Aşk İlişkileri İlk buluşmanızda sevdiğinle kahvenin yanında hangi tatlıyı yemek istersin? tuba-sueda Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor #selamgençlik#İlk buluşmada kahve ve tatlı yemenin enerjisi çok farklıdır bunu da sadece duygulara kıymet veren zarif ve asil ruhlar anlayabilir. Sen ne dersin?#tubasueda Güncellemeler+1 yıl Sizden ricam kendi tatlılığınızı manşet yapmadan gerçekten tatlı tercihinizi belirtmeniz. Hepiniz çok tatlısınız, herkes biliyor, sıkıntı yok. İlk buluşmanızda sevdiğinle kahvenin yanında hangi tatlıyı yemek istersin? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
İzmirli2735 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Kahvesine şeker olacak ben varken fazlası kilo yapar..😃 1 2 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Arkadaşına çekmişsin 😃 Yorumla İzmirli2735 +1 yıl Anca beraber..☺️😅 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Ee ben varım ya. 1 4 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Ciddiyete davet etsem de gelmeni beklemiyeyim dimi canım? Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Halbuki gayet ciddiyim :D fazlası beni aşar Yorumla tuba-sueda +1 yıl Anlıyorum. Tanıdık muhalif olmanın hürmetine yine bendensin 😃 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Muaah 😃😘 Yorumla
AɴᴋᴀʀᴀBᴇʏᴇғᴇɴᴅɪꜱɪ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Bence ilk buluşmanın yanında kahve içerken çikolatalı yaş pasta olabilirdi 1 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Cheesecake olurdu sanırım. Çünkü en ağzıma yüzüme bulaşmama ihtimali olan o😂 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Künefe yesem , çünkü en sevdiğim 2 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Herkes sevdiği tatlıyı yesin. Ben magnolia yerim. 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Ben ayırt etmem o ne isterse olur. 1 0 Yorumla
Tarkan00712 Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Çok para kahve için kalksinn mümkünse Sadece kahve içsin 😅 0 0 Yorumla
Dazzle_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Profiterol 🤤 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Tiramisu olabilir. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kahvesine şeker olacak ben varken fazlası kilo yapar..😃
Arkadaşına çekmişsin 😃
Anca beraber..☺️😅
Ee ben varım ya.
Ciddiyete davet etsem de gelmeni beklemiyeyim dimi canım?
Halbuki gayet ciddiyim :D fazlası beni aşar
Anlıyorum. Tanıdık muhalif olmanın hürmetine yine bendensin 😃
Muaah 😃😘
Bence ilk buluşmanın yanında kahve içerken çikolatalı yaş pasta olabilirdi
Cheesecake olurdu sanırım. Çünkü en ağzıma yüzüme bulaşmama ihtimali olan o😂
Künefe yesem , çünkü en sevdiğim
Herkes sevdiği tatlıyı yesin. Ben magnolia yerim.
Magnolia olabilir 🫠
Ben ayırt etmem o ne isterse olur.
Çok para kahve için kalksinn mümkünse Sadece kahve içsin 😅
Sadece bol bol künefe😊😊
Profiterol 🤤
Tiramisu olabilir.