Kadın arkadaşlara soruyorum özellikle böyle masum duran ailenin yanında saygısızlıketmeyen masum bir kadın oğlak burcu 21 yaşından beri benimle 26 yaşında 5 senedir beraberdik ben bir kere ayrıldım ayrılacak diye yazdım eski oldu baya ama onunki sayısız benim için çok önemli lütfen cevaplayın yapmadığım fedakarlık gururum kalmadı her seferinde terketti ben peşinden gittim barıştım toparladım hatalı olsa bile en zorunda yanında oldum babası annesi kavga ettiği gün hastanede kaldıkları gün bile dahil memlekete babasına korku vermek icin 1yıl görmemek dahili bunlar en küçükleri ben kendi işimde komisyon alıyorum araç arsa gibi düşünün hep sorun oldu onun için böyle dip dibe anlamıyorsun ama parada gözü yoktu gibi geliyordu bana bunun yani sıra sıkıntılı bir evde büyüdü hep çalışarak 26 yaşında kendisi en son ki ayrılık Mart ayında oldu sonra toparladık barıştık bir şekilde 14 mayısta ben bir partiden mv adayı olmuştum okulda görevim mevcuttu üstelik düşüncelerimiz zıt kendisi akpli daha barıştığim hafta o kadar mükemmel davrandı ramazan ayı zehir ettiğini unuttum resmen peşine hemen başladı gidersen biter komple biter su bu dedi bende bu kadar büyüyeceğini tahmin etmedim sonra seçim günü görüntülü aradı gittin mi dedi evet dedim sonra kapadı teli akşama kadar haber aldı benden akşama kadar daha sonra eve gelince 11 gibi geldim dedim sonrasında bu saatten sonra seyret dedi ve gerçekten inanamıyorum şu an hicbirsekilde dinlemiyor heryerden engelliyor evvel dede yapmıştı aynısını yemin bile etti seni sevmiyorum diye ama düzelince mecbur kalıyordum dedi her defasında günlerce kapısında bekledim beni görmezden gelip işyeri evin önü ise gidiyor üzereyim çıkış yolu bulamıyorum görmeye gittim gizlice olacaktı ama şansa o çıktı ve eve değil farklı bir yöne hızlı adımlarla telde konuşarak gitti henüz benimde içime kuşku düştü takip ettim fark etti ileride minibüse binecek sonra bende bindim hastaneye estetik ameliyatı için gün almaya gittihini öğrendim hastanede tabi o ara gelme niye geldin niye anlamıyorsun istemiyorum seni bitti gibi şeyler abim gelecek gibi şeyler söyledi bende ısrarla bekledim farklı birsey çıkmadı bindik geri geldik tekrar 5 dakika istiyorum diyorum hayır bitti diyor isi gücü düzelttim ise başladım senin dediğin gibi olacak diyorum cok geç kaldın diyor en son mahalleye geldik artık orada dediki yeter gelme konuşmama fırsat bile vermiyor abin anneni arayacağım artık dedi gururum kırıldı bende neler yaptığını nerde gezdiğini duyuyorum dedim Allah uzun ömür versin 5 sene sana vermişim ceza mısın sen bana dedi hem yakistiriyor hem konuşmak istiyorsun dedi kolunu tuttum dur dedim durmadı bırak diye bağırdı bir sesle sonra durmadi kendimi yedim bitirdim sonrasında hafif saçını çektim masumane gene bağırdı daha bıraktım döndüm evime huysuz ve bitik durumdayim uzun oldu ama ne olur düzgün cevaplayalım lütfen benzer defalarca ayrılık oldu sonra bu Mayıs ayı seçim muhabbeti inat ve gururu var bu şekilde düzenli iş konusu bide
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Cok uzun yani kisa kes herseyi cok deyatli anlatmisin sorun nedir tam olarak?
Lütfen okurmusun detay verdimki net anlaşılsın lütfen duamı al.👋
O akpartili sen hangi partiyi turuyorsn?
Siyaset yuzunden ve iş konusunda anlasamiyorsn gibi..
Sana tavsiyem kizin üstüne gitme rahat birak 5 sene iliski bile olsa bazdn gururlu ol uzak dur istemiyorsa istemiyordur.. rahatsizlk vermeye gerk yok ve siz de hep kavga ediyonuz nereye kdr kavga kavga insan bi huzur ister iliskide biraz ara ver iyi gelcekdir
Genel olarak direkt çıkarmaya mi çalışıyor yoksa belli süreden sonra ister istemez özler mı peki zaten aşırı gururlu yazdım haksız bile olsa ben adım atmadan gelmiyor fakat bu sefer çok sert duruyor
Tıp mv adayiydim zaten aynı zamanda
Sen adım atma hep altan aliyorsn birak kendi haline biraz illa o kiz olcak diye bisey yok ayrilirsaniz ayrilirsniz ama sen de birz gurulu ol canim yani birz gurur yap uzak dur kiz seni özlesim
Tip mv adayi ne demek gurbetciym bilmiyom
Hangi parti? Chp? hdp? Iyi parti?
Kadınlar bazen o sert duruşun altında ozlese bile belli etmez değil mi.
Yani senin tecrüben ne diyor tam olarak bu konuda sert duruşu gerçekten bitmesi mi demek yoksa dönem dönem ayrılıkta ki gibi mi
Türkiye işçi partisi
Ben özlerim genelde ama tutuyorum kendimmi yazmamak icin
Bi süreline konusma kizla sinirleri yatısın
Yok yazmayı geçtim böyle mesela geçen hafta yumuşatır gibi oldum yüzü gülüyor du guldugume bakma falan diyordu günler sonra görmezden gelmeyi bırakmıştı ama bugün tutamadım kendimi işte en sonki olay yaşandı
Ve tamamen sert duruyordu bildiği için mi bak şu kadar söylüyorum heryerden engelliyim her ayrılıkta yapıyordu ama bu defa herkesi ulaşacağım heryeri engelledi geçen ki görüşmeden sonra yeni hesap kurdum tarihimiz olan onu engellemedi ama bugün bok ettim sanki oyumusamayi
Bayrama onsuz girmek istemiyorum hediye alicam sipariş verdim altın kolye ve ayı yararmi bir işe
Sen kac yasindasin ki? O kac yasinda?
Tut kendini yazma kiza özlesin biraz uzak durun birbinizden ve bu kizi sen günlük hayata görunmuyo ki
Hediye konusunda senin icin degerli biriyse altin al ama degmez bazi kisileri icin altin …
26 yaşında bende 27
Nasıl yani en son cümleyi anlamadım
Değerli olmasa hergün belli 1 km dik. yokus gider gelirmiyim
Sen ona cok baglanmisin gibi.. bu kizdan kolay kolay kopamasin gibi duruyo sana diyorum kendini cok fazla kaptirma olan sana olur cok uzulusn valla normal sev.. uzulen sen olursun ilsikiniz zaten zor kavgali felan
Abicim onun yanina gitme bi süreline kizi rahatsiz etme uzak dur.. bi ara ver bisey olmaz bisey kaybetmesim sen onu deliler gibi seviyon ama o kiz seni seviyormu ayni degeri veriyormu senin gibi
Sana deger veriyormu seni seviyormu seni istiyormu o kiz? Sen tamam istiyorsn seviyorsun belli ki ama o kiz seni gercekden istiyormu bunu ögren bence
Ama umursamaz tavrı görmezden gelişi heryerden engelleyisi gerçekten bittimi demektir bana kendi diyor istemiyorum falan ama defalarca yaptı ula ben pankart astım 8 metrelik karakız beni affet diye zorla getirdim biri vasıtasıyla zorla bildiğin sonra geldi bu 2 3 yılında oldu ilişkinin baktı gözümün içine yemin ederim sevmiyorum seni dedi sonra barıştık adım attı baya sonra soruncada o an öyle yapmak zorundaydim bilmem ne gibi saçma şeyler herzaman bunu yapıyor zaten
Seni paran icin mi birlikde ki bu kiz? Sen belli ki durumun iyi gibi
Benden sana tavsiye öyle dediyse sende unut artik vakti gelmisdir unutmaya calis cok zor olcak ama yapabllrsn..
Sana öyle seyler diyen bi kizdan olmaz o kiz belli ki seni sevmiyor seven bi kiz böyle davranmaz…
Yani çok şükür aman aman değilim sana şu kadsr söylüyorum yemek yeriz hesap ödemeye çalışir arabam serviste olduğu dönem taksi kullanırız ödemeye çalışir kavga eder çok gururlu kesinlikle paralık bir durum yok
Bunu nasul öğreneceğiz peki can kardeşim
Seni gercekden sevdinimi ögrenmek isiyorsn?
Neyse para degil ozmaan böyle yaptina göre.. ama rol felan yapiyo olmasin bazi kizlar seytana pabucunu ters giydirir..
Evet ya seviyor bence ama güvenmiyor gibi bu iş konusu sözünü cigenyip aday olmam üstüne okulda olmam bunlar olamaz yani
Evet tam olarak bunu istiyorum nitekim.
Seni gercekden sevdini ancak onun agzindan duyabilirsin bir gün cagir bi parka ciddi bisey konuscam de o soruyu sor beni gercekden seviyormusun? Beni istiyormusun en basitinden bu soruyu sor ama simdi yapma biraz biraz zaman geçsin ozmaan sor cagir bi parka acik acik konus bakdin seni istemiyorum sevmiyorum diyor sende artik yol alamaya basla uzak dur tamam de geç unutmaya çalis biraz gururlu ol icin yana yana unutursun..
ama bakdin seni seviyor devm edersn
Hangi konuda rol yapacak ayrılık konusu dimi
Hayir anlamadim para konsusunda rol yapiyo olabilir.. gururlu kizi oynuyordur yani onun gözü senin paranda olmadini gurulu kiz ròlu oynuyordur belkit bilemeyiz iste
Bak kiz sana hayir sevmiyorum derse tamam bitirelim artik bu iliskiye de geç hic üsteleme bile cunku kizin kafasinda birsurur soru olacakdir kafasinda. Bu cocuk niye ustelemedi beni cok istiyodu ne degisti hayatinda birden bire tamam bitirelim dedi gibicesine bisuru soru yaratacaksin kafasinda
şu an görmezden geliyor sabah olan olay için mucize yani çağırıp gelmem falan çok zor ancak bir süre geçsin karissina mik diye çıkıp o şekilde yapicaz ama zaten zorunda bu ayriliken hep böyle diyor.
Barisunca binpisman yav keşke yapmayaydim gibi cart curt ama sevince aramız iyi oluncada çok essahli
Ya ama bak seninde bi gurun var o kiz senin gururun ayaklar altina da almasin sen de bi insansin sana da saygi duyulsun her zaman onun pesinden sen gitme birak biraz da sen nazlan olmasa olmaz ondan baska bi kiz mi yok sen bu kizim g0tunu iyi kaldirmisim simdide inmesi zor olcak senin hatan cok bencd
Zaten ona göre bitti ahahahah herzamanki gibi çok ciddi ama bu dediğin dur 20 si gibi yumuşasin çıkayım karssiana hediyeyi göndermiş olurumb1 gün önce den
Hediye gönderme sen bi dur biraz zamam geçsin.. hersey hediyele halledilmez..
Doğru diyorsun da normalde idealist fikir veren biriyim yakın çevrem bilse ne halde olduğumu şu soruları harbiden rezil olurum ama gönül işte lanet gelsin
Biraz akılı davran 27 yasindasin yaşına göre davran hediye felan gönderme o kizin g0tunu kaldirmisin cok belli bu tripler bu nazlar anca sana geçer
Aynen rezil olursun akili davran mantikli davran kos koca adamsin artik 3 sene sonra 30 yasindasn birak ne olursa olsn hayata hersey olabilir hayat bi kizdan ibaret degil aklini basina al o kizin pesindendr koşmayi birak hediyede gönderme şımartma
Onca dil döktüm sana uygula dediklerimi benden bu kdr hadi bana eyw umadim dediklerimi yaparsin sacma sapan bisey yapman
Sağol can kardeşim o kadar iyi geldiki tuttuklarimi giderek çözüyorum öylede olmuyor sana duam rabbim tuttuğunu altın eylesin İnşallah yorumların için çok sağol ALLAH daima sen ve sevdiklerinle olsun.
Amin Allah razi olsun duan için.. bak sana diyorum hayat bi sevdin kizdan ibaret degil hayata hersey olabilir senn ona cok baglanma derim birak kendi haline onu şımartma hediye göndereek önune çikarak biraz ters tepkiler ver ve baglanma baglanma kimseyi ckk sevme uzulen yipranan sen olursun guzsl kardesim aklini basina al iyi geceler
Haketti saniyorduk hatamız olmasa kabul ediyorduk ego yapmaz o öyle değil diyorduk o öyle yapmaz dediklerimiz hayatınızın içine sıçtı zaten dimi doğru. Haklısın umarım bu sefer uygularim
Tabikide sende bak farkindasin herseyin @ptalik etme.. seni üzlen seni aşağa ceken insanlarla olmaz zaten..
seni yüçelten seni seven saygi duyan seni mutlu eden sana deger veren insanla beraber ol..
ne yaziki o kiz şımarık egoist biri böyle insandan ben anında soğurum bana cok itici geliyor
Yeni gelişme var sayfamda attım bakarmisin