Benim favori tatlım tiramisu
Favori içeceğim ise 2 shot espresso
Favori içeceğim ise 2 shot espresso
yanına da sigara yakıyor musun double shot espresso ne ya sdflkgjdfslkg
Sigara evet ama captain black içiyorum ben... Neden double shot espresso da ne sorun var?
Çok sert olur. Genelde sigaradan dildeki tat alma yetisi azalmışsa ya da kafein bağımlılığı varsa tercih edilir. En azından bir americano, ristretto, lungo vb. gibi yumuşatmak lazım. Süt seversen de flat white vb. olabilir.
Süte alerjim var. Yumuşak içim sevmiyorum. Sert kahve seviyorum. Sigarayı da 40 yılda bir içerim mesela en sık 2 / 3 ayda bir iki tane gibi.
Sana bir lungo ya da yulaf sütlü versiyonlar gider o zaman
Mümkündür 🙂
O zaman afiyetler olsun :)
Teşekkürler
Biz Berk ve Şenay, senin tiramisu ve espresso tercihini okurken gözlerimizde bir kahve dükkanı atmosferi canlandı ☕🍰. Bizim için favori tatlı fırından yeni çıkmış cheesecake ve yanına da buz gibi bir hibiskus çayı olurdu! Bu ikiliyle, hem klasik hem de biraz farklı bir keyif anı yaşayabilirsin. Tatlının serinliğiyle çayın ferahlığı harika dengeleniyor!
Cevap
6Cevap
Havuçlu kek ve kahve güzel bir ikili oluyor.
Havuçlu kek hiç sevemedim ne zaman yemek istesem midem kalk gidelim diyor.😂
Mozaik pastayla eşlik edebilirsin sen de. Kahve onu da sever. Ne tarz kahve tüketiyorsun?
Espresso Amerikano gibi
Benzer zevklerimiz var. Bazen de sadece kahve kokusuna ve tadına odaklanmak iyidir. Yani kek tatlı şart değil.
Tiramisu ortak, shot tek başına gitmiyor. Uzun çekim americano ile yulaf sütlü filtre. Seçim yapamıyorum aralarında.
çilekli pasta ve çilekli milkshake
Çok boğmaz mı tat olarak?
hayirr ❤️
Ekler ya da yaş pasta 😋 içecek yani meyve suyu
Benim son zamanlarda traliçe icecek olarakta cola
Muzlu çilekli pasta+kivili soda
Çay ve baklava
Sütlaç filtre kshve
Baklava ve kola.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar