2 yıllık evliliğe giden ilişkim vardı birbirimizi seviyorduk beraber vakit geçiriyorduk her şeyi yaşadık ama mesajlaşırken yanlış anlaşılmalar oluyor isteklerim çok geliyor beni ağlatıyordu küfür ediyorum sonra çözmeden barışıyorduk. 1 aydır her kavgada ayrılmak istedim en son ailemle tartıştım bunu görünce evlilikten korkup ayrılmak istedi sabahına barıştık 1 hafta sonra eteğimi kıskandı herkes koruyor sen koruyamıyor musun dedim o da ayrılalım artık s.. git dedi.
Ayrıldığımız gün tüm sevgim bitti kavgalar olmayınca özgürleştim aklıma bile gelmiyorsun hatta dışarıda güzel kızlara bakıyorum böyle bittiğini anlamış oldum dedi ki çok saçma bir bahane ama ilişki istemiyorum kimseyi sevemem dedi. Bak çok mutluyum mekanlara gidiyorum dedi ailesiyle konuştuğum için bana kızgınmış. Ağladım bi kaç kere yazdım psikoloğa gidicem dedim sen değişmezsin dedi her yerden engelledi.
kendisi ilk bana aşık olmuştu her şeyi beraber yaşadık "Sevmiyorsan arkadaş kalalım eski sevgililerine duygun olmadığı için ayrılmışsın ama arkadaş kalmak istemişsin" dedim. "seninle kalamam sen farklısın dedi" bunun anlamı ne?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
her seyi yasamissin iste bi sey kalmamis ki surekli kufur edip adamin gururunun ezip diger erkekler gibi koruyamiyosun drsen adam sogur tabi tatli dilli olmalisin onun da sana saygisizlik etmesine izin vermemlisin ama sizden daha olmaz saygi kalmamis cunku.
kendisi de tartışmalarda gururumu ezdiği için öfkeden küfür yazıyordum o da cevap veriyordu, 1 aydır ayrılmayı düşünüyordum o ayrıldı 2 senedir böyleydik şimdi neden ayrıldı? psikoloğa gideceğim deneyelim dedim istemedi ayrılıkta hatalarımı anladım ama o kendini haklı görüyor. Dönmesini istiyorum.
Işte ona sınır koyamamışsın sen ona vaktinde Kendine saygın olsaydı ve sınır koysaydın o sana böyle davranamazdı o zaten haksız Ama sen de haksızsın küfür etmemen gerekiyordu küfür etmek ne demek Eril enerji demek yani karşısında Mahmut abimi var yoksa bir kadın mı var O senin gururunu ezdiğinde onu bırakman lazımdı Kendine saygın olsaydı Çünkü her seferinde böyle şeyler yaşandığı için bir yere kadar insan sabrediyor Ondan sonra Pes ediyor aynı şeyi ben de yaşadım adam hiç gitmez zannetti beni her seferinde 2 yıldır ben alttan aldım sonra tamamen bıraktım o da Neye uğradığını şaşırdı o yüzden hani zaten biz gene barışırız kafasıyla bir şeyler yapmayın Zaten her şeyi yaşamışız diyorsun yani seni cepte görmüş daha niye uğraşsın ki alacağını almış yani ha bu tek taraflı değil Sen de yaşamışsın Tabii ki ama sen hala isteyen taraftasın başka insanlarla kadınlarla seni kıyaslayan bir adamdan olmaz ve benim Ayrılık sebebim de ttamamenbuydu
sogumustum. Benzer şeyleri yaşadığım için bu kadar rahat konuşuyorum Sizde saygı kalmamış asla olmaz sizden evlenseniz bile boşanırsın
İlişki kullanmak demek değil arzulamadığın insan arkadaşındır korkulacak bir şey yok. O bir şeyler yaşamaya öyle bakan biri değil bu yönünü sevdim zaten. O şekilde yaklaşan erkek başka seçeneği varsa bırakır yoksa niye huzurunu bozsun ki o amaç için bile devam etmek istemedi. Kaybetme korkusu olmayan taraf bendim bu yüzden 1 aydır hep ayrılalım diyordum bırakacağını düşünmedim ama 2 hafta yemeden kesildim. İkimizin de 10 takipçisi var hemcinslerimizle takipleşiyoruz post atmıyoruz çünkü kıskanç birisi sence hesabımı açıp post atmaya başlayıp hayatıma devam ettiğimi göstermeli miyim?
askim biliyorum ben de diyorim ki zaten karsilikli bi sey seni kullanmis demedim, ki oyle bile olsa sen de onu kullanmis oluyosun o mantikla. ben diyorum ki sen kendij diyosun her seyi yasadik diye, e bu varken her seu yasanmisken erkek kafasi - kiz bana kufur ediyo neler diyo kavga ediyoruz heyecan da kalmadi her seyi yasadik - ilkel beyin olarak, boyle dusunup elini etegini cekmis olabilir. ha gene soyluyorum o adam sana ℅1500 gelecek. ilk bir iki ay etrafu turlar bakar kimse sen degil gelir gene ama sevdiginden degil kimse ona tahammul etmeyeceginden. onu kabul etme, cunku sana saygisi yok evlenince daha beter olur birak yani ben de biraktim hem senle ayni yastayim hem de ayni iliski suresine sahiptim ve bir suru emek vermeme ragmen biraktim. degmiyo, sana deger verecek el ustunde tutacak saygisizlik yapmayacak erkekler bulursun, zamanla gecmez desen de yokluguna alisacaksin tekrar soyluyorum bunla olmaz O L M A Z
Çevresinde arkadaşı falan yok en iyi arkadaşı bendim adım attıkça daha çok kaçmaya başladı ben dominant bi kızım ve benim rest çekebilmemi beğendi 2 senedir hep kavga ettik demekki adamı bir şeyler ilişkide tutmuş ama ilk defa peşinden koştum çünkü zor bi dönemdeydim şimdi ilk defa kaçmanın tadını çıkarıyor. Doğada kadın seçer erkek seçilir erkek hep kovalar ve aşk acısı eril bir şey bizde bu dengeler bozuldu maalesef. Alkolü sigarası karı kız ortamı olmayan birisi şimdi sırf ehliyeti kaptırmamak için max 1 bira içip aile evine dönmeyi özgürleşmek sanıyor :D Ona göre dikkat çeken bir kızım bu yüzden pp bile koydurtmuyordu ben istesem her gün çıkıp kendimi eğlendirtip onu unutabilirim ama bunu yapmayacağımı biliyor ve buna güveniyor. Bunlar tatlı dilden anlamıyor illa vazgeçtiğimi görmesi gerekiyor sanırım. Seninki sana geri dönmeye çalıştı mı peki
birebir ayni karakterdeyiz ve ayni iliskiyi yasamisiz. birebir ayni hem de erkekler de... dondu tabiki, ayrilmak istedi hep ben ikna ederdim o naz yapardi kadingibi. denge bozulmustu, bu sefer oule yapmadim gene barisiriz sandi tamam dedim ustelemdim bir hafta sonra yazdi, ara sira yazip aramaya devam etti. ama korkak ya ne istedigini de demiyodu ozledim barisalim vs. hep benden bekliyodu kendi aramasina ragmen. boyle boyle 6 ay gecti. en son 3 hafta once gece 3sn caldirip birakti. benden hicbi sekilde haber alamiyo, artik kabullendi muhtelmelen. aramiyo da, ben cevap vermedim cogunlukla cunku ayrilik doneminde bile cabalamadi, ben hicbi sey yapmam, cok degistim. kimsenin oesinde kosmam artik, keyfi bilir ki zaten cok alistim olmasa da olur. hatta daha iyi olur, tecrube cok katti yeni olacak iliskilerim icin
sana da ders olmustur. bu arada Şu an bile yazip arasam iki naz yapip gene barisir, bunu biliyorum ama yapmam. "cocuk adamlarla" isimiz yok annesi degiliz.
bizim 1 ay oldu haftada bir yazıyordum 2. hafta annesiyle de konuşmuştum evde baya üstüne gelmişler ailesiyle konuşmama çok kızdı aradı görüşelim dedik buluştuk mekana geçicem acelem var dedi ama 3 saat oturduk paso çok mutluyum görüyorsun vs diyordu bak dedim terapiste gidiyorum sorun öfkemse çözeriz dedim düzelmezsin düzelsen de dediklerinden sonra istemiyorum diyor 2 sene ist öfkeliydi ama sarıldım dokunmak istemedi
cepte goruyo Şu an . sen ona cok hava vermissin birebir aynilarini son ayriligimdan oncekilerde yasadim. bi de senin icin terapiye gidyorum demissin yapma bunu, o da hatali tek sen degil. baska kadinlar girmis araya miden bulanmiyo mu, sonradan gormeler bi gozunu acti mi daha tutamazsin., iki ortam gorunce ben ne oldum delisi olup nerden geldigini ne oldugunu unutmus. senin gibi bi kizin da ona bakmasi bu kadar ustune dusmesi ona hava vermis. aklini basina topla tamam dedigun gibi olsun de izini kaybettir bi daha sana ulasamasin, bak bakalim it oluyo mu olmuyo mu. bi salsan cocugu geri donecek en az 2 3 ay ama. donmezse zaten hic senin olmamistir senin cabanla yurimus bi iliskidir. cunku benimki ouleydi. her ne oluesa olsun barisma derim Şu an gununu gun ediyo cunku senin onu bekledigini ve bi adim atsa 100 adim Gidecegeninin farkinda. kendine saygin olsun, askindan öl ama ardina dusme. iafani duvarlara vur ama ona yazma
bizim 1 ay olacak haftada bir yazdım 2. hafta annesiyle konuştum üzüldü seninle evlenmek istiyordu dedi evde üstüne gelmişler sinirliydi. Oturup konuşalım dedik bana acelem var mekana geçicem dedi ama 3 saat oturduk saat 12ye geldi paso bak çok mutluyum falan diye hava atmaya çalıştı ama çok öfkeliydi yanlış zamanda görüştüm. Giderken sarıldım bırakmadım itmedi ama karşılık da vermedi. Arkadaş kalalım dedim çünkü lisede sevgililerine duygusu olmadığı için ayrılıp arkadaş kalabilmiş bana olmaz sen farklısın bi tek seni sevmiştim dedi seni de kimseyi de istemiyorum tecili bozup 12 ay askere gidicem falan dedi yani kafası baya karışıktı. 3. Hafta önemli bi şey sormak için yazmıştım havalara girdi ben de sana duygum bitti işim düşmese yazmam beklediğimi sanıyorsan uyanma vaktin gelmiş dedim. 1 haftadır yazmadım zaten döner diye artık zar zor aklıma geliyor.
Askerlik cümlesi bile birebir aynı bu kadar mı aynı olur Sen dediğim gibi yap asla yazma donecek Ama döndüğünde kabul etme
Kabul etmem zaten biraz da o aşk acısını tatsın. En çok talep gördüğümüz yaşlardayız, sanki kadın onlar da seçenekleri bolmuş gibi bi özgüvenle gitmeleri yok mu :D Beni görmemek için her yerden engellemiş instayı herkese açık yapıp post atarsam erkekler beğenirse geri tepmez değil mi? bazen kızdığımda herkese açardım çıldırırdı soğutuyorsun derdi ama kaybetme korkusu yaşasın istiyorum.
kesinlikle haklisin kesinlikle. hayir oule yapma nispet yapiyo benim icinyapiyo der. normal hayatina devam et o yokmus gibi davran, hesabun gene bir sure nasilsa oyle kalsin sonra aktiflesirsin
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!