramlar insanların beynine daha iyi oturur arkadaşlık başka duygularla olur sevgi başka duygularla çocukken karıştırılır bunlar genellikle oyuzden böyle söyledim...
- +1 yıl
Arkadaşlık duygusu ve sevgililik duygusu nedir diye sormadım ki ben.. arkadaşca başlayan bir ilişki zamanla hoşlantiya beğeniye dönebilir. Bu kuzen evliliği değil yahu arkadaş bunlar , bu kadar imkansız görmeyin çünkü çok var bu şekilde gelişen aşklar
- +1 yıl
En iyi arkadaşınla ne kadar süre arkadaş kalman gerekir ki en iyi olsun bir kere bu soruya bir açıklık getirmek lazım yani demek istediğim uzun bir süreç var ortada bu uzun süreçte sevip sevmediğini bir insan anlar zaten eğer en yakın arkadaşsa o en yakin arkadaştır kavramlar çok farklıdır fikirlerinize saygım her daim vardır ama ben böyle düşünüyorum...
+1 yılaslında bılıyormusun en ıdeal ılıskı bunlardan cıkıyor... ama sanırım benım gururum agır basardı soyleyemezdım... cunku reddedılırsen o en ıyı arkadasını omur boyu kaybetmek var...
10 YorumlaBir kadınla erkek arkadaş olamaz... Aynı ortamda denk gelmek oturmak arkadaşlık değildir. O ortamda hep birbirine göz koyan insanlar vardır. Hatta birbirinin sevgilisine yavşayanlar dahi vardır, ıyyy iğrenc ortamlar.
16 Yorumla- +1 yıl
Bak o öyle değil şöyle; ilkel güdüleri gelişmemiş erkeklerle arkadaşlik kurulamaz çünkü onlar için kadın sadece cinselliği temsil eder. Ama kendini geliştirmiş erkekler ve ilkel güdülerini kontrol edebilmeyi öğrenmiş erkeklerle harika arkadaşlık kurulur... kadınlarla iletişim becerisini geliśtirebilmiş olan bu erkekler kadını obje olarak değil insan olarak görürler. Kadınla arkadaş olabilen erkekler evlilik için de en ideal erkeklerdir 😏
- +1 yıl
Eh işte zorlasak beş altı çıkar bişeyler 😄
- +1 yıl
Gözlerimi yeterince açtığım için öyle herkes hayatıma giremiyor. Gelişim seviyesini tamamlamış olanları alıyorum sadece hayatıma 😇
+1 yılEn iyi arkadaşım ile sevgili olmam arkadaşlık ve ilişki farklı kavramlar ayrılırsanız sıkıntı çünkü eskisi gibi olamazsınız bu arada arkadaşım yok
10 Yorumla
+1 yılBilmem.. Hoşuma giderse çekim olursa karşılıklı, evet olurdum herhalde. Ama bi yandan biterse arkadaşlık da biteceği için, yaşamadan net bir cevap veremem :)
10 YorumlaKulaga fena gelmıyor hem ın ıyı arkadas hemde sevgılı ama ayrılırsak en yakın arkadasımı da kaybetmiş olurum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bir durum hiç yaşamadım ama arkadaşım dediğim birisine sevgili sıfatıyla bakmam şuana kadar bakmadım da
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkiler zaten ilk arkadaşlıktan başlar. Kimse ilk tanıştığı biri ile sevgili olmaz. Tanıdıkça ve zaman geçirdikçe duygu beslenir.
10 Yorumla
+1 yılHiç yaşamadım bu durumu sevgi başka arkadaşlık başka En yakın arkadaşıma dost olarak bakıyorsam onun tarafından sevgiye dönsede bakamam ben
10 Yorumla
+1 yılHayır, en iyi arkadaşım arkadaşımdır ona karşı hislerim olsaydı zaten arkadaşım olmaz sevgilim olurdu baştan adını koyardık.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılSevgili olmak için hissetmek gerek sevgiyi, aşkı. Arkadaş olduğumuz güven vardır, sevgi aşk yoksa amaç farklı olur.
10 Yorumla Arkadaşlık boyutundan o boyuta geçmek kokay değil ama geçilirse bence çok iyi ve aşk dolu bir çift olurlar
10 Yorumla
+1 yılOlurdum ya cidden en iyi sevgili yakın arkadaştan çıkıyor çünkü birbirinizi zaten tanıyorsunuz.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 546 cevap paylaştı.
+1 yılEn iyi arkadaşımla sevgili olamam tabi ki.. Onun adı arkadaş.
10 Yorumla
+1 yılOlabilir de olmayabilir de ama çoğunlukla en iyi arkadaşlar arkadaş olarak kalır.
10 YorumlaOlmayın arkadaşlar ben oldum ama keşke ama keşke olmasaydım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 902 cevap paylaştı.
+1 yılAçıklamana katılıyorum. Ve bu hayatta ne zaman ne olacağını öncesinden kestiremeyiz.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 18b cevap paylaştı.
+1 yılAslında en iyi onunla olur ama her şeyi bilmek, belli dönemleri atlamış olmak ve ilişki-arkadaşlık arasındaki pozisyon farkı sorun çıkarabiliyor.
10 Yorumla En iyi arkadaşım sevgilim değil de eski sevgilim en iyi arkadaşım olmuslugu oldu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 448 cevap paylaştı.
+1 yılEn iyi arkadaştan çok tatlı sevgili olunur :)
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayır, o derece yakın olduğum birine duygusal anlamda bakmam. Öyle bir yapım yok
10 Yorumla
+1 yılOlurdum bence insanın sevgilisi en iyi arkadaşı olmalı zaten.
10 YorumlaÖyle bir şey başıma gelmedi ama ona bağlı bir durum.
10 Yorumla
+1 yılHayır. Arkadaşımsa olmaz kanka gözüyle bakarım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılFotodaki gibi elimi tutacak bir erkek olursa evet adam aşkla bakmış 😊
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Olmaz biraz ters düşüyoruz 😂
13 Yorumla- +1 yıl
Kiminle 😃
- +1 yıl
Ooo hadi bakalım 😃
+1 yılEn iyi arkadaşım karşı cinsten olmadığı için, böyle bir durum söz konusu olamaz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz be öyle iş mi olur. Arkadas arkadastir ötesi olmaz. Çizgilerimiz bellidir 😄😄
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Hayır olmazdım.
En iyi arkadaş olmak bana göre sevgili olmaktan daha öte bir şey. En iyi arkadaşımı asla kaybetmek istemem.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgili olur benimde ilk once en yakin arkadasimdi ayni mahalledeydik arkadastik sonea sevgili olduk felan derken ilerledi gitti
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılArkadasım yok ki 😏
Ben yalnız olmayı seviyorum
Kazık yiye yiye yalnızlıgı keşif ettim😎10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOlmam dersem büyük konusmus olurum o yuzden bellı olmaz garanti veremem
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgili olmam ama evlenirim. Onu kaybetmeyi riske edemem.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılYani neden olmasın ki😂
10 Yorumla Hayır hiç öyle bir şey de bulunmadım
10 Yorumla
+1 yılKadınları çok sevdiğim için kesinlikle değerlendiririm
10 YorumlaSevgilinden arkadaş olmuyorsa arkadaşından da sevgilin olmaz diye bir kural yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 805 cevap paylaştı.
+1 yılOlmak lazım ama olamuyorum.. Öyle kodluyorum.. Beni heyecanlandıramıyor sonrasında..
00 Yorumla En iyi arkadaş ile sevgili olmak en mantiklisi
10 Yorumla
+1 yılBenim sevgilim erkek mi oluyor o zaman 😂😂
14 Yorumla- +1 yıl
Tövbe et hemen 😂
- +1 yıl
Dediğin ona çıkıyor 10 yıllık en yakın dostum erkek 😂
- +1 yıl
Pofff olmam de bitsin bu iş 😄
- +1 yıl
Ama bağlandıysam ne yapçam onsuz yapamam 😂
+1 yılilgini çekmeyen biriyle arkadaş da olmazsın 🙂) sevgili, en iyi arkadaşındır 🙂)
10 Yorumla- Devamını Gör (64)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat