Kadın arkadaşlara soruyorum özellikle 5 senelik ilişki?

Kadın arkadaşlara soruyorum özellikle böyle masum duran ailenin yanında saygısızlıketmeyen masum bir kadın oğlak burcu 21 yaşından beri benimle 26 yaşında 5 senedir beraberdik ben bir kere ayrıldım ayrılacak diye yazdım eski oldu baya ama onunki sayısız benim için çok önemli lütfen cevaplayın yapmadığım fedakarlık gururum kalmadı her seferinde terketti ben peşinden gittim barıştım toparladım hatalı olsa bile en zorunda yanında oldum babası annesi kavga ettiği gün hastanede kaldıkları gün bile dahil memlekete babasına korku vermek icin 1yıl görmemek dahili bunlar en küçükleri ben kendi işimde komisyon alıyorum araç arsa gibi düşünün hep sorun oldu onun için böyle dip dibe anlamıyorsun ama parada gözü yoktu gibi geliyordu bana bunun yani sıra sıkıntılı bir evde büyüdü hep çalışarak 26 yaşında kendisi en son ki ayrılık Mart ayında oldu sonra toparladık barıştık bir şekilde 14 mayısta ben bir partiden mv adayı olmuştum okulda görevim mevcuttu üstelik düşüncelerimiz zıt kendisi akpli daha barıştığim hafta o kadar mükemmel davrandı ramazan ayı zehir ettiğini unuttum resmen peşine hemen başladı gidersen biter komple biter su bu dedi bende bu kadar büyüyeceğini tahmin etmedim sonra seçim günü görüntülü aradı gittin mi dedi evet dedim sonra kapadı teli akşama kadar haber aldı benden akşama kadar daha sonra eve gelince 11 gibi geldim dedim sonrasında bu saatten sonra seyret dedi ve gerçekten inanamıyorum şu an hicbirsekilde dinlemiyor heryerden engelliyor evvel dede yapmıştı aynısını yemin bile etti seni sevmiyorum diye ama düzelince mecbur kalıyordum dedi her defasında günlerce kapısında bekledim beni görmezden gelip işyeri evin önü ise gidiyor üzereyim çıkış yolu bulamıyorum görmeye gittim gizlice olacaktı ama şansa o çıktı ve eve değil farklı bir yöne hızlı adımlarla telde konuşarak gitti henüz benimde içime kuşku düştü takip ettim fark etti ileride minibüse binecek sonra bende bindim hastaneye estetik ameliyatı için gün almaya gittihini öğrendim hastanede tabi o ara gelme niye geldin niye anlamıyorsun istemiyorum seni bitti gibi şeyler abim gelecek gibi şeyler söyledi bende ısrarla bekledim farklı birsey çıkmadı bindik geri geldik tekrar 5 dakika istiyorum diyorum hayır bitti diyor isi gücü düzelttim ise başladım senin dediğin gibi olacak diyorum cok geç kaldın diyor en son mahalleye geldik artık orada dediki yeter gelme konuşmama fırsat bile vermiyor abin anneni arayacağım artık dedi gururum kırıldı bende neler yaptığını nerde gezdiğini duyuyorum dedim Allah uzun ömür versin 5 sene sana vermişim ceza mısın sen bana dedi hem yakistiriyor hem konuşmak istiyorsun dedi kolunu tuttum dur dedim durmadı bırak diye bağırdı bir sesle sonra durmadi kendimi yedim bitirdim sonrasında hafif saçını çektim masumane gene bağırdı daha bıraktım döndüm evime huysuz ve bitik durumdayim uzun oldu ama ne olur düzgün cevaplayalım lütfen benzer defalarca ayrılık oldu sonra bu Mayıs ayı seçim muhabbeti inat ve gururu var bu şekilde düzenli iş konusu bide

Kadın arkadaşlara soruyorum özellikle 5 senelik ilişki?