Eski sevgilim "artık sevmiyorum ama arkadaş da kalamam" dedi?

2 yıllık evliliğe giden ilişkim vardı birbirimizi seviyorduk beraber vakit geçiriyorduk her şeyi yaşadık ama mesajlaşırken yanlış anlaşılmalar oluyor isteklerim çok geliyor beni ağlatıyordu küfür ediyorum sonra çözmeden barışıyorduk. 1 aydır her kavgada ayrılmak istedim en son ailemle tartıştım bunu görünce evlilikten korkup ayrılmak istedi sabahına barıştık 1 hafta sonra eteğimi kıskandı herkes koruyor sen koruyamıyor musun dedim o da ayrılalım artık s.. git dedi.

Ayrıldığımız gün tüm sevgim bitti kavgalar olmayınca özgürleştim aklıma bile gelmiyorsun hatta dışarıda güzel kızlara bakıyorum böyle bittiğini anlamış oldum dedi ki çok saçma bir bahane ama ilişki istemiyorum kimseyi sevemem dedi. Bak çok mutluyum mekanlara gidiyorum dedi ailesiyle konuştuğum için bana kızgınmış. Ağladım bi kaç kere yazdım psikoloğa gidicem dedim sen değişmezsin dedi her yerden engelledi.

kendisi ilk bana aşık olmuştu her şeyi beraber yaşadık "Sevmiyorsan arkadaş kalalım eski sevgililerine duygun olmadığı için ayrılmışsın ama arkadaş kalmak istemişsin" dedim. "seninle kalamam sen farklısın dedi" bunun anlamı ne?

Eski sevgilim "artık sevmiyorum ama arkadaş da kalamam" dedi?